- 20 Haziran 2016
- 157
- 81
- 18
- Konu Sahibi kahvenindelisi
-
Kendi haline bırakın o halde belki zamanla düzelir yada doktora gitmeye karar verir..
Ben babamın uykudan kaldırıp kavga ettiğini hatırlarım sudan sebepten hem de kaç defa ha çözüm bulabildim mi tayin oldum evlendim bir nebze şimdi de tlf hallediyor beni sinir krizine sokmayıKendi haline bıraktım da benle uğraşmayı bırakmıyor annem sorunum da bu biraz. Mesela odamda oturuyorum kapımı kapatıp, bundan rahatsız oluyor. Kapıyı çalmadan açıp odama girebiliyor.
Huy olmuştur benim babamla tanıştırayım sizi isterseniz annenizi bağrınıza basarsınızşaka bir yana anneniz tabiki üzüleceksiniz ama sürekli onun yaralarına çare olmaya çalışmak sizi de depresyona sürükler bir süre sonra,depresif insanlar hayat enerjisini sömürüyor normal insanların onun gibi düşünmeye onun gibi davranmaya mutlu olunca garipsemeye başlıyorsunuz
Ben babamın uykudan kaldırıp kavga ettiğini hatırlarım sudan sebepten hem de kaç defa ha çözüm bulabildim mi tayin oldum evlendim bir nebze şimdi de tlf hallediyor beni sinir krizine sokmayı
ya en son zamanlarda evden kovuyordu babam sağolsun iletişimini minimuma indir kapını kapatmandan rahatsız mı oluyor aç kapını ama kulaklık tak duyma yani onada takacaktır adım gibi eminim ama kulağın duymadığı sürece canında sıkılmaz inşallah bir an önce iş bulursun durumun çok zor allah yardımcın olsunEn iyisinı yapmışsınız uzaklaşarak. Ancak uzaktan da dert verebiliyor bazı aileler. Annem telefon açıp uzaktaki kardeşlerimi arayıp beni şikayet ediyor bazen, deliriyorum.. haksızlığa dayanamıyorum.
ya en son zamanlarda evden kovuyordu babam sağolsun iletişimini minimuma indir kapını kapatmandan rahatsız mı oluyor aç kapını ama kulaklık tak duyma yani onada takacaktır adım gibi eminim ama kulağın duymadığı sürece canında sıkılmaz inşallah bir an önce iş bulursun durumun çok zor allah yardımcın olsun
O biraz senin kendinle alakalı bir yere kadar ben de çok kırıldım ağladım üzüldüm ama ağlayıp üzülünce karşıdaki ağladığım konuları zayıflığım olarak görüp sürekli o konularda canımı yakmaya devam etti bir yerden sonra yüzüne canımı yakmaya çalışıyorsun ama yemiyorum artık umurumda değil naparsan yap dedim bıçak gibi kesildi güçlü durman lazım senin enerjinle beslenmelerine izin verme aynı evde yabancı ol insan üzülüyor sonuçta ailen ama konuşma kapat kendini ben böyle başarmıştım umarım sende başarırsın eski halimi gördüm sende benim bir de annem yok daha karşı karşıyaydım anlayacağınAnnem de babam da evde iki düşman gibiler. Benim babam en uygun tabirle 'adam değil'
O dönemlerde babandan kendini nasıl koruyordun?
Allah kolaylık versin...
Dışarı çıkmayı birşeyler yapmayı da reddediyor mu mesela?
Dışarda bi çay içmek, sahil havası almak
Sevdiği arkadaşlarıyla buluşmak konuşmak onları da mı istemiyor
Canım sen bari psikolojik bir destek al. Bu durumu en hafif nasıl atlatırsın diyeArkadaşı yok annemin. Kardeşleri ve ailesi yakın ancak sık gitmez. Sahile ya da kafeye ben zorlarsam gider ve orada suratı asık oturur, konuşmaz. Ben ne zaman dışarı çıksam kapıya gelir asık suratla bana bakar, 'görüşürüz derim' cevap vermez kapıyı yüzüme çarpar. Rutinimiz böyle malesef(( Konuşunca tek hissettirdiği 'ne kadar kötü bir evlat' olduğum. Ben kötü bir evlat değilim ve çok ağırıma gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?