depremde dolabı salladım :)

Dolap sallanınca öff kendine gell dercesine sallamak :KK53:

O değil de huylandım ben ya kaşınmaya başladım valla tıkır tıkır :KK17:

dert değil. (yanlış yere açtım adminler konuyu taşıyabilir)

ensonki depremde uyuyordum. yatağın yanında bi dolap var içinde bozuk paralar, telefon, kimlik vs tıngırtı yapacak şeyler işte. deprem olduğunda uyandım ama uyku sersemiyim. dolap tıngır tıngır ses çıkarınca o uyku sersemliğiyle uyanıp dolabı salladım. baktım hala sallanıyor kapağı açtım, kapattım. sonra deprem bitti zaten. :D

10 dakika sonra olayı idrak edip twittera bakınca deprem olduğunu fark ettim. :)

ek bilgi: evde karafatma var. tıkır tıkır akşam zeminde ses çıkarıyorlar. bende kaçsınlar diye ses çıkarır veya telefonun ışığını tutarım. beyin herhalde onla karıştırdı. :)

Lütfen beni yanlış anlamayın ama siteye üye olurken doğrulama kodunu nasıl geçtiniz inanın merak ediyorum. 10 dakika sonra Twitter'a bakmayı idrak etmek ? Beyin karafatmayı filan karıştırmamış karıştırma imkanı yok ! olmayan bir şey karışmaz diyeceğim çok ayıp olacak !

Sözlüklerden gelip, kendinize böyle aptal aptal senaryolar yazıp, aaaa kadınlar kulübünde ne konuşuluyor diye orada konu açıyorsunuz.

Acınacak halinize güldürdünüz ya daha ne diyeyim ...

Karafatma ve siz aynı evde Yaşıyorsunuz kabullenmişsiniz değişik 🤔

1. Karafatma değil hamam böceği!
2. Konuyu açabileceğiniz okadar yer var ki. Ya nasıl anlatsam BDV acil servis ya da ambulans hattı gibi önemsiz konularla meşgul edilmemesi gereken bi yer.
3. Çok iyi yapmışsınız tebrikler.

Back
X