Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim puanım 33 çıktı .zaten kim normal ki bende anormallerin arasındayım işte ev hanımı olupda ruh sağlığını dengede tutanlara hayranım bu testte göre ben kafayı sıyırmak üzereyim zaten bende farkındayım
30 çıktı depresyondayım ve hamileyim üstelik napıcam ben hayattan hiç zevk alamıyorum dünyanın en güzel duygusunu yaşıcam bu bile beni mutlu etmiyosenağlama
Benim test sonucum da 32 çıktı..Doğrudur..Her ne kadar pozitif yaklaşmaya çalışssam da olaylar,bazen uçurumdan karanlığa yuvarlanmaya başladığımı hissediyorum...derken...tekrar ışığı görüyorum...:danceaylaşımın için teşekkürler canım..Daha çok dikkat etsem iyi olacak.a.s
psikolojimin bozuk olmadığını biliyorum ama bende zaman zaman sıkıntıya düşüyorum .bende testi yaptım.39 puan çıktı.sanırım beklediğimin üstünde oldu.depresyonda değilmişimsırnaşık şey