Depresyon :(

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.371
3.509
133
Merhaba arkadaşlar nasılsınız.Ben bu aralar felaket kötüyüm ki üyelik iptali bile yaptırabilirim.Neşeli hayat dolu bir insandım bir zamanlar.Nasıl olduysa dibe çöktüm bu aralar.Kendimi aşırı derecede çirkin buluyorum.Sanki biri gelip yüzüme kusacak kadar çirkin. Değersiz hiçbişey yapasım gelmez oldu.Bayram sonrası terapiye basliyacagim ama iylesemiyecekmisim gibi hissediyorum.Kendi gözümde bir kere değersiz ve cirkinim doktor veya ilaç ne yapsın bana diyorum.Hayat dolu iken nasıl bu hale gelinir anlamıyorum beni az daha tanımak isterseniz ismimin altında birkaç videom var.Bir insan nasıl batar anlayabilirsiniz.Sevgili üyeler lütfen bana dua edin bu içinde bulunduğum depresyondan kurtulabileyim sevgilerimle.

Son düzenleme:
Sen zaten bu farkındalıkla çok büyük bir adım atmışsın kendi içinde. Eminim başarılı olacaksın. Kafanı dağıtmaya çalış. Yeni hobiler falan edin, çeşitli etkinliklere katıl. Emin ol işe yarar.

Sen zaten bu farkındalıkla çok büyük bir adım atmışsın kendi içinde. Eminim başarılı olacaksın. Kafanı dağıtmaya çalış. Yeni hobiler falan edin, çeşitli etkinliklere katıl. Emin ol işe yarar.
İçinde derdin varken ne kafa dagitabiliyorum ne de başka şeylere odaklanqbiliyorum.

Niye bu kadar dertlendin ki çirkin değilsin sesinde güzel ooh daha ne istiyorsun:)

Nedir bu kadar dert ettiğin dertler?

Niye bu kadar dertlendin ki çirkin değilsin sesinde güzel ooh daha ne istiyorsun:)

Nedir bu kadar dert ettiğin dertler?
Dibe vurdum yanlız beceriksiz akıl almaz düşünceler içindeyim. Allahtan yardım diliyorum bur tek :( uyuyamıyorum bile beynimi uyustursunlar hatta hafizami kaybetmek istiyorum Uyku bile kalmadı :((

kııızzzz sen önce depresif şarkı söylemeyi bırak, dinleme de. aç iki cıstak:KK76:

yoğun bir hayatın var bebeler var, biliyorum ben seni.
hiç de çirkin değilsin, tamam bir ara sarı saç sıkıntımız vardı onu da boyadın gitti:KK49: böyle daha iyi. hatta kahve de değil direk siyah:rapci:

kendinin ilacı sensin, unutma.
iyi olmayı istersen olursun. olmak istemezsen tıp fayda etmez:mapus:

terapiye git ve inanarak git lütfen. biraz daha sabır sadece, bebeler büyüsün rahat edeceksin. :KK15:

hayattasın ve bunun kıymetini bil :KK20:

bu da benden sana lokum :süslü:

kııızzzz sen önce depresif şarkı söylemeyi bırak, dinleme de. aç iki cıstak:KK76:

yoğun bir hayatın var bebeler var, biliyorum ben seni.
hiç de çirkin değilsin, tamam bir ara sarı saç sıkıntımız vardı onu da boyadın gitti:KK49: böyle daha iyi. hatta kahve de değil direk siyah:rapci:

kendinin ilacı sensin, unutma.
iyi olmayı istersen olursun. olmak istemezsen tıp fayda etmez:mapus:

terapiye git ve inanarak git lütfen. biraz daha sabır sadece, bebeler büyüsün rahat edeceksin. :KK15:

hayattasın ve bunun kıymetini bil :KK20:

bu da benden sana lokum :süslü:

Çok tatlısın Madonna içimi rahatlattın bebeçikler bana bişey yapmadı inan çok fazla duygusal olmam içime atmam beni bu noktaya getirdi.İyi ki varsın cnm temennilerin için çok sağol iyi ki hayattayım Allahtan tek dileğim huzurlu günlerime donmek:KK200: iyileşince senin için dinlerim cistak şarkıları aklıma sen gelirsin

Çok tatlısın Madonna içimi rahatlattın bebeçikler bana bişey yapmadı inan çok fazla duygusal olmam içime atmam beni bu noktaya getirdi.İyi ki varsın cnm temennilerin için çok sağol iyi ki hayattayım Allahtan tek dileğim huzurlu günlerime donmek:KK200: iyileşince senin için dinlerim cistak şarkıları aklıma sen gelirsin
inşallah inşallah.
emin ol hayatta olmayan bir sürü insan şuan şu dertleri çekip yine de yaşamayı tercih ederdi.

önce ruh hastalanır, sonra bedene yansır. ruhuna iyi bak ;)

inşallah inşallah.
emin ol hayatta olmayan bir sürü insan şuan şu dertleri çekip yine de yaşamayı tercih ederdi.

önce ruh hastalanır, sonra bedene yansır. ruhuna iyi bak :KK66:
Allah var madonna kaldirabilecegim kadarını verir sanırım Bedenime yansimadan tüm hastalara şifa versin rabbim tez zamanda

Back
X