Depresyon :(

Ben kendimi iyi hissetmek istemez miyim şimdilik olmuyor ilaç fayda vermez ise terapi alacağım inşallah desteklerinizle atlatacagim
Kuzum biraz ruhunu rahatlat hersey psikoloji degil nazar degmis olabilir habi olur ya ne kadar mutlu bakarlarda gozleri kalir daraldilca Insirah suresini ac dinle dua et sıkinti dualari var namazlarini kil manevi yonden ruhunu besle hicbir terapi bunlarin yerini tutamaz ama sen yine terapini al

Ben cabalayacagim ama bahar güneşinin doğması Rabbime bağlı o dilerse iyi olacağım ben
Bu bilinçte olmanız güzel. Siz iyileşmeyi isteyip bunun için çabalayın, dua edin. Her şeyin gelip geçici olduğuna inanın. Her şey düzelecektir Allah’ın izniyle. Tekrardan geçmiş olsun.

Merhaba. Benim durumum biraz karışık... Evet baya bi azalttım ama hala ilaç kullanıyorum ama doktorum terapiye ağırlık veriyor. Siz nasılsınız?
Benim dokuz ay oldu ilaç kullanıyorum hala normal hayatıma devam ediyorum geziyorum yiyorum içiyorum alış veriş yapıyorum ama tek sorunum bunları yaparken hiç bir zevk almıyorum ve hala yaşamı sorgulamaya devam ediyorum benim depresyon geçmedi anlayacagınız

Merhaba arkadaşlar nasılsınız.Ben bu aralar felaket kötüyüm ki üyelik iptali bile yaptırabilirim.Neşeli hayat dolu bir insandım bir zamanlar.Nasıl olduysa dibe çöktüm bu aralar.Kendimi aşırı derecede çirkin buluyorum.Sanki biri gelip yüzüme kusacak kadar çirkin. Değersiz hiçbişey yapasım gelmez oldu.Bayram sonrası terapiye basliyacagim ama iylesemiyecekmisim gibi hissediyorum.Kendi gözümde bir kere değersiz ve cirkinim doktor veya ilaç ne yapsın bana diyorum.Hayat dolu iken nasıl bu hale gelinir anlamıyorum beni az daha tanımak isterseniz ismimin altında birkaç videom var.Bir insan nasıl batar anlayabilirsiniz.Sevgili üyeler lütfen bana dua edin bu içinde bulunduğum depresyondan kurtulabileyim sevgilerimle.
Bacim sari kantaron kapsulunu duydum hem migren hem depresyon icin bi arastr derim cok iyiymis.buarada videonuzu bulamadim nerden bakabiliyoruz

Kuzum biraz ruhunu rahatlat hersey psikoloji degil nazar degmis olabilir habi olur ya ne kadar mutlu bakarlarda gozleri kalir daraldilca Insirah suresini ac dinle dua et sıkinti dualari var namazlarini kil manevi yonden ruhunu besle hicbir terapi bunlarin yerini tutamaz ama sen yine terapini al
Elbet benim Allaha olan inancım terapi den üstün belkide Allaha daha iyi yakınlaşmam için bu bana sinav

Benim dokuz ay oldu ilaç kullanıyorum hala normal hayatıma devam ediyorum geziyorum yiyorum içiyorum alış veriş yapıyorum ama tek sorunum bunları yaparken hiç bir zevk almıyorum ve hala yaşamı sorgulamaya devam ediyorum benim depresyon geçmedi anlayacagınız
Seninki de gecicek birgün emin ol buna eminim ben ikizlere hamile halimle depresyon atlattım.şimdide tam bana ihtiyaçları olan bir dönem :(

Anlayabiliyorum seni. Bence araştır bir terapist. Faydasını göreceksindir. Umarım çabuk atlatırsın.

Bacim sari kantaron kapsulunu duydum hem migren hem depresyon icin bi arastr derim cok iyiymis.buarada videonuzu bulamadim nerden bakabiliyoruz

Eğer psikiatrik bir ilaç kullanıyorsanız doktora danışın mutlaka. Ben sorduğumda doktoruma ilaçlarla birlikte sarı kantoron kullanmamamı söylemişti.

Dibe vurdum yanlız beceriksiz akıl almaz düşünceler içindeyim. Allahtan yardım diliyorum bur tek :KK43: uyuyamıyorum bile beynimi uyustursunlar hatta hafizami kaybetmek istiyorum Uyku bile kalmadı :KK43:(

Bence durumunuz çok kötü değil. Yazdıklarınıza göre henüz dibe vurmamışsınız, herseyin farkındasınız. İlaç kullanmak insanı sorumsuz yapabiliyor. İlaçsız terapi daha güzel. Ben NLP uzmanına gittim kısa sürede sonuç aldım. Yalnız gittiğiniz uzmanın sizin inanç ve değerlerinize uygun yöntemler kullanıyor olmasına dikkat etmenizi öneririm. Geçmiş olsun. Sevgiler.

Bence durumunuz çok kötü değil. Yazdıklarınıza göre henüz dibe vurmamışsınız, herseyin farkındasınız. İlaç kullanmak insanı sorumsuz yapabiliyor. İlaçsız terapi daha güzel. Ben NLP uzmanına gittim kısa sürede sonuç aldım. Yalnız gittiğiniz uzmanın sizin inanç ve değerlerinize uygun yöntemler kullanıyor olmasına dikkat etmenizi öneririm. Geçmiş olsun. Sevgiler.
Nasıl bulacağım o iyi uzmanı ben iyi bir terapist olduğunu nerden anlayacağım canım sen daha mı kötüydün.

Nasıl bulacağım o iyi uzmanı ben iyi bir terapist olduğunu nerden anlayacağım canım sen daha mı kötüydün.
Evet daha kötüydü his yoktu çocuğuma karşı bile bişey hissetmiyodum. Bana ne olduğunun farkında değildim. Depresyonun 6 aylık bir gelişme seyri varmış ben 8. Ayda uzmana gittim. Sizi ilk aylardaki halime benzettim.

İyi uzman derken dini inancınıza toplum yapımıza uygun telkinler yapan bir uzman demek istedim. Çünkü son seanslardaki telkinler kalıcı oluyor. İstemsiz olarak tekinlere göre kişiliğiniz dönüşüyor sonradan farkediyorsunuz. Alfa transında size ne söylenildiğini kulaklarınız duymuyor, beyniniz algılıyor. Kullanılan teknikler birbirine çok yakın. Bazısı Allah'a şükredelim der bazısı evrene teşekkür edelim der. Düşünce kalıbınız buna göre şekillenir. Bunu kastettim.

Evet daha kötüydü his yoktu çocuğuma karşı bile bişey hissetmiyodum. Bana ne olduğunun farkında değildim. Depresyonun 6 aylık bir gelişme seyri varmış ben 8. Ayda uzmana gittim. Sizi ilk aylardaki halime benzettim.

İyi uzman derken dini inancınıza toplum yapımıza uygun telkinler yapan bir uzman demek istedim. Çünkü son seanslardaki telkinler kalıcı oluyor. İstemsiz olarak tekinlere göre kişiliğiniz dönüşüyor sonradan farkediyorsunuz. Alfa transında size ne söylenildiğini kulaklarınız duymuyor, beyniniz algılıyor. Kullanılan teknikler birbirine çok yakın. Bazısı Allah'a şükredelim der bazısı evrene teşekkür edelim der. Düşünce kalıbınız buna göre şekillenir. Bunu kastettim.
Anladım ben ilk başta Allaha sığınırım biliyorum kı ben terapisiz atlatacagim insallah

Back
X