Depresyonda misiniz? -Testler-

27 çıktı depresondamıyım ben şimdi neden haberim yokkk :))) ama buaradalar tuhafım evet hiçbirşeyden zevk alamıyorummm

bu test depreyona sokma testi mi acaba :))) ben kendimii kötü hissetmiyorum sdce biraz sıkılıyorum okdr.nası olurda 17 çıkar ya anlamıyorum.uzman biri warsa yardım etsin bana lütfen

21 çıktı arkadaşlar... 25 yaşındayım ama ama mama ama ama ama ..................

Allah büyük.....

27 çıktı ama şöyle bir sorun var;mesela sosyal yaşantımı eşim kısıtladığı ve artık bıraktığım için puan alamadım.istemeyeerek sosyal ortamdan uzaklaşmam zaten beni depresif yapan.
psikolog mu?ona da eşim yollamıyo:)

merhaba sonuç 41 çıktı sanırım ben bitmişim ooooooooooof oooof...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!NE YAPMALIYIM!

Benim Kide 27 çikti.arkadaşlar çağin Hastaliği Bence Bu Korkmayin.uzmana Görünmekte Fayda Var...

ayyy inanmiyorumm 35 cikti ben bitmisimde haberim yokmus vah bana vahh ne etcem simcik ben yahuuukafamçokkarıştı

vallahi rekor skor35 depresyondayımda haberim yok buaralar sağlığım bozuk onun için eşim asker daha ne olsun yani

15 çıktı,
kendime sürekli bu dünyaya bir daha gelmiyeceğimizi söylüyorum.hergün ,ömrümüzden birgün bitiyor .açıkhavada dolaşmak ,alışveriş yapmak,iyi şeyler düşünmek ,sinirlere çok iyi geliyor.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…