Hem uzun bir ilişkiden çıkmış olmanızın, hem de pandemi döneminin etkilerinin sizi bu yönde hissettirdiğini düşünüyorum, tabi bu kadar bilgiyle net bir şey söylemek mümkün olmaz bilemem ama depresyonun yarattığı etkiler daha farklı oluyor genelde (benim başımdan geçtiğinden çokça bilimsel araştırma yapmıştım), bu nedenle kendinize iyi gelecek şeyler yapmanızın modunuz ve hayata bakışınıza oldukça faydalı olabileceğini düşünüyorum. İlişki konusunda belki bir süre yalnız kalıp kendinize, geleceğinize odaklanmak daha sağlıklı olabilir tabi size kalmış. İçinizden gelmiyorsa zaten zorlamanın anlamı da yok, böyle hissettiğinizde karşınıza sevebileceğiniz biri de çıksa potansiyel bir ilişkiye zarar verilmiş olur yalnızca. Yaşınızdan dolayı da kendinizi biriyle tanışmak zorunda hissetmeyin çünkü gençsiniz :) 29 yaş hiçbir şey için geç değil. Tavsiyem yapmaktan hoşlandığınız ve modunuzu yükselten aktivitelerle meşgul olup eğer gelecek planı yapmak ya da hayatınızda bir değişiklik yapmak istiyorsanız bunlarla ilgilenmeniz. Yeni bir sayfa açmak ve kendinize odaklanmak için güzel bir zaman, istediğiniz takdirde her şeyi başarabileceğinizi bilin, sevgilerr :)