Depresyonda misiniz? -Testler-

43 çıktı benim ancak, çok stres yapıyorum bazı olayları, çok üzülüyorum
psikolojik desteğe ihtiyacımın olduğunu düşünürken, depresyonda olabilirim diyordum
ancak 43 çıktı, kafam karıştı :S

BENİM Kİ 17 ÇIKTI SANIRIM ÇOK BERBAT DURUMDAYIM HASTANEDE 18 GÜN YATTIM SANIRIM HİÇ BİR FAYDASI OLMAMIŞ VE İLAÇ KULLANMAKTANDA BIKTIM ARTIK ÇÜNKÜ İLAÇ ALDIĞIM ZAMANLARDA SERSEM GİBİ OLUYORUM NE YAPACAM BİLMİYORUM OOOFFF OOOOFFFF BIKTIM ARTIK :kızgın::kızgın::kızgın:

38 çıkrtı şimdi ben iyimiyimkafamçokkarıştı ama depresyonda hissediyorum kendimi bugünlerde hiç iyi değilim durup dururken ağlıyorum çok alıngan oldum yaa ufacık birşeye sinirlenebiliyorum ben böyle değildim anlam veremiyorumsenağlama

35 çıktı benim.depresyonda olduğumu düşündüğüm bir zamanda ilginç geldi bana. Eğer ben depresyonda değilsem durumum nedir o zaman?

22 çıktı benim:(( hem işten ayrıldım hem hiçbir hobim yok hem sevgilim askerde hem bütün arkadaşlarım çalışıyo görüşemiyorum ailem çalışıyo görüşemiyorum tek başıma gezmeyi sevmiyorum kilo vermek zorundayım veremiyorum.. of.. 22 bile benim için iyi sanırım...

sınırdayım..31 çıktı.bu nedemek.bir adım atarsam ileriye yada geriye gidebilirim...tercih benim elimdemi acaba..hangini tercih etmeliyim...tabikii deprosyon tercihim olmamalı....daha pozitif bakmayı başarmalıyım...ben bunu başarabiliyorum ama herzaman değil..psikolojim iyi olduğunda herşeye olumlu bakıyorum ama kendimi kötü hissettiğimde buda hormonlarlamı ilğili bilmiyorum hreşey bana negatif geliyor...nasıl başedicez bilemiyorum...hep iyi ruh halinde dolaşmayı isterdim doğrusu...güzel bişey.hayat daha kolay oluyor...

meltem hanıma buradanmı soru soracağız anlamadım.bişeyler sormak istiyodum...nasıl?????yardımcı olursanız sevinirim..

benim puanım 41 çıktı arkadaşlar bi eve bi depresyonlu yeter sanırım eşim depresyonda allah yar ve yardımcımız olsun

slm benim ben bir ay kadar önce internette başka bir test yaptım bununla ilgili normal değer 35 in altında olmalıyken benim 45 çıkmıştı zaten ben kendimden anlıyodum çok bunalmıştım ama şimdi bu testte 35 çıktı yani galiba atlatmışım test için teşekkürlera.s.

Back
X