Deprem ödeneği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben tartışmak için söylemedim bunu. Sizi kırmak istemem ama siz konu sahibini konuyu tam okumadan anlamadan kırma yoluna gitmişsiniz sadece bunu söylemek istedim.
Teşekkür ederim nezaketiniz için, konu sahibi yanlış yapıyor öyleyse , devlet kendi oturduğu ev için 10 bin vermeli, konu sahibiyse kiracıya yattı diye onun elindekini istememeli öyleyse diyorum. İlk günler su bulamadık benzine yiyeceğe fahiş ücretler ödendi. Saçma saçma işler herkes çok zarar gördü.

Mutlaka öyle insanlar oluyor ama belki konu sahibi neyse doğrusu öyle yazmıştır nadir çarpıtmayan insanlardandır diye düşünüp ona da üzüldüm kalbi kırılmasın oda deprem görmüş hassas olabilir. O yüzden söylemek istedim. Dediğim gibi sizinle tartışma veya kırma niyetinde değilim. Ne yaşadığınızı ve zorluklarını siz biliyorsunuz tam olarak anlamam mümkün değil. Fırsatçı insanlara allah soracak zaten

Nasıl bi deprem bölgesi sizinki şaşırdım 3 gün sonra eve girilebilğine göre siz de ordaki evinize girebilirsiniz başka şehirde kira vermeyin
Biz işten kaynaklı başka şehirdeyiz. Depremle alakalı değil. Biraz sakin olun lütfen onun hakkıysa zaten gasp etmem, fikir almak için açtım.

Doğru yazdıysa alınmasın ama benim yazdığım gibiyse de bir düşünsün isterim bu dünyada da sormamız lazım

Bayrama az kaldığı için konuşmadık. Rahat rahat bayramlarını geçirsinler diye. Yok olmadı, taşınmadılar, üstüne evi yaptırın diyorlar paradan bahseden yok.
Üstüne evi yaptir, evi de benim üstüme yaptir modeli kiraci olabilir

Para ev için mi yatıyor yoksa o durumda yaşanan zorluklardan dolayı mı? Bence o belirleyici. Ben tamamen konu sahibinin verdiği bilgilerle yorumumu yaptım, teknik bilgim yok

Evet yaptım aslında ama benzer süreçten geçenler için buraya sormak istedim

aileye yatan bir para o ev için değil aile için yatıyor yani ev sahibinin kiracının ödeneğinde hiçbir hakkı yok
Para ev için mi yatıyor yoksa o durumda yaşanan zorluklardan dolayı mı? Bence o belirleyici. Ben tamamen konu sahibinin verdiği bilgilerle yorumumu yaptım, teknik

Evet yaptım aslında ama benzer süreçten geçenler için buraya sormak istedim
Tabi ki buradan da bilgi alabilirsiniz ama işin yasal kısmı, kiracilarin parayı ev sahiplerine vermediği üzerine, araştırma yaptıysanız görmüşsünüzdür zaten.

Hanımefendi deprem 10 farklı şehirde gerçekleşti. Biz 10 şehirden birinde yaşıyoruz iş kaynaklı, 10 şehirden birinde de evimiz var. Size daha fazla cevap vermeyeceğim. Sorumu çarpıtıyorsunuz.
Tamam işte o zaman iş amaçlı olduğunuz deprem bölgesinde bulunan şehir için size para yatmalı diyorum , konuyu çarpıtmıyorum. Sizin kiracınıza yattıysa siz de kiracısınız size de yatmalı diyorum, evet hem kiracı olduğunuz hem de ev sahibi olduğunuz ev için 10 ar bin verilmeli size desem bana cevap verirdiniz bence

Doğru yazdıysa alınmasın ama benim yazdığım gibiyse de bir düşünsün isterim bu dünyada da sormamız lazım
Sizin yazdığınız gibi olsa bende kalbini vs umursamam soralım ama bizle olmuyor ki? O tıynette ki insana varya ne yaparsan yap. Yüzüne tükürsen yarabbi şükür der

Bende depremzedeyim Ev sahibi falan olmanız önemli değil ikametgaha göre yatıyor kıracınızın ikametgahı orası olduğu için hak onundur

Sizin yazdığınız gibi olsa bende kalbini vs umursamam soralım ama bizle olmuyor ki? O tıynette ki insana varya ne yaparsan yap. Yüzüne tükürsen yarabbi şükür der
Yorumlarınız için teşekkür ederim, yazdıklarım doğru, günahımı defalarca kez aldığı için hakkımı o hanımefendiye helal etmiyorum , öteki dünyaya biraz da o çalışsın bakalım.

aileye yatan bir para o ev için değil aile için yatıyor yani ev sahibinin kiracının ödeneğinde hiçbir hakkı yok
Anladım. Peki böylesi bir durumda bir afet olmuşken evde olan sıkıntıyı sadece ev sahibinin yüklenmesi de ona haksızlık olmuyor mu? Onun için düzenlenen bir maddi yardım yok mu?

kiraciya yatirmak mi

simdi soyle bisey var belki kiraciya ayri bir odeme olarak verilmistir muhtemelen.. yoksa sadece ev icin verilen bi ucretse cok sacma kiraciya

Hiç bilmediğim bir konu açıkcası bu ödeneğin yatırılma amacına göre kimin olması gerektiği değişir bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…