- 23 Temmuz 2014
- 6.497
- 17.891
- 448
- Konu Sahibi Sisko ama gururlu
-
Doğrudur benim bir arkadaşım 2 3 defa açardı günde süpürgeyi ben gırgır ile toz alma ile hallediyorum pazartesi Çarşamba cuma yada salı Perşembe cumartesi yada çok yoğun misafir vs olduysa günde 1 kere açıyorum heryeri her gün Süpürge yapmıyorum salonum genelde çok kirlenmiyorBilmiyorum ya benim takıntılı olduğum tek konu Süpürge
Evimde 2 tane robot varsilen robot süpürge
Bende 9 10 yaşından beri yemek temizlik yapıyorum yani deneyimsiz de değilim ama ara ara yorgun hissediyorum ve yapmak istemiyorumYani bu durum biraz içten gelmeli açıkçası ama motivasyon kaynağı arıyorsan ben de temizlik videoları çok işe yaramıştı :) İzledikçe inanılmaz gaza geliyordum. Tabi bununla birlikte bilmediğin yeni bilgileri de ekliyorsun temizliğe merak edip deniyorsun. Zaten en çok huzur bulduğum an temizlik bitince gelen o miss koku ve düzen. İnan alışınca devamlı yapmak istiyorsun. Ben lise sona kadar çok tembeldim, odamı bile annem temizler, toplardı tabi bi taraftan kızar söverdi :))) Allah var bana bu konularda çok şey öğretmeye çalışırdı. Ben de yemek yapmak olsun temizlik olsun videoları izledikçe hem keyif aldım hem de yaptıkça alışkanlık edindim bi deneyin bakalım :)
Benim bir küçük süpürgem var o mutfak için bide normal torbasız süpürgem var çok memnunumEvimde 2 tane robot varbiri üst katta biri alt bir tane de ikili süpürge var hem siliyo hem süpürüyo yatağıma bile süpürge aldım kablolu süpürgem ayrı. Ben de böyle deliyim
eşyalarımın hepsi yüksek o yuzden yatağın altına da giriyor. halının üstünde de bezini topluyor. valla büyük kolaylıkBiz de aldık çok memnunum koltukların altına kadar giriyor büyük kolaylık sağlıyor. Bazı halıların üzerinden geçemiyordu o halıları kaldırdıkteknolojinin gelişmesi bu açıdan çok güzel
O zaman normaldir sıkılmışsındırBende 9 10 yaşından beri yemek temizlik yapıyorum yani deneyimsiz de değilim ama ara ara yorgun hissediyorum ve yapmak istemiyorum
Doğrudur benim bir arkadaşım 2 3 defa açardı günde süpürgeyi ben gırgır ile toz alma ile hallediyorum pazartesi Çarşamba cuma yada salı Perşembe cumartesi yada çok yoğun misafir vs olduysa günde 1 kere açıyorum heryeri her gün Süpürge yapmıyorum salonum genelde çok kirlenmiyor
Gırgır yerine robot al bence işini görürBenim bir küçük süpürgem var o mutfak için bide normal torbasız süpürgem var çok memnunum
Ben Süpürge yapmadan önce mopla silip sonra Süpürge yapınca bir daha mopla siliyorum TV ünitesi vs yönde aynı bir süpürge yapmadan birde yaptıktan sonra siliyorumBiz de aldık çok memnunum koltukların altına kadar giriyor büyük kolaylık sağlıyor. Bazı halıların üzerinden geçemiyordu o halıları kaldırdıkteknolojinin gelişmesi bu açıdan çok güzel
Normal aslında her zaman çok enerjik, hareketli olamıyoruz. Her gün yürüyüşe çıkarsam modum çok iyi oluyor her işi yapabiliyorum ama bazen çıkamıyorsun hava şartlarından dolayı keyfin olmuyor.Bende 9 10 yaşından beri yemek temizlik yapıyorum yani deneyimsiz de değilim ama ara ara yorgun hissediyorum ve yapmak istemiyorum
Masanın taksiti bitsin bütçeyi aşmazsa olabilir hamur işleri için yoğurma makinesi aldım o yeni bitti taksitiGırgır yerine robot al bence işini görür
Yürümek ruha çok iyi geliyor bunu 20 li yaşlarda keşfetmiştim ama dediğiniz gibi her gün çıkamıyorumNormal aslında her zaman çok enerjik, hareketli olamıyoruz. Her gün yürüyüşe çıkarsam modum çok iyi oluyor her işi yapabiliyorum ama bazen çıkamıyorsun hava şartlarından dolayı keyfin olmuyor.
Durumu toparlayınca ilk iş olsun robot süpürecek diye topluyorsun motive ediyoMasanın takdiri bitsin bütçeyi aşmazsa olabilir hamur işleri için yoğurma makinesi aldım o yeni bitti taksiti
Eşimle istişare etmem gerekiyor
Evet itiraf etmek istemesemde yoruldum galibaO zaman normaldir sıkılmışsındır
Komşu kızına annesi daha da küçük yaşlardan beri temizlik yaptırırdı. Son yıllarda çok salmıştı biraz biraz yapıyordu. Yıllarca yapınca insan sıkılabiliyor
OlabilirMiskinlik olabilir mi, evde çok oturmak insanı miskinleştiriyor. Sabqh kalkar kalkmaz yürüyüşe çık konu sahibesi, güne enerjik başla, güneş ışığı al. Otur otur bir noktadan sonra miskinleşiyorsun, ben çalışmasam kesin her gün spora giderdim. Yakınlarda ders olan spor salonu varsa yazıl mesela, haftada 2 günle başla sonra 3e 4e çıkarsın. Yok dersen de gün içinde yürüyüşe çik, mağaza gez, otur bir kahve iç, kendini mutlu et... temizliği de 1 gün yap, yemek her gün bir kez yeter çok da kendini yorma.
Tamam inşallah Rabbim almayı nasip eder çok teşekkür ederimDurumu toparlayınca ilk iş olsun robot süpürecek diye topluyorsun motive ediyo
Genel bir plansızlık hakim o yüzden her şey eksi puanda diyebilirim çok rahatMesela neyi yapamadığını hissediyorsun
Ben şey yapıyordum .mesela gün içinde ne yaptimsa yazıyorum mesela sabah kalktim çay demledim yatağı topladım kahve içtim film izledim gibi çok iyi geliyorduGenel bir plansızlık hakim o yüzden her şey eksi puanda diyebilirim çok rahat
Yemek ev işleri bakım sosyallik hobi
Ben şey yapıyordum .mesela gün içinde ne yaptimsa yazıyorum mesela sabah kalktim çay demledim yatağı topladım kahve içtim film izledim gibi çok iyi geliyorduGenel bir plansızlık hakim o yüzden her şey eksi puanda diyebilirim çok rahat
İsterseniz günlük rutin hobi vs için konu açıp birbirimize destek olabilirizGenel bir plansızlık hakim o yüzden her şey eksi puanda diyebilirim çok rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?