Genelde kişisel gelişim okuyorum freud denemek isterim daha derin ve felsefik olarak tatmın edebılır sanırımAcaba kişisel gelişim mi okudunuz? Ben mesela biraz Freud okudum ve nevrozlu hastalardan bahsediyordu. Vay be yalnız değilmişim dedirtmişti bana. Yalnız olmadığını bilmek rahatlatıyor :)
Acı cekmeyı sevdıgımı pek zannetmıyorum ben :)Acı çekmek , neye göre mesela melankoli duyguların bir süre sonra depresyon ve mazoşistçe olguları beraberinde getirdiği gerçeğini göz ardı etmemelisiniz ..
En güzel fiyaka gülmek naçizane :)
Evet çok daha derin olur. Mesela ne dediğini anlamak isterken azıcık beyniniz yanıyor, iyi geliyorGenelde kişisel gelişim okuyorum freud denemek isterim daha derin ve felsefik olarak tatmın edebılır sanırım
Ben dünyanın salt mutlu olmamız için dizayn edilmiş bir yer olduğuna inanmıyorum. İnsan dediğimiz varlığın ömrünün büyük bir bölümü mücadele ve hüzün içinde geçiyor. Bunlar bizi dibe çekmiyor. Eğer farkedersek "insan" yapıyor.Acı çekmek , neye göre mesela melankoli duyguların bir süre sonra depresyon ve mazoşistçe olguları beraberinde getirdiği gerçeğini göz ardı etmemelisiniz ..
En güzel fiyaka gülmek naçizane :)
Kesinlikle ancak mutlu oldugumuzda bu değerlerin varlıgını bılmıyoruz yada onemsemıyoruz ancak mutsuzken veya sorunluyken durum farklı bir hal alıyor..Ben dünyanın salt mutlu olmamız için dizayn edilmiş bir yer olduğuna inanmıyorum. İnsan dediğimiz varlığın ömrünün büyük bir bölümü mücadele ve hüzün içinde geçiyor. Bunlar bizi dibe çekmiyor. Eğer farkedersek "insan" yapıyor.
Deneyecegımm:))Evet çok daha derin olur. Mesela ne dediğini anlamak isterken azıcık beyniniz yanıyor, iyi geliyor
Dünya'ya şöyle bir bakalım. Hangi üretim mutluluğun eseri?Kesinlikle ancak mutlu oldugumuzda bu değerlerin varlıgını bılmıyoruz yada onemsemıyoruz ancak mutsuzken veya sorunluyken durum farklı bir hal alıyor..
Güzel bir bakış açısııDünya'ya şöyle bir bakalım. Hangi üretim mutluluğun eseri?
Selamlar
İçimde kötü bir his var.Sebebi yok bu ara sıra olan bir şey gün içinde kış aylarında hep yaşıyorum , kilo aldım , dışarı çıkma isteğim yok , yaklaşık 5 ay önce antidepresanı bıraktım yeniden mi başlasam . Spor yap vs diyeceksiniz ancak o kadar halim yok ki mental ve fiziksel olarak .İnsanlarla görüşmek beni memnun etmiyor tam aksine kullanılıyorum hissi yaşıyorum genel olarak. Yalnız kalmak da sanırım daha çok bu girdaba sürüklüyor.yani bu depresif hale girip, kendimi bırakmaya çok meyilliyim hayatımı güzel bir şekilde devam ederken ya da atlatmısken bir şeyleri yeniden kendimi sürüklemek istemiyorum.. Arınma yönteminiz dua , mental olarak arınacağım bir şey önerirseniz memnun olurumm
İlaç yanında terapi almadınız mıTahmin edersiniz ki direkt bir ilaç veriyorlar genelde ve buna bağlı kalmak beni kötü hissettiriyor güçsüz.. çünkü sadece 24 yaşındayım ve ufak şeylerin bile üstesinden gelemiyorum gibi.
Kitap okumakla düzelmezÖnerilerinizi dinleyecegım ayrıca psıkolojıl olarak da cok kıtap okudum ve okuyorum ancak etkısını alamadım şu an
Kendim bıraktım ancak o durum gecmıstı de baya uzun süre kullandım 2 seneye yakın aralıklarlaİlacı kendiniz mi bıraktınız yoksa doktor kontrolünde mi?
Yok yürümeyı severım zaten ama ancak kafam çok dağınıkkBence en güzeli kulaklığı takıp rastgele müzikler dinleyerek yürüyüş yapmak :)
Tabiki arkadaş ortamında bulunmak ve gezmek de çok iyi gelir :)
Kendim bıraktım ancak o durum gecmıstı de baya uzun süre kullandım 2 seneye yakın aralıklarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?