Merhaba daha oncede konu açmıştım . Depremde evimiz yıkıldı canımızı zor kurtardık .. şu an başka bir ildeyiz kızımla idare etmeye çalışıyoruz.. yasımı tutamadan bunları düşünmek zorunda olduğum için utanıyorum..
o kadar insan ölmüşken , ben neyin derdindeyim haklısınız ama , kızım çok etkilendi .. seneye 1.sınıfa başlayacaktı . Ben de öğretmenim.. me olacağınız su an belirsiz ama tayin hakkımız var .. ya depremin olduğu ile geri döneceğim .. ya da Mersin, Samsun , Ankara gibi illerden birini seçeceğim . Merkezde kalma ihtimalim yüksek ..
depremin olduğu ile dönersem en iyi ihtimal, konteyner .. bir yıl sonra evimizin teslim edileceği söyleniyor ama garantisi de tabi ki yok.. en basiti bir aydır dışardayız ev ortamında olmamıza rağmen çok yorulduk ..
siz olsaydınız , ev daha sağlam olacak diye beklenmeli mi ??
Kızım, bu ortamdan çok etkilenir mi veya bizi bizden başkası anlamaz mı ..
sağlıklı düşünemiyorum ne olur bi akıl verin ..
o kadar insan ölmüşken , ben neyin derdindeyim haklısınız ama , kızım çok etkilendi .. seneye 1.sınıfa başlayacaktı . Ben de öğretmenim.. me olacağınız su an belirsiz ama tayin hakkımız var .. ya depremin olduğu ile geri döneceğim .. ya da Mersin, Samsun , Ankara gibi illerden birini seçeceğim . Merkezde kalma ihtimalim yüksek ..
depremin olduğu ile dönersem en iyi ihtimal, konteyner .. bir yıl sonra evimizin teslim edileceği söyleniyor ama garantisi de tabi ki yok.. en basiti bir aydır dışardayız ev ortamında olmamıza rağmen çok yorulduk ..
siz olsaydınız , ev daha sağlam olacak diye beklenmeli mi ??
Kızım, bu ortamdan çok etkilenir mi veya bizi bizden başkası anlamaz mı ..
sağlıklı düşünemiyorum ne olur bi akıl verin ..