Merhabalar. Benim içinden çıkamadığım ruh halleri var. Aslında normalde iyiyim ama bazen bir mutsuzluk hali geliyor o anda hiçbir şeyden keyif alamıyorum. Bu yaz kendi isteğimle uzun yıllık ilişkimi bitirdim. Bu yüzden pişman değilim. Ve üniversite bitireli 2 yıl oldu. Birkaç yerde çalıştım ama hala gönlüme göre bir iş bulamadım kendime. İşsizlik bir yandan, yapacak aktivite bulamamak bir yandan iyice bunaldım. Hayatımda kısa zamanda ciddi değişiklikler yaptım, ilişkiyi bitirip yeni bir hayata adım atmak dahil. Normalde huzurluyum ama bazen böyle içime bi karanlık oturuyor sanki, nasıl desem böyle o anda sadece ağlamak istiyorum. Ailemle zaman geçiriyorum, spor çok sık yapıyorum, yakın arkadaşlarımla zaman geçiriyorum ama bazen böyle hep ağlamak istiyorum. Durup dururken, hiç aklımda ağlamak yokken bazen öfke ve ağlama nöbetleri geliyor ve kendimi ağlarken buluyorum. İçten içe kendimi iyi hissediyorum aslında ama bazen de içime karanlık oturunca hiçbir şeyden keyif alamıyorum. İçimde öfke ve ağlama nöbetine yol açan çok fazla şey tutuyorum sanki... Sizce bunlar depresyon belirtileri midir, daha önce böyle şeyler yaşayan var mı?