Deprem oldu :((

kızlar hepimize geçmiş olsun..bende hissetmedim..kış günü karlı buzlu hava allahım daha beterinden saklasın yarabbim..

anam deprem olmus ya ben kanepede uzanmış yatıyordum vucudum sallanmya başladı ben kendı bedenımden korktum nasılda sallanıyom diye,deprem olarak algılamadım.hatta baya bi psıkoljım bozuldu nıye vucudum böyle sallandı dıye,zaten ben depremlerı hep safsalak yasarım ALLAH'tan :)

ben hissetmedim buraya kdr gelmedi sanırım Allahtan denizde oldu ya siddeti az degil cunku yıkıma falan yol acabilirdi gecmis olsun hisseden herkese

istanbuldayım önce anlamadım ama sonra bir baktım avize sallanıyor. korkmadım değil, bu karda kışta insanlar ne yapar ne eder.. dışarısı -1 derece.

Bende yatağın sallandığını hissetmiştim acaba bana mı öyle geliyor demiştim ama gerçektende deprem olmuş :/
Allah korusun nasıl bir andı o ya kendimi salak gibi hissettim farkına varamayınca bide..
:18:

Bende hissettim masa başında pc ekranına bakarken ekran titremeye başladı bir kaç saniyelikti ama baya hızlı sarstı ilk etapta, ne oluyoruz dedim, çıktım hemen bizim yan taraftakilerde hissetmiş, hatta o sıra ellerimi masaya koydum konuşuyorum hafif hafif sallanıyordu hala. Cam, kapı kapalı kış, kıyamet ampüllerin sağa sola gittiğini çok rahat gördük.
Şükürler olsun can kaybı yok.. Allah beterinden korusun..

Son düzenleme:
Benim annem farketti... Sonra baktım içim gidip geliyor.. Elim ayağım boşaldı Allah yardımcımız olsun.. Böyle ara ara olsa razıyım ama büyük bir yıkım olmasından çok korkuyorum... :44:

allah allah sabah saat 8.5 de adıyaman da oldu kalbim hiç bu kadar çarpmamisti çok korktüm.aynı gün farklı şehirlerde olması ürküttü

Hepinize gecmis olsun, Rabbim herkesi, yavrulari korusun.

Kokutmak gibi olmasin ama ben insanligin deprem, sel, yanardag gibi dogal afetlerle her gecen yil daha SIK ve daha siddetli karsilasacagini düsünüyorum.

Giderek siddetlenecek ve insanlik cok büyük yaralar alacak.

Rabbim bizlere acisin!

Çanakkalede cok hıssedıldızaten ege denızı canakkale 80 km acıklarında olmus yok boyle bır korku ınsan donup kalıyor Allah beterınden korusun yarabbım bu kıs gunu

17 Ağustos'u Adapazarı'nda evin içinde birebir yaşamış biri olarak hayattaki tek fobim. Ne rüzgar, ne gök gürültüsü, ne karanlık hiç bişeyden korkmam. Kaç sene olmuş hala atamıyorum üstümden. En küçüğünü bile hissetmeyeyim diye dua ediyorum sadece. Allah korusun hepimizi...

iş yerinde hissettim
bana daha şiddetli gibi geldi
17 ağustos depremine yakındı sanki şiddeti
dolapların kapakları açılıp klasörler düşünce
epey bir kaos hakim oldu herkeste
allah beterinden korusun
şu dünyada en korktuğum şey deprem felaketi.

Back
X