- 24 Şubat 2008
- 377
- 10
- 643
- Konu Sahibi nanelinargile
-
geçmiş olsun canım..
nakadar güzel istediğin bölümde okuyorsun zevk aldığın bir işin olacak...çok özendim sana...
inşallah herşey istediğin gibi düzelir ki bence düzelecek..
yeni sene sana uğur getirsin umarım canım...
Okulun ilerde sana büyük imkanlar sağlayacak sadece okuluna odaklan ve başka bir şey düşünmemeye çalış.
Kendini soyutla bir nevi ama okulunu lütfen ihmal etme gerekirse bir uzmandan yardım al canım faydasını görebilirsiniz.
hyat o kadar zor ki..hepimiz belki de bu hastalığın pençesindeyiz.bazımız bu hastalığa yakalandık i bazımız ise yakalandığımızı bile bilmiyoruz belki de...
artık bu noktadan sonra tedavine devam etmen, hatta yarım gün çalışabileceğin bir iş bulman ,
gönüllü çalışabileceğin yerler de var..oralarda da vakit geçirebilirsin..
bir şeylerle sürekli meşgul olursan sanırım daha kolay atlatırsın
secdiğin kişiyi dinle ilgili bir mevzu yüzünden kaybetmen çok kötü,üzücü..o yüzden mi yoksa deprosyana girdin?
ama şunu da bil ki , hayatına belki de daha çok seveceğin birisi girecek...umarım girer..
canım ne demek niye sıksınki biz burda dertlerimizi, sevinçlerimizi paylaşmak için burdayız bende depresyon tedavisi geçiren biri olarak seni çok iyi anlarım en yakınındakiler ablan, kardeşlerin veya arkadaşların bile seni anlamıyorlar bu illeti yaşayan bilir ama atlatmışsınız çok şükür ve sevdiğiniz bir bölümde okuyormuşsunuz kimsenin size acımasını falan asla beklemeyin ve bunlara onu zaten yaşatmayın siz dimdiksiniz ve ayaktasınız her şeyin üstesinden gelebilecek kapasitedesiniz... okuldan arta kalan zamanlarda sizi mutlu edecek bir mesguliyet bulabilirsiniz, sinema, tiyatro, kitap okumak veya sahilde yüzünüze ruzgarın vurduğu kendinizle başbasa ama mutlu bir yürüyüş yapabilirsiniz...
canım benim ,ben de depresyon tedavisi gördüm. geçti doğum sonrası tekrar yaşadım aynı sıkıntıları.ve benim de depresyon illeti yüzünden okulum bitmedi. dondurmak zorunda kaldım. şimdi 1 yaşında olum var ve cesaret edemiyorum tekrar üniversiteye dönemeye. türk dili ve edebiyatı bölümünde okudum. ağır bir bölüm. dersleri zor. seni çok iyi anlıyorum. ve sen okuluna dönmeyi başarabilmişsin. senin gibi benden daha güçlü ve şanslı insanları gördükçe imreniyorum. hayranım senin gibi sabırlı ve hayata sorumlulukla bakan insanlara....
aşk aşk aşk... aşk da bir hastalık bence... o konuda hiçbir şey diyemem . çok etkileniyorum ayrılıklara inanmazsın belki ama boğazımda düğümlendi gözyaşlarım yazdıklarını okuyunca... elbet Allah sizi bir yerde birleştirir. bunu sakın unutma...
konu çok eski arkadaşlar nerden araştırıp buluyosunuz bunları anlamıyorumkız mezun olmuş hayatını kurmuştur bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?