Gebeliğe Hazırlık Depresyon hastası olanlar 2.hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ADAY

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
1.565
295
363
Sinop
depresyon anksiyete rahatsızlığı olupta hamile olanlar yada hamile kalmayı düşünenler varmı benim kızım 7yaşında ikinci çocuğa hazır değilim istiyorum ama korkuyorum eşim ve kızım istiyor çok üzülüyorum.geçen sene boş gebelik kürtaj oldu o yüzden bu haldeyim depresyonum nüksetti 16aydırda kurtulamadım

Benim anksiyetem var ilaci birakmistim tekrar kotu olunca hamileliktede kullanilabilecek bir ilaca basladim olursa bebisim azaltarak yine icecegim cunku biraktigimda 4. Ayda aniden tekrar nuksettti

Depresyona çevirdi mi emin değilim ama anksiyetem var yıllardır. Şu an hamileyim ve çocuğum için endişeleniyorum. O benim için çok değerli olacağından anksiyetem artacak ve tam bir manyak olacağım muhtemelen. Keşke aşabilseydim

Bir de iki çocuk hatırlıyorum ilköğretim çağlarında. Birinin annesinde diğerinin hem anne hem babasında kaygı bozukluğu vardı ve çocuklarda da anksiyete başlamıştı maalesef biri 6-7 yaşlarında geceleri uyuyamıyordu, köpek balığı çıkar diye denize giremiyordu vs. İki ebeveyni de anksiyeteli olan çocuk daha beterdi çok panikti yavrum

Nasıl oldunuz depresyon biraz geçti mi ben de 2.çocuğa cesaret edemem bu halimle kızım doğalı 2buçuk sene oluyor bi düzelemedim hep depresyon biraz geçiyor yine nüksediyor hiçbir şeyden zevk almıyorum yemek yemek istemiyorum yapamıyorum yatıp duruyorum kızıma zor bakıyorum

Depresyon devam ediyor anksiyete daha çok var huzursuzluk senin daha çocuk küçük acele etme canım benimki 7 yaşında ama ikinciye düşünemiyorum malesef ilaç kullanıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…