Depresyon :((

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Bu site sırdasım gıbı oldu artık ıcımı bır tek buraya dokuyorum işte..
Hayatımda bi insan vardı.Ona okadar cok guvenıyordum kı ınancım tamdı.Çok guzel bı ılıskımız varken bırgun facebook sıfresını ıstedım bı baktım bı kac kız ısmı aratmıs.Tabı bende kıyamet koptu bana aldatma adımımı desem ole bısey geldı ve ben guven kaybettım.Ben bakmadım arkadaslarım sordu baktık falan.ınanmadım.
Ve cok uzulerek ayrıldım.Aradan zaman gectı onu merak ettım nedense sureklı ruyamda kafamda bıseler oldu ve ben yazmaya karar verdım cok ozledıgımden mı bılmıyorum bıtmıs gıtmıs bı ılıskıye neden donmeye calıstımı anlamadım hayatımda ılk kez gecmısıme donup ona yazdım..cumlenın sonuna dedım kı eger benle olumlu bırsey dusunuyorsan yaz dusunmuyorsan asla cvp verme ve devam et dedım.
Pesınden msj geldı ben senle mutluydum senleyken aklımda kımse yoktu keske yuzyuze gelebılsek ama bazı seylerın kararını vermek okadar kolay degıl..Sonra bende ıstersen ben senınle yuzyuze gorusmek ısterım dedım 3 gun oldu cvp dahı atmadı..Ben ki asla gerı donmeyen ınsan bılmıyorum..Salaklıgımamı doymım..Bu ne demek di ben anlamadım..Kendımı yıyorum 3gundur neden yazdım dıye.Ve suan gercekten uzgunum(
24 Yaşındayım adam cıkmıcakmı benım karsıma artık (

çok abartmışsın bi kaç kişinin adını aratması seni aldatacağı anlamına gelmiyor, bu yüzden ayrılınır mı pes
ben onun yerinde olsam asla sana geri dönmem

Bazen icimizdeki duygulara engel olamiyoruz hatta bunlar bize hata bile yaptirabiliyor onemli olan farkina varmak tekrar beraber olur musunuz bilemem ama pismanligini dile getirmelisin..

Şu facebook şifresi olayından da gına geldi. Sevgilin diye şifreyi istemeye hakkın olduğunu mu düşünüyosun gerçekten. Aldın da noldu.. Bu zihniyette insanlara çok kızıyorum.

bu şifre isteme konusunuda hiç anlayamıyorum nasıl isteyebiliyorsunuz bu adamlar nasıl veriyor, eşimle kaç yıllık evliyiz daha hiç aramızda şifreni ver muhabbeti geçmedi.
Onu da geçtik adam şifresini vermiş, yine de yaranamamış toplu iğne ucu kadar bahane bulunup ayrılınmış.. Aldatma olarak görülmüş..

İsmini arattı diye aldattı mı oldu
Aman allahım ben günde kaç kişinin ismini aratıyorum meraktan, hatta hergün bile aradığım oluyor ne var yani. Ne yapmış ne etmiş kimmiş neymiş. Sadece 'merak'. Yanlış yapmışsın ayrılarak, ve şuanda da dönmek isteyerek yanlış yapıyorsun. Adamın belli ki sevgilisi var, yoksa sana yazardı şip şak. Ya da küçük bir ihtimal senin mesajın ona gitmedi. Ya da senin ciddi olmadığını düşünüyor, bir isim aratmayla benden ayrılan ilerde başıma neler getirir diye de duşunuyor olabilir..

Onu da geçtik adam şifresini vermiş, yine de yaranamamış toplu iğne ucu kadar bahane bulunup ayrılınmış.. Aldatma olarak görülmüş..
E tabi mesajlar okundu, arkadaşlar kurcalandı, yorumlar dürtmeler piştlemeler hepsi didik edildi.bişey çıkmayınca yok kızları aratmış falan filan. Bide kıyamet koptu diyo. Çok güvendiğin o kadar mutlu olduğun( öyle başlamışsın ya cümleye) sevgilinin şifresini hangi mantığa dayatıp istedin peki ve ilişkini de 2 tane kızın profiline baktı diye bitirdin.. Çok merak ediyorum bunlar için o kıyametleri kopartıyosunuz depresyonlara giriyosunuz ya gerçek sorunlarla karşılaştığınızda ne yapayacaksınız acaba. Hayatta gerçek o kadar çok sorun var ki. Umarım tüm ilişkileriniz boyunca en büyük derdiniz bu olur. Ne diyim..

Şaşırıyorum artık vallahi adam gibi biri çıkmış eften püften sebeple ayrılmış, şimdi adam gibi biri bulmayacak mı beni diyor. Neler var dünyada nelerr, aldatma adımı olarak görmüş yazık etmiş çocuğa..

Aldatmak mı
Ya günde kaç kişiyi aratiyorum kocamı aldatmak aklımın ucundan geçmiyor nasıl bir bağ kurdun acaba.
Adam seni ciddiye almamış olabilir ondan cevap yazmiyordur bi de adam sana nasıl guvensin bu saatten sonra en saçma şeyden bırakıp gidiyorsun

Her şey yolunda giderken öküz altında buzağı aramışsın ve ayrılmışsın, en ufak bir olayda güvenini kaybeden sevgiliye ben dönmezdim, o da düşünmüştür vazgeçmiştir...

Şu facebook şifresi olayından da gına geldi. Sevgilin diye şifreyi istemeye hakkın olduğunu mu düşünüyosun gerçekten. Aldın da noldu.. Bu zihniyette insanlara çok kızıyorum.

Ben daha once söz attım ve kac defa aldatılmaya kalkısmasına ragmen bıtırmeden devam ettım..Sonra bahsettıgım cocuk cıktı ve ben ona cok guvenırken bole bısey gormek benı cıldırttı he zıhnıyetım sıze gore normal olmayabılır ama benımle beraberken baska kızları aratması benım guvenımı sarstı..

Canım bence gerçekten pişman olduysan ve sana olumlu bi mesaj geldiyse peşini bırakma evet bi hata yapmışsın ama insanız hepimiz hata yapıyoruz. Doğru insan her zaman çıkmaz kalbini kazanmaya calismalisin mutlaka

Bu kafayla daha çok çıldırırsın sen. Ama sorun şu ki bu hareketlerin sevgiline olan güvensizliğin değil. Kendindeki özgüven eksikliğinin göstergesi. O arattığı kızlar senin gözünde fazlasıyla vasat olsaydı yine böyle çıldırır mıydın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…