Deprem sonrası yazan eski sevgili!

fatma3544

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2021
153
116
53
Merhaba
1 yıl once ayrıldıgım eski sevgilim,deprem sonrası nasıl oldugumu soran mesaj attı.Gayet insani oldugunu düsündüm cünkü yıllardır görüsmediğim arkadaslarım da durumumu sordu.İyi oldugumu anlatan cevabımı attım.Ardından bikac gün sonra yeniden hal hatır sordu ve ailemi ,nerede olduklarını gerekirse yardım isteyebilecegimi soyledi.Bence buna da gerek yoktu ama kısaca uzatmadan cevap verdim.Bikac gün sonra gece gec saatte yeniden mesaj attı .Nasılsın tarzı bi mesaj.Kafamda zor da olsa bitirdgim ,yeniden hic birlesmek istemediğim halde 3.mesaj sonrası aklım karıstı.Yani ne yapmak istiyor ?Yalnızca merak mı ? Cevap vermesem mi diye düsündüm .Ertesi gün oglen cok kısa cevap verdim .Acaba ben cevap vererek hata mı ettim?Sizce adamın amacı ne?Yeniden bisi yazarsa cevap vermesem mi?Ya da bi daha yazma benzeri bisi mi demeliyim acaba?Dogru düsünemedigim bi zaman cünkü.

Merhaba
1 yıl once ayrıldıgım eski sevgilim,deprem sonrası nasıl oldugumu soran mesaj attı.Gayet insani oldugunu düsündüm cünkü yıllardır görüsmediğim arkadaslarım da durumumu sordu.İyi oldugumu anlatan cevabımı attım.Ardından bikac gün sonra yeniden hal hatır sordu ve ailemi ,nerede olduklarını gerekirse yardım isteyebilecegimi soyledi.Bence buna da gerek yoktu ama kısaca uzatmadan cevap verdim.Bikac gün sonra gece gec saatte yeniden mesaj attı .Nasılsın tarzı bi mesaj.Kafamda zor da olsa bitirdgim ,yeniden hic birlesmek istemediğim halde 3.mesaj sonrası aklım karıstı.Yani ne yapmak istiyor ?Yalnızca merak mı ? Cevap vermesem mi diye düsündüm .Ertesi gün oglen cok kısa cevap verdim .Acaba ben cevap vererek hata mı ettim?Sizce adamın amacı ne?Yeniden bisi yazarsa cevap vermesem mi?Ya da bi daha yazma benzeri bisi mi demeliyim acaba?Dogru düsünemedigim bi zaman cünkü.
Bn art niyet düşünmedim emin olun evliyim şimdi eski nişanlım Hataylı ama kaç gün acaba birşey oldu mu diye düşündüm sosyal medyalarına baktım bence bakması insan olduğunun göstergesi

İnsaniyet namına olabilir.Psikolojinizi de sorması normal.Bende 25 senedir görmediğim arkadaşımı aradım.

Gayet insani bir mesaj olmuş ailenizi,nerde olduğunuzu sorması. Devamındaki nasılsın kısmında da psikolojik olarak nasıl olduğunuzu merak etmiş olabilir,düşünceli yaklaşmış.

Ama kimse size cevap verin vermeyin diye kesin konuşamaz ki. Geçmişinizi bilmiyoruz,tam olarak ne niyetle 3.kez yazdığı da muallak. Onu siz bileceksiniz. Ha aklım karışıyor ve istemiyorum diyorsanız ne niyetle yazmış olursa olsun görüldü yapın olsun bitsin.

Merhaba

Bu adam, size genital herpesi olduğunu 6 ay sonra sizin zorlamalarınızla söyleyen adam mı ?

Merhaba
Öncelikle çok geçmiş olsun , Rabbim bir daha kimseye yaşatmasın . Yaşanan sadece deprem değil felaketti .
Bence yazması merak etmesi insani olarak güzel bir şey ve çok normal . Nasıl ayrıldınız , neler yaşadınız bilemeyiz ama içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın bence .

Bana da evliyken kocamın beni aldatmasına göz yuman eski gorümcem mesaj attı,eski esimin yüzü olmadiğı için onun erkek arkadaşları defalarca aradı yetmedi başkalarına arattı. Wp den resme bakıp hicbirine geri dönmedim. Bazı şeyler unutulmaz

İnsanîdir. Ben de eski sevgilimi çok merak ettim sadece merak yani ama soramadım evli olduğu için. Twitter'da yeni bir şeyi beğendiğini görünce iyi olduğunu düşündüm. Merakım gitti .

Numarasını engelleyin ve iletişimi tamamen kesin.

Siz bu adamla neredeyse evlenecektiniz. Size, sizin de sağlığınızı direkt olarak etkileyecek bir konuda dürüst olmadığını unutmayın.
zaten instadan fake hesaptan yazdı.Deprem sonrası yazdıgı icin de cevap verdim .Zaten iyi oldugumu ogrendi ve tekrar sorması gereksiz sanrıım.Tekrarı olursa görüldü atmak mantıklı geldi

Birisi gelip minnoş minnoş "seviyorsan git konuş bence veya 1 şans daha ver vb" demeden durumu netleştireyim dedim.

Önce adam kim ona bakmak lazım.
Felaket fırsatçılığının bu kadarı. Cinsellik yönünden bir şey veremeyince iyiliğe abanıyor herife bak.

Ben olsam yüreğine indirmek için ben de hiv var bile yazardım ilk öğrendiğimde.

Konu sahibinin deneyimi ve cinsel geçmişi yok. İkisi de 30 yaş üstü insanlar ve konu sahibiyle söz yapma vb planları yaparken, konu sahibinin üstelemeleriyle adam itiraf ediyor.

Herşeye rağmen işin sonunda da ilişkiyi adam bitirmişti.

Back
X