Çok konuştum fakat esnaf ha deyince malesef olmuyor ... Daha iyi bir ev için o kadar bakıyorum ki ev yok desem yeridir olanlar da malum işte değerinin 5 katı fazlaDaha yeni bir eve çıkma imkanınız yok mu?yada eşinizin Ankara'ya gelme imkanı? Belli ki sizin için zor olacak
Cok geçmiş olsun ,Rabbım birdaha yaşatmasın. Nurdagi tarafına yakinmisiniz?Günler yaklaştıkça korku endişe üzüntü hepsi aynı yerde toplanıyor sanki... Keşke gitmeme alternatifim olsaydı
Merkezde yaşıyoruz Şahinbey olarak geçiyorCok geçmiş olsun ,Rabbım birdaha yaşatmasın. Nurdagi tarafına yakinmisiniz?
Aslına bakarsaniz hiç dönmek istemiyorum..her gün o korku ile yaşama fikri kızım ile evde tek başımıza kalma fikri akşama kadar delirmeme yetiyorKonteyner falan tarzi bisey olmaz mi? Deprem bölgesinde cok katli binalardan vazgecilmesi lazim acilen. Sehirlesme modelimiz yanlis, haklisiniz korkmakta qma care nedir inanın daha yeni, az katli hatta prefabrik eve gecmekten baska care gelmedi aklima
Evde en ufak bi hasar yokmu ? Ne dediler? Rabbım korktuklarimizla sınamasın aminMerkezde yaşıyoruz Şahinbey olarak geçiyor
Evin içinde sıva çatlakları varmis ben hiç görmedim bire bir. Hasarsız raporu verilmiş ama diyorum ya 50 yıllık bina ve şuan yer bilimcileri ölü deniz fay hattının kırılmasını beklediklerini Hatay Antep Suriye diye devam eden bir bilgi veriyorlar ve 7 üzerinde üretir diyorlar bu bina bir 7 büyüklüğünü kaldiramaz ki . Mantık çok açık hasar yok ama dayanıklılık Allah'a kalmış durumda şuanEvde en ufak bi hasar yokmu ? Ne dediler? Rabbım korktuklarimizla sınamasın amin
Siz daha gitmeden bu hale geldiyseniz gidince ne olur bilmem, haklisiniz 2 büyük deprem yasamissiniz, kim olsa sizin gibi hisseder. Engel falan birinde ciksa belki baskasi bulunur. Bence aramaya devam edinAslına bakarsaniz hiç dönmek istemiyorum..her gün o korku ile yaşama fikri kızım ile evde tek başımıza kalma fikri akşama kadar delirmeme yetiyorkaravan bağ evi tek katlı prefabrik evler aklınıza ne gelirse artık hepsini araştırdım hepsinde birşeyler önüme engel çıktı.
Karavan Park yeri yok mahalle arası güvenli değil malesef Antep olunca korku yüksek olur geceleri. Konteyner için ise bir arazi olmalı o da şehir içinde yok şehir den uzak olunca yine güvenlik yok bag evleri benim için ideal ama eşimin işine hastaneye uzak gibi böyle saçma sapan şeyler var benim bahanem değil ben çadırda bile yaşarım ama kızımın yaşayacağı yer önemli tabiki ama önemli etken malesef eşim.. bu ekonomi de ve borcun içinde çalışmak zorunda işi taşıması zor onu da anlıyorum ama şimdilik bir deprem daha olursa ki olucak o zaman canımız hiç uğruna gitmiş olucak ki Ankara'da ailemin verdiği konfor ev maddi manevi her olanak varken.. istemesem bile bu durum devam eder ve ben akıl sağlığım ile sinanacak olursam boşanma kararı almak zorunda kalacağım.Siz daha gitmeden bu hale geldiyseniz gidince ne olur bilmem, haklisiniz 2 büyük deprem yasamissiniz, kim olsa sizin gibi hisseder. Engel falan birinde ciksa belki baskasi bulunur. Bence aramaya devam edin
Eviniz hasarsizmi az hasarlimi benim evimin bir yerinde küçük Bi sıva çatlağı var az hasarlı aldı.bu arada bende maras afsinde oturuyorum ama depreme annemin evinde 10. Katta yakalandım hala marasa dönebilmis değiliz sizi çok iyi anlıyorum ben Elazığ depreminden sonra cildirmistim k maras diyorlar niye önlem alınmıyor çok korkuyorum diye ve o gece geldi çattı bende ilaçlarla falan kendime geldim uzmanlardan antebi hiç duymadım ama şuan en guvenilir bolge maras diyorlar artık büyük deprem olmaz oldu diyorlar ama yinede korkuyoruz Antep'e olursa marasi da vurur valla aklımı yicem az kaldiEvin içinde sıva çatlakları varmis ben hiç görmedim bire bir. Hasarsız raporu verilmiş ama diyorum ya 50 yıllık bina ve şuan yer bilimcileri ölü deniz fay hattının kırılmasını beklediklerini Hatay Antep Suriye diye devam eden bir bilgi veriyorlar ve 7 üzerinde üretir diyorlar bu bina bir 7 büyüklüğünü kaldiramaz ki . Mantık çok açık hasar yok ama dayanıklılık Allah'a kalmış durumda şuan
Ailen nasıl git diyebiliyor? Siz bir süre ailenizin yanında kalın çocuğunuzla, eşiniz de çadırda kalsın. Düzgün sağlam bir yer bulana kadar. Asla o eve geri dönmeyin.Merhaba kadınlar klubunun çiçek kadınları, öncelikle benimle beraber 6 Şubat gecesini yaşamış hayatta olan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun demek isterim... Gaziantep de yakalandım o unutulmaz depreme kızım (2 ) eşim ve ben beraber yatıyorduk daha önce Elazığ depreminde yalnız kalmış biri olarak deprem fobisi olan biriyim ve o kara gece de daha önce yaşadığım korku ile kitleniyorum ve hiçbir şey yapamıyordum o gece de tam olarak öyle oldu eşim kızımı alıp yatağın kenarına çöktü ama ben sadece bağırıyordum neyse konuyu yazdıkça o geceye tekrar dönüyorum... Şimdi sizlerden bir yardım bekliyorum çünkü konuşmam lazım depremin 3 günü itibari ile Ankara'ya ailemin yanına geldim online terapi yüz yüze terapi ilaç tedavisi vs . Biraz toparlandım ama şimdi oraya dönmek zorundayım eşim ,işi orada ama güvenemiyorum tekrar yaşamaktan ve ölmekten korkuyorum kızımı gorememekten ona sarilamamaktan korkuyorum... Bina hasarsız raporu verilmiş ne kadar guvenebilirsem işte... Bina sakinleri hiç birşey yapmıyor güçlendirmeye vs yanaşan yok çok eski bir bina 50 yıllık neredeyse ailem de artık gitmem gerektiğini söylüyor ama ben kızımın suratına baktıkça ağlıyorum kafamı yastığa koyar koymaz kötü senaryolar gözümün önünde gitsem dert gitmesem dert ...konuşmaya iyileşmeye kabullenmeye ihtiyacım var ...
karavan vs alma şansınız varmi?Aslına bakarsaniz hiç dönmek istemiyorum..her gün o korku ile yaşama fikri kızım ile evde tek başımıza kalma fikri akşama kadar delirmeme yetiyorkaravan bağ evi tek katlı prefabrik evler aklınıza ne gelirse artık hepsini araştırdım hepsinde birşeyler önüme engel çıktı.
Aynı depremi daha doğrusu depremleri ben de yaşadım. Ama ben çok soğuk kanlıydım o esnada. Bağırma, çağırma, ağlama hiçbir şey olmadı. Sadece korkudan yanıma hiçbir şey almadan sokağa fırladım. Ve ben daha hasarlı bir ildeydim, sallanırken binaların yıkılma sesleri falan geliyordu insan sıra kendisine geliyormuş gibi hissediyor. Ağır hasar raporu verildikten sonra yani yirmi küsür gün sonra birkaç bir şey alayım diye girdim, bir iki dakika sonra altıya yakın artçı depreme yakalandım şans işte. O zaman mesela yine çok kötü oldum ama birkaç gün sürdü. Siz yine şanslı kesimdensiniz. Yakalandığınız il çok yıkım olan bir il değil ve siz de hemen giderek çoğu şeyi görmemiş yaşamamışsınız. Bizim şehir dışında yakınımız yoktu. Bir süre çadırda da kaldık. O zamanlar bile daha iyiydim ama. Şöyle ki benden de şimdi çıkmaya başladı sanki. Geceleri sürekli deprem olduğunu görüyorum. Kalp çarpıntısı ile uyanıyorum. Bazen hiç uyumadan sabahlıyorum. Şimdi kaldığımız bina farklı ilde, az katlı ve sıfır. Bu yüzden kendimi güvende hissediyorum. Ama dışarı çıktım ve markete gideceğim diyelim. Elim ayağım titriyor giremiyorum o binalara. Eski binaların yanından geçerken dizlerim boşalıyor. Bilmiyorum, atlatması zor olacak gibime geliyor. Siz sadece ilk depremi Antep 'te yaşadığınız halde bu kadar etkilendiyseniz bence hiç gitmeyin. Orada akrabalar var, sürekli artçı oluyor ve hissedip sokağa fırlıyorlar sürekli.Merhaba kadınlar klubunun çiçek kadınları, öncelikle benimle beraber 6 Şubat gecesini yaşamış hayatta olan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun demek isterim... Gaziantep de yakalandım o unutulmaz depreme kızım (2 ) eşim ve ben beraber yatıyorduk daha önce Elazığ depreminde yalnız kalmış biri olarak deprem fobisi olan biriyim ve o kara gece de daha önce yaşadığım korku ile kitleniyorum ve hiçbir şey yapamıyordum o gece de tam olarak öyle oldu eşim kızımı alıp yatağın kenarına çöktü ama ben sadece bağırıyordum neyse konuyu yazdıkça o geceye tekrar dönüyorum... Şimdi sizlerden bir yardım bekliyorum çünkü konuşmam lazım depremin 3 günü itibari ile Ankara'ya ailemin yanına geldim online terapi yüz yüze terapi ilaç tedavisi vs . Biraz toparlandım ama şimdi oraya dönmek zorundayım eşim ,işi orada ama güvenemiyorum tekrar yaşamaktan ve ölmekten korkuyorum kızımı gorememekten ona sarilamamaktan korkuyorum... Bina hasarsız raporu verilmiş ne kadar guvenebilirsem işte... Bina sakinleri hiç birşey yapmıyor güçlendirmeye vs yanaşan yok çok eski bir bina 50 yıllık neredeyse ailem de artık gitmem gerektiğini söylüyor ama ben kızımın suratına baktıkça ağlıyorum kafamı yastığa koyar koymaz kötü senaryolar gözümün önünde gitsem dert gitmesem dert ...konuşmaya iyileşmeye kabullenmeye ihtiyacım var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?