Kendine yaparsın kimseye değil.Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki kızlar. Çok şükür ailem herkes hayatta. Ama dolduramadığım bir boşluk var içimde. Konuştuğum bir çocuk vardı 5 ay falan oldu. Sebepsiz yere kesti konuşmayı benle. Çok iyi tanımıyordum zaten ama bişeyleri tamamlıyodu sanki. O gittikten sonra iyice boşa düştüm. Depresyondamıyım bilmiyorm ama hiç birşey yapmak gelmiyor içimden. İçimde hep eksik bişeyler var gibi sanki. Hayatımda doğru insanı hiç bulamıycam gibi geliyor. 3 yıldır hayatıma kimse girmedi. Bu yaşadığım boşluğu nasıl atlatabilirim sizce? Arkadaşlarımla bişeyler yapmaya çıkınca yine mutlu olamıyorum hep bi melankoli halleri üzerimde. Bu durumu onlara yansıttığım için onlarıda üzmemek adına görüşmekte istemiyorum.
Evet kızlar sizce bu boşluk, bu hüzünlü halimi nasıl atlatabilirim? Sınavlarım var hiç çalışmıyorum odaklanamıyorum hep bir ağlamaklı haldeyim
Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki kızlar. Çok şükür ailem herkes hayatta. Ama dolduramadığım bir boşluk var içimde. Konuştuğum bir çocuk vardı 5 ay falan oldu. Sebepsiz yere kesti konuşmayı benle. Çok iyi tanımıyordum zaten ama bişeyleri tamamlıyodu sanki. O gittikten sonra iyice boşa düştüm. Depresyondamıyım bilmiyorm ama hiç birşey yapmak gelmiyor içimden. İçimde hep eksik bişeyler var gibi sanki. Hayatımda doğru insanı hiç bulamıycam gibi geliyor. 3 yıldır hayatıma kimse girmedi. Bu yaşadığım boşluğu nasıl atlatabilirim sizce? Arkadaşlarımla bişeyler yapmaya çıkınca yine mutlu olamıyorum hep bi melankoli halleri üzerimde. Bu durumu onlara yansıttığım için onlarıda üzmemek adına görüşmekte istemiyorum.
Evet kızlar sizce bu boşluk, bu hüzünlü halimi nasıl atlatabilirim? Sınavlarım var hiç çalışmıyorum odaklanamıyorum hep bir ağlamaklı haldeyim
BiliyorumKendine yaparsın kimseye değil.
İçimdeki boşluk ve mutsuzluğu atamıyorumsen ondan ayrılsaydın emin ol unuturdun ama o seni bırakınca biz kızlar hep üzenleri takarız
kaçan kovalanır derler o mesele
hüzünlü haline gelince yanlız kalmamaya çalış bir spora yazıl vücut yorulsun beynini sürekli meşgul et onunla ilgilenme uzak dur sana onu hayırlatan her şeyden uzak dur bir diyet gibi düşün iradeniz kullan ve uzaklaş kendini yönet
Hayatta ne dertler var.Şimdiden böyle olursan,hayatta 5-0 geri kalırsın.Aşk acısı da olur sıkıntıda dertte...Hayat bu.acısıyla tatlısıyla.Yaşının güzlliklerini yaşa.5 ay önce hayatına girmiş,doğru dürüst bile tanımadığın insan için,en önemli dönemini boşa harcayıp geleceğini engelleyecek adımlar atma.sınavlarına hazırlan.zararın neresinden dönsen kar.Biliyorumsınavlarım kötü gelicek diye korkuyorumda ama o kadar kötü bir ruh hali içindeyim ki çıkanıyorum hep mutsuzum
İçimdeki boşluk ve mutsuzluğu atamıyorumnasıl kurtulurum bilmiyorum kendi kendime mutlu olabilmeyi öğrenemedim bi türlü
Hayatta ne dertler var.Şimdiden böyle olursan,hayatta 5-0 geri kalırsın.Aşk acısı da olur sıkıntıda dertte...Hayat bu.acısıyla tatlısıyla.Yaşının güzlliklerini yaşa.5 ay önce hayatına girmiş,doğru dürüst bile tanımadığın insan için,en önemli dönemini boşa harcayıp geleceğini engelleyecek adımlar atma.sınavlarına hazırlan.zararın neresinden dönsen kar.
Off of kendi kendime mutlu olmayı beceremiyorum bendeBir an ben yazdım sandım bacım. Ayni durum bende de var. Ben millete anlatmaktan bıktım, onlar da beni dinlemekten..
Kabullenmek lazim sanırım. Onu yaparsan hem mutlu olursun hem de girdaptan çıkarsın. Durumunda kotu birsey yok aslında. O bakışı bizler yaratiyoruz. Şuan elimizde olan şeylerin kıymetini bilip küçük şeylerle mutlu olmayı sağlayacaz. Sonra da bu girdaptan çıkılacak.
Ama nasıl yapılır ben de bilmiyorum, bilsem..
İçimdeki boşluk ve mutsuzluğu atamıyorumnasıl kurtulurum bilmiyorum kendi kendime mutlu olabilmeyi öğrenemedim bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?