depremde dolabı salladım :)

Hamam böcekleri kaçsın diye dolabı mı sallıyorsunuz? Kendileri usulca süzülürken de uykuya devam ediyorsunuz yai rahat rahat?

Size füze olsa işlemez deprem neymiş?:kahve:

gece tuvalete giderken yanlışlıkla basarda yerler pislenir diye ayağımla önüne vuruyorum. onlarda geri kaçıyor. normalde ezip öldürüyordum ama yıldım ölülerini çöpe dökmekten. kardeş kardeş yaşıyoruz.

5.8 lik deprem de koltuktan düşmüş kadınım. Panik atak krizine girip ölmediğime dua ettim 😕 sizde ki genişlik ve rahatlıktan istiyorum dolapta ki paraları şangır şungur sallamak vardı ama neyse 😳

Aslında sanki bu konu biraz dert içeriyor. Arkadaşın uykusu ağır ıoduğu için yukarıda anlattıkları yaşanmış, daha şiddetli bir depremde kötü sonuçları olabilir belki. Uykum çok ağır ne yapmalıyım demek istemiş olabilir mi acaba?

dert değil. (yanlış yere açtım adminler konuyu taşıyabilir)

ensonki depremde uyuyordum. yatağın yanında bi dolap var içinde bozuk paralar, telefon, kimlik vs tıngırtı yapacak şeyler işte. deprem olduğunda uyandım ama uyku sersemiyim. dolap tıngır tıngır ses çıkarınca o uyku sersemliğiyle uyanıp dolabı salladım. baktım hala sallanıyor kapağı açtım, kapattım. sonra deprem bitti zaten. :KK70:

10 dakika sonra olayı idrak edip twittera bakınca deprem olduğunu fark ettim. :)

ek bilgi: evde karafatma var. tıkır tıkır akşam zeminde ses çıkarıyorlar. bende kaçsınlar diye ses çıkarır veya telefonun ışığını tutarım. beyin herhalde onla karıştırdı. :)

hamam böcekleri tıkır tıkır diye ses çıkaramaz
fare desen anlarim da..
böcek ve hayvanları tanımıyorsun sanirim..
fil değil yani o hamam böceği yürüdüğünü bile önünden geçerse anlarsın..

senin kulak imkansızı başarıp 20 hz desibel altini duyuyorsa tabi...:işsiz:

Balıkesir’deyken en son 3.5 şiddetinde bir deprem olmuştu uyuyordum.Sinirle kalkıp duvara vurmuştum komşuya, çok gürültü yapıyorsunuz bu ne ya diye 😂😂😂 uyku sersemliği işte 😬 ama o panik halinden iyidir hiç olmazsa 😕

hamam böcekleri tıkır tıkır diye ses çıkaramaz
fare desen anlarim da..
böcek ve hayvanları tanımıyorsun sanirim..
fil değil yani o hamam böceği yürüdüğünü bile önünden geçerse anlarsın..

senin kulak imkansızı başarıp 20 hz desibel altini duyuyorsa tabi...:işsiz:

Bir arkadaşım anlatmıştı gece olunca ayak sesleri duyuluyormuş hamam böceklerinin.

dert değil. (yanlış yere açtım adminler konuyu taşıyabilir)

ensonki depremde uyuyordum. yatağın yanında bi dolap var içinde bozuk paralar, telefon, kimlik vs tıngırtı yapacak şeyler işte. deprem olduğunda uyandım ama uyku sersemiyim. dolap tıngır tıngır ses çıkarınca o uyku sersemliğiyle uyanıp dolabı salladım. baktım hala sallanıyor kapağı açtım, kapattım. sonra deprem bitti zaten. :KK70:

10 dakika sonra olayı idrak edip twittera bakınca deprem olduğunu fark ettim. :)

ek bilgi: evde karafatma var. tıkır tıkır akşam zeminde ses çıkarıyorlar. bende kaçsınlar diye ses çıkarır veya telefonun ışığını tutarım. beyin herhalde onla karıştırdı. :)
Çok merak ediyorum dolabı niye salladınız ne alak yani

Back
X