Off ya...Kardeşim eskişehirde okuyor.Az önce bana faceden ulaştı.Telefonu kilitlenmiş.Heryer dağıldı evde diyor.Annem duymasın diye çabalıyoruz.Hemen gitmeye kalkar
Off ya...Kardeşim eskişehirde okuyor.Az önce bana faceden ulaştı.Telefonu kilitlenmiş.Heryer dağıldı evde diyor.Annem duymasın diye çabalıyoruz.Hemen gitmeye kalkar
çok geçmiş olsun canım ya, geceyi geçircek başka bi yeri vardır umarım
kızlar hisseden var mı yaa? nasılda sallandık ama....
Bu kafa sallayan, aptalca smileyi yanlışlıkla koyduğunu düşünüyorum .
Egede bu deprem baya hissedildi ve oldukça uzun sürdü .Olayın şokunu atlattıktan sonra dedim kk ya girip, Kütahya topiğine yazayımorda kimse yok:26: Burda toplanmış herkes.
Umarım can kaybı yaşanmamıştır.
Deprem Tahmin Projesi busitede önceden tahmin etmişler baktım ben
ben bursadayım ve çok fena korktum elim ayağım tutmadı resmen ve dışarı çıktık hemen. birde annemler kütahyadalar tam 1 saat sonra ulaşabildim iyilermiş ama o bir saatte ömrümden ömür gitti Allah korudu çok şükür
hep kurguluyorum deprem olunca şunu yapayım yok, kanepenin dibine yatayım, hayat üçgeni yapayım falan diye ama her saferinde de kaskatı kalıyorum
zaten balık hafızalı olduğumuz içinde yarım saat sonra unutup hiçbi önlem almamaya devam ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?