Depresyon :(

İşte hep vitamin eksikliğinden bak bana dua edeceksin. Ben lohusa depresyonuna girdim d vitaminim kan değerlerim düşmüş meğerse. Beslenmeme çok dikkat ettim şükür vitamin değerlerim çok iyi olmuş ilaç da kullandım ve çok iyiyim depresyın falan kalmadı. Ben de senin gibiydim, zevk almıyordum sanki herkes çok mutlu ben çok mutsuzum, sanki ölümcül bir hastalığım var. Kimse beni anlamıyor vs vs. Hep ağlıyordum gittikçe çökmüştüm ama vitaminlerim düzeldikçe şu an hamdolsun bomba gibiyim. Uykusuz da kalıyorum ama o depresyondan kurtuldum şükür.
Mutlaka baktiracagim onada büyük ihtimal düşüktür d vitaminim onsallah iyileşirsirim depresyona dikkat et tekrarlayabiliyor allah gostermesin

Bence saç renginizi ve kaş şeklinizi değiştirin. Güzel bir cilt bakımı yaptırın. Fiziğiniz normal koyu renklerden uzak durun. Güzel takılar alın oje sürün daha önce denemediğiniz parfümleri araştırın iyi hissettirini bulun. Alın çocuklarını hangi ildeyseniz güzel doğa içerikli geziler yapın. ( sadece doğa ) sabahları neşeli şarkılarla yürüyün. Kahvaltınızı balkonda yapın. 2017 sezonu çok güzel komedi filmler vardı ben hepsine gittim ama tekrar izliyorum. Depresyon böyle bayık şarkı türkülerle geçmez savaş açmak zorundasınız. Sonra insan çok kaptırıp unutuyor zaten.

Bence saç renginizi ve kaş şeklinizi değiştirin. Güzel bir cilt bakımı yaptırın. Fiziğiniz normal koyu renklerden uzak durun. Güzel takılar alın oje sürün daha önce denemediğiniz parfümleri araştırın iyi hissettirini bulun. Alın çocuklarını hangi ildeyseniz güzel doğa içerikli geziler yapın. ( sadece doğa ) sabahları neşeli şarkılarla yürüyün. Kahvaltınızı balkonda yapın. 2017 sezonu çok güzel komedi filmler vardı ben hepsine gittim ama tekrar izliyorum. Depresyon böyle bayık şarkı türkülerle geçmez savaş açmak zorundasınız. Sonra insan çok kaptırıp unutuyor zaten.
Yorgunluğum yansımış yüzüme öyle değil mi saç rengim sarıydi koyuya döndüm zaten şu halime rağmen çok ok bakımsız dolaşmiyorum kaş şeklim değişmez sabit bir model inşallah toparlar sam hepsini yapacağım tskr edrm

Turkish Delight Turkish Delight ben de bi kere çok kötüydüm
Bakırköy’e yatırılıcam die ödüm patlıyordu
Aklımın gidişini hissediyodum
Sona doğru gidiyordum
Nefes nefese kalmıştım
Ama düzeldim şükür

Amin
O zaman dua demişken
Bir cümle eder misin içten
Sağlıklı ve hayırlı evladım olsun
Sıkıntıda olduğun içim allah kabul edebilir
Melekler de sana dua eder :KK200:

Turkish Delight Turkish Delight ben de bi kere çok kötüydüm
Bakırköy’e yatırılıcam die ödüm patlıyordu
Aklımın gidişini hissediyodum
Sona doğru gidiyordum
Nefes nefese kalmıştım
Ama düzeldim şükür

İçimdeki organlar
Tak tak tak ediyordu
Hızlı hızlı çarpıyordu
Allah sana gönlüne göre Hayırlı evlat nasip etsin aklıma geldikçe dua edeceğim senin maneviyatını çok güzel emin ol verecek rabbim istediğini sende bana dua et ıyleşetim lutfen

Terapi aldın mı peki bende aynıyım şu anda öleceğim saniyorum
Terapi de alıyorum ilacın dozu az geliyor farkındayım ama gitsem daha ağır bir ilaç verecek zorla yaşıyorum sanki öyle bir şey ki sanki hayatta her şeyi yaşamışım her şeyden hevesimi almıştım hiç bir şeyden mutlu olamıyorum bu hastalık bir kere yaşadım bitti değil hayatım boyunca benle olacak olmasi da beni mahfediyor sekiz aydır çıkmazdayım ne olacak hiç bilmiyorum :(

Allah sana gönlüne göre Hayırlı evlat nasip etsin aklıma geldikçe dua edeceğim senin maneviyatını çok güzel emin ol verecek rabbim istediğini sende bana dua et ıyleşetim lutfen
Allah razı olsun
Ben de sana edicem tüm içtenliğimle
İyileşiceksin sen de emin ol
Burnumun direği sızladı:KK200:
O zamannn hadi keyiflenme zamanı :eğlence:
Keyfin yokkende keyifli gibi yap düzeleceksin :KK49:

Terapi de alıyorum ilacın dozu az geliyor farkındayım ama gitsem daha ağır bir ilaç verecek zorla yaşıyorum sanki öyle bir şey ki sanki hayatta her şeyi yaşamışım her şeyden hevesimi almıştım hiç bir şeyden mutlu olamıyorum bu hastalık bir kere yaşadım bitti değil hayatım boyunca benle olacak olmasi da beni mahfediyor sekiz aydır çıkmazdayım ne olacak hiç bilmiyorum :KK43:
Ömür boyu seninle olmayacak depresyonun 40 halini yaşadım ben obsesyonlar, ölüyorum sanmaları,eşime düşmanlık kapalı ortam fobisi yaz yaz bitmez.1 buçuk yıl çektim tek Allaha sığındım aklımı yitirdim sandım benim yerimde başkası olsa neler yapmazdı kendine ilaç dozum ayarlandı da kendime geldim Allah dilerse olmazlar olur unutma.

Allah razı olsun
Ben de sana edicem tüm içtenliğimle
İyileşiceksin sen de emin ol
Burnumun direği sızladı:KK200:
O zamannn hadi keyiflenme zamanı :eğlence:
Keyfin yokkende keyifli gibi yap düzeleceksin :KK49:
İnşallah guzel kalbinden geçenler olur canım. Dualarımız kabul olsun insallah

Ömür boyu seninle olmayacak depresyonun 40 halini yaşadım ben obsesyonlar, ölüyorum sanmaları,eşime düşmanlık kapalı ortam fobisi yaz yaz bitmez.1 buçuk yıl çektim tek Allaha sığındım aklımı yitirdim sandım benim yerimde başkası olsa neler yapmazdı kendine ilaç dozum ayarlandı da kendime geldim Allah dilerse olmazlar olur unutma.
Inşallah Rabbimden tek dileğim iyilesip tekrar yaşama bağlanmak eskisi gibi mutlu olmak :(

Back
X