Depresyon

Siyahaura

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2019
643
1.109
113
İstanbul
Iyi aksamlar hanimlar
Son zamanlarda kendimi kotu hissediyorum. Hicbir seye halim yok , istegim yok. 1 bucuk yasinda oglum var , cok yoruyor ama ona deger tabiki. Bir anda olan birsey degil aslinda , uzun zamandir bu ruh halindeyim ama gittikce siddetleniyor. Psikiyatrist ilac verdi ama kullanmak istemiyorum cok esneme ve uyku yapiyor. Sizler bu durumlarda nasil başa cikiyorsunuz neler yapip modunuzu yukseltiyorsunuz? Daha mutlu ve enerjik bir anne olmak istiyorum.

İlaç tedavisini reddetmek mantıklı bir davranış olmayabilir. Neticede artık başa çıkamadığınız için hekime başvurup ilaç tedavisine başlamışsınız. İlaç desteğiyle ancak toparlayabilirsiniz. Geçmiş olsun.

Psikiatrist ilaç verdiyse kullanın derim. Yan etkilerinden dolayı vazgeçmeyin. Günlük hayatınıza etki eden yan etkileri doktora anışırsınız. Doz ayarlaması, ilaç değişimi vs yaparlar.

Psikiatri bir tıp dalı. Dahiliye gibi. Hafife almayın. Doktorunuz ilaca ihtiyacınız olduğunu düşündüyse güvenmemiz gerekir.

Kendi başıma çözerim diyip daha da derinleştirmekten çekinin problemi.

Depresyon bir hastalık. Zaman zaman da hiçbir dış sebebe bağlı olmayabiliyor. Hafife almamanızı öneririm.

Allah şifa versin tez vakitte

İlacı ne kadar kullandınız?
Alışma evresini atlattığınızda o uyku ve esneme hali geçecektir. Aksi olursa dr.unuzla konuşup ilacı değiştiremesini isteyebilirdiniz
Evet kullanmak mantikli olacak sanirim. 1 hafta kadar kullandim ama sanirim alisma suresi 1 aymis bu tarz ilaclarin.

Bir haftada olumlu etkileri başlamamıştır bile.

Bahsettiğiniz belirtiler çok ağır değil gibi. Hafif bir tedaviyle atlatmanız dileğiyle...

İlacı kullanın,eğer kullanmak istemiyorsanız da yine doktora gidip söyleyin istemediğinizi.
Devlet hastanesi psikiyatristiydi ve direk ilac yazdı konusmadi bile benimle. sorulardan oluşan bi test yaptilar sonra ilac verip gonderdi. Baska care bulacagini sanmam.
Psikiatrist ilaç verdiyse kullanın derim. Yan etkilerinden dolayı vazgeçmeyin. Günlük hayatınıza etki eden yan etkileri doktora anışırsınız. Doz ayarlaması, ilaç değişimi vs yaparlar.

Psikiatri bir tıp dalı. Dahiliye gibi. Hafife almayın. Doktorunuz ilaca ihtiyacınız olduğunu düşündüyse güvenmemiz gerekir.

Kendi başıma çözerim diyip daha da derinleştirmekten çekinin problemi.

Depresyon bir hastalık. Zaman zaman da hiçbir dış sebebe bağlı olmayabiliyor. Hafife almamanızı öneririm.

Allah şifa versin tez vakitte
Teşekkur ederim dikkate alacağım.
Bir haftada olumlu etkileri başlamamıştır bile.

Bahsettiğiniz belirtiler çok ağır değil gibi. Hafif bir tedaviyle atlatmanız dileğiyle...
Aşırı gerginlik ve sinir var uzerimde. Islerimi yapiyorum ama oyle mutsuzumki yaparken. Geceleri uyuyup kendime gelmek istesem bebeğim surekli uyaniyor , 7 /24 yasiyorum bu duygulari kacamiyorum. Bekarken uyurdum gecerdi sıkıntılarım.
Sabahlari herkesten erken uyanip yuruyus yapin. Dus alin. Kendinize okunacak kitap. Evinize saksida cicek, bitki alin. Her gun bir film izleyin. O ilaclari kullanin ama.
Geceleri guzel uyuyamadigimdan sabah enerjim kalmiyor zaten bebegime tek bakiyorum. O uyurken hergun oglen dusumu aliyorum kahve içiyorum hicbir is yapmadan dizi film izliyorum ama iyi gelmiyor. Esim evdeyken o bebege bakarken uyuyorum parka götürüyor yalniz kalip kafa dinlemem icin ama nafile. Iyi hissetmiyorum.

1.5 yaş bebeğin artık uykularının iyi olması lazım normalde. Emmek için mi uyanıyor gece? Kaç kere uyanıyor belli mi?

1.5 yaş bebeğin artık uykularının iyi olması lazım normalde. Emmek için mi uyanıyor gece? Kaç kere uyanıyor belli mi?
Hayir emmiyor veya mama istemiyor. Sebepsiz uyanip ayaga kalkiyor besikte tekrar sallayip uyutuyorum. Dogdugundan beri oyle zor bir cocukki. Düzelmiyor. Bazen hic uyanmiyor nadir olsada. Cogunlukla en az bir iki kez uyanıyor.

Devlet hastanesi psikiyatristiydi ve direk ilac yazdı konusmadi bile benimle. sorulardan oluşan bi test yaptilar sonra ilac verip gonderdi. Baska care bulacagini sanmam.

Teşekkur ederim dikkate alacağım.

Aşırı gerginlik ve sinir var uzerimde. Islerimi yapiyorum ama oyle mutsuzumki yaparken. Geceleri uyuyup kendime gelmek istesem bebeğim surekli uyaniyor , 7 /24 yasiyorum bu duygulari kacamiyorum. Bekarken uyurdum gecerdi sıkıntılarım.

Geceleri guzel uyuyamadigimdan sabah enerjim kalmiyor zaten bebegime tek bakiyorum. O uyurken hergun oglen dusumu aliyorum kahve içiyorum hicbir is yapmadan dizi film izliyorum ama iyi gelmiyor. Esim evdeyken o bebege bakarken uyuyorum parka götürüyor yalniz kalip kafa dinlemem icin ama nafile. Iyi hissetmiyorum.
Sizi anliyorum depresyonda olan biri zaten hic bi seyden istese de zevk alamiyor. O ilaclari kullanmaktan baska sansiniz yok. Onlari birakmayin

Hayir emmiyor veya mama istemiyor. Sebepsiz uyanip ayaga kalkiyor besikte tekrar sallayip uyutuyorum. Dogdugundan beri oyle zor bir cocukki. Düzelmiyor. Bazen hic uyanmiyor nadir olsada. Cogunlukla en az bir iki kez uyanıyor.
Buna bir çözüm bulmanız şart. Gerekli şeyleri yapıyor musunuz? Gündüz yormak gibi, temiz hava aldırmak, uyku rutinleri... depresyona girmişliğim yok ama uyumayan bir yaşındaki bebeğim sayesinde katılacağım bu kervana az kaldı

Buna bir çözüm bulmanız şart. Gerekli şeyleri yapıyor musunuz? Gündüz yormak gibi, temiz hava aldırmak, uyku rutinleri...
Kesinlikle hepsini yapıyorum her uyku oncesi dusunu aldırıyorum disari cikariyoruz parka goturuyoruz ne kadar yorgun olsada uyaniyor.
Hele ki baska bir evde kaldigimizda sabaha kadar surekli uyaniyor tam eziyet oluyor o yuzden gidemiyoruz bir yere

Bendede ayni seyler var bende basa cikamiyorum iki cocugum var biri 8 birisi 4.5 Hayatmi yordu insanlarmi Ama o kadar yorgunumki ruhsal olarak hic birsey yapacak heves heyecanim yok evden cikmak istemiyorum ciktigimdada sanki herkes bana bakiyor mus gibi geliyor cok agresifim benimde galiba doktora gitmem gerekiyor basa cikamiyorum bu duygularla depresyonmu Oluyor butun bunlar

Back
X