Slm benim eşim depresyonda dunya yansa umrunda değil.benim için deli olan adam şimdi beni hiç umursamıyor.ailesi ve ben dahil hiç kimseyi sevmedğini söylüyor.yaklaşık 2 aydır doktoro gidiyoruz ve ilaç tedavisi uyguluyoruz ama değişme göremiyorum ve geleceğimizden çok endişeliyim ona üzüldüğümden 1,5 aylıkken bebeğimi düşürdüm ama hiç önemsemiyor.hep onun iyileşeceğini umuyorum ama yavaş yavaş umutlarım sönüyor.birde sürekli kocamı kıskanıyorum.köşeye sıkışmış gibiyim her gün ağlıyorum.ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana yardım(
canım şimdi nasılsın? bir gelişme oldu mu? aynı benim hislerimi tarif etmişsin. sadece ben bir başkasını öldürmek istemiyorum sadece kendim yok olayım istiyorum o kadarSanırım herkeste aynı sorun var..Benimde yaşadıklarım sizlerden farksız değil.Bugüne kadar hayat dolu,gözlerinin içi parıl parıl parlayan biriydim ama şimdi ağlamaktan gözlerimin ışıltısı kayboldu o enerji dolu kız sanki gitmiş yerine bambaşka hayattan zevk almayan,işten kalan zamanlarda evden dışarı çıkmak istemeyen hatta işe bile zorla giden biri oldum,normalde evde beni bulan olmazdı gezmeyi eğlenmeyi okadar çok seviyordumki.Arkadaşlarımla buluşmamak için hep bir bahanem oluyoo.Sebepsiz ağlamalar,tvde ağlanmayacak sahnede bile ağlıyorum.Aileme karşı agresif oldum çıktım okadar saklndimki şimdi küçük bir şeyde bağırıyorum sonra üzülüp ağlıyorum.Hayattan yaşamaktan bıktım intihar etmeyi okadar çok düşündümki bu benim zayıflığımmıydı kendime güven eksikliğimmiydi hayırr sadece şuan yaşadıklarımdan kurtulmak istiyorum insanları kırmaktan yorulduğum için belkidee insan ölümden okadar çok korkarken neden ölmek isterki..Bizi bu hale getiren hayat şartları bizi anlamayan anne,baba,eş,sevgili vs....İnsanlara polyanna oynamaktan herşeyi içimize atmaktan bu hale gelmedikmi?yalnız kaldığımda kendime kendime konuşmak başkasına derdimi anlatmaktan iyi geliyorr..Eşinizi veya bir başkasını sizi kırdığında anlamadığında seslni yükseltip bağırdığında öldürmeyi düşündünüzmü ben nişanlıma karşı düşündüm.ondan ayrılmayı düşündüğüm kadar onu sevdiğimi düşünmek beni anlamadığını ona ihtiyacım olduğunda beni dinlememesi aradığımda işiyle uğraşıp veya başka bişeyle az sonra dönerim deyip ona ihtiyacım o an olduğunu anlamaması ve teli kapattığımda neden neden sorusu ve sonra ağla,alarr sıkıldım artık eski halime dönmek yerimde duramayan enerji dolu kız olamk istiyorum....doktora gitmek istlyorum ama ilaçlar kilo yaptığı için cesaret edemiyorum çünkü sitreesten 1 yılda 20 kilo aldımSABIRR YARAB
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?