Depresyon mu tembellik mi yoksa başka bir sağlık sorunu mu ?

Gunde 2 fincan kahve içiyordum bir süre icmeyecegim inşallah bakalım bu çarpıntı geçer inşallah
Geçer geçer üzüntüden usutmeden bile olur o düşünmekten birşey var diye endişe etmekten bile olur siz gidin bı görünün doktora inşallah nedeni kahve olsun bişey yoktur

Geçer geçer üzüntüden usutmeden bile olur o düşünmekten birşey var diye endişe etmekten bile olur siz gidin bı görünün doktora inşallah nedeni kahve olsun bişey yoktur
Aşırı düşünme var bende elimde değil gece uyuyamıyorum o kadar ki anlatamam birde fibromiyalji ağrıları olunca inşallah kalbi güzelim inşallah kahvedendir

Umarım daha iyi olursunuz
Depresyon dağınık ev demektir.
Dağınık ev depresyonu tamamen tetikler.
Kendimde şunu fark ettim ev pırıl pırıl olunca daha iyiyim.
Benim bu yaz depresyon tavan oldu,evde berbattı zaten ne giysem yere atmışım ne yesem masada kalmış masanın üstünde kaç tane yemek kabı vardı anlatamam.
Sonra ev temizlendi,pırıl pırıl mis gibi oldu biraz daha kendime geldim.

Cok sevindim

Depresyondasınız şuan,bir sorum var yemek yeme durumunuz nasıl ?
Hiç yiyesiniz gelmiyor mu yoksa çok mu yiyorsunuz ?
Hiç yiyemiyorum bazen 2 3 gün midem ağrıyor acıyor bazende aç değilsem bile yiyorum Ama ağır depresyon döneminde yiyemiyorum herşey kokuyormus gibi geliyor en sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum

Dun ikindi den beri kalbim sıkışıyor çırpınıyor çarpıntı var nefesim yetmiyor gibi sanki panik atak mi yoksa başka birşey mi çözemedim nabzim 76 tansiyonum 10/6 akılli saat yanlış mı ölçüyor acaba öyle sıradan bir marka da değil ama bilemedim evham mi yapıyorum
Gece uyuyamadım en iyisi kalkayim yataktan dedim şimdi kitabımı okuyacağım eşim uyanana kadar

Kahveyi acil bırakmalısın

Kahveyi acil bırakmalısın
İki gündür içmiyorum şükür
bronşitimde var sigarayı bırakmak için baya mücadele ettim hafta da 1 2 içiyordum şimdi hiç içmiyorum 2 haftadır tiryaki değilim ama çok stres ve kriz anında yoksunluk hissediyorum hiç paket taşımadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…