- 3 Şubat 2018
- 25.854
- 111.235
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annen neden böyle davranıyorslm kızlar.. deprem oldu malumunuz çok yakın Bi ildeyim Elazığ'a.. merkez üssü kadar hissettik öyle söyleyeyim.. şu an ağlayarak yazıyorum, eşim işteydi 3 yaşında Bi oğlum var ne yapacağımı şaşırdım..Ailemle aram kötü görüşmüyorum, ama sebep ne olursa olsun böyle şiddetli bir deprem sonrası ulaşmaya çalıştım, anneme başta ulaşamadım sonra ulaştım ve dedim ki iyi misiniz iyiz dedi,deprem oldu hiç arayıp merak etmiyorsunuz dedim ben defalarca aradım dedim..bana verdiği cevap aradın aradın sen arayacaksın ben mi arayacağım... ben de anneyim oğlumu nasıl koruyacağımı bilemedim o 1 dk boyunca dualar ettim Allahım ona Bi şey olmasın bana olsun diye... öyle nankör bir evlat da değilim, çalıştım çabaladım neler yapmadım ki onlara her şeyi geçtim depremin, ölümün bile kalbini soğutamayan bir annem varmış.. ulaşamadan önce o da şimdi bana da ulaşmaya çalışıyordur diye pembe hayaller kurdum.. Ama gerçekle yüzleşmem uzun sürmedi..Gerçek çok acıymış be çok, boğuluyorum, nefes alamıyorum...
12.kattayim aynen ama atiuorum bina coktu.genelde ust katlarda yikim az oluyo.deprem cantasi olursa yanibasinda seni kurtarmaya gelene kadar hayatta kalirsin.disari cikarsan zaten cantaya ihtiyacin yok ki hocuk altinda kalirsan gerekliŞu deprem çantası meselesi hep düşündürür beni.Malum ne zaman, nerede depreme yakalanacağımız belirsiz. Daha önce 1.katta otururdum. Deprem çantası hazır etmiştim. Sonra ev değiştirdim. 12.katta oturuyorum ve deprem çantasının böyle bir zamanda işime yaramayacağını, çünkü zaten şiddetli bir sarsıntıda, evi terk edemeyeceğimi düşünüyorum.Yanlış mı düşünüyorum acaba?
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Anneciğiniz ve kardeşinize. Anne gibi anneymiş gerçekten.Ben annemi depremde kaybettim. Gocuk altinda kaldi. Erkek kardesim sunnet olmustu o an onun ustune yatmis. Kurtaramamis ama kendini feda etmekten cekinmemis canim annem. Yillar once kaybetsek de annemle cok gurur duyuyorum iyi ki annem olmus. Sizin annenize de Allah islah etsin diyorum. Cocugunuzla mutluluklar dilerim.
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun annenizin ve kardeşinizin...Ben annemi depremde kaybettim. Gocuk altinda kaldi. Erkek kardesim sunnet olmustu o an onun ustune yatmis. Kurtaramamis ama kendini feda etmekten cekinmemis canim annem. Yillar once kaybetsek de annemle cok gurur duyuyorum iyi ki annem olmus. Sizin annenize de Allah islah etsin diyorum. Cocugunuzla mutluluklar dilerim.
Ben annemi depremde kaybettim. Gocuk altinda kaldi. Erkek kardesim sunnet olmustu o an onun ustune yatmis. Kurtaramamis ama kendini feda etmekten cekinmemis canim annem. Yillar once kaybetsek de annemle cok gurur duyuyorum iyi ki annem olmus. Sizin annenize de Allah islah etsin diyorum. Cocugunuzla mutluluklar dilerim.
Annemi babami kardesimi anneannemi dedemi dayilarim halam kuzenler arkadaslarim hayatimin yuzde doksanini kaybettim kiHem kardeşinizi hem annenizi mi kaybettiniz depremde? Başınız sağolsun
Bu ülke çok acılardan geçti umarım bu felaketi de büyük kayıplarla anmayız...
Çok büyük kayıplar yaşamışsınız gerçekten. Allah sabır versin. Çok çok üzüldüm. Rabbim kalbinize ferahlık versin.Annemi babami kardesimi anneannemi dedemi dayilarim halam kuzenler arkadaslarim hayatimin yuzde doksanini kaybettim ki
mekanlari cennet olsun, insallah ebedi hayatta sonsuz olarak bulusacaksiniz..Annemi babami kardesimi anneannemi dedemi dayilarim halam kuzenler arkadaslarim hayatimin yuzde doksanini kaybettim ki
Allah rahmet eylesin tüm sevdiklerinize...Ben hayattayken yokluk çekiyorum.. eminim siz göçüp gidenin varlığını hissediyorsunuzdur...Ben annemi depremde kaybettim. Gocuk altinda kaldi. Erkek kardesim sunnet olmustu o an onun ustune yatmis. Kurtaramamis ama kendini feda etmekten cekinmemis canim annem. Yillar once kaybetsek de annemle cok gurur duyuyorum iyi ki annem olmus. Sizin annenize de Allah islah etsin diyorum. Cocugunuzla mutluluklar dilerim.
Oyle mukemmel otesi bir annem vardi ki ne desem bos. Bir kez sarilmak icin neler vermezdim. Cok ozledim cennet olsun mekaniAllah rahmet eylesin tüm sevdiklerinize...Ben hayattayken yokluk çekiyorum.. eminim siz göçüp gidenin varlığını hissediyorsunuzdur...