- 9 Aralık 2014
- 32
- 12
- 18
- 44
- Konu Sahibi witch hunt
-
Böyle bi evlilige ve düsünce/duygu karmasasina allah askina bide cocuk yapmayin, sonra olan cocuga oluyor...hissetmiyorum evet sevildiğimi sevdiğimi falan sevmiyorumdur belki de ,soruyorum kendime sanki ev arkadaşımmış gibi,sanki kardeşimmiş gibi,başına bir şey gelmesin de sağ salim olsun gibi ..Sonra boşanmak ne kadar zor geliyor bir bilsen ,o zaman daha da sudan çıkmış balığa dönecekmişim gibi .Bir de sırtımı mı yasladım ona böyle kolay mı geliyor bilemiyorum ..Kimbilir belki menfaatim için,belki boşanmış laflarıyla uğraşmamak için.Belki sevmiyorsam bile belki bir çocuğum olur için,belki de birincisinden ne hayır gördüm ki ikincisi olsun için ...
Depresyonda mıyım hangi cehennemdeyim bilemiyorum gelip size bir sorayım dedim
Kendimi bir kaç haftadır çok yorgun hissediyorum ,hem beynen hem fiziken .
On dklık yoldan sanki 2 gündür yürüyormuşum gibi yorgun bir vaziyette geliyorum .Saat 8 oldu mu uyuyuyorum 12 saatten az olmamak kaydıyla .Kafamda sanki bir mengene var sıkıştırıyor gibi .Bu lanet olası yerden de nefret ediyorum Kocama da artık nerdesin diye bile sormuyorum .
Gün içinde 5 kere whatsaptan yazısıyoruz .Günaydın aşkım ,yemek yiyorum,çalışıyorum,iyi geceler ..Derste çalışamıyorum haftalardır ,günlerdir sadece yemek yiyip uyuyorum .
Geçen hafta sonu öylesine bir dışarı çıktım yeni yerler görmeye yok memnun da olmuyorum ,yeni bir şeyde görmek istemiyorum sanki ,gördüklerime de öffffff banane diyorum ..
Kimseyle mesajlaşasım,hey naber bile diyesim yok ..Aşk mı o zaten son 8 yıldır hayatımda değil ,çocuk yok,işim artık yok,ne idüğü belirsiz bir yerde tek başıma ne yaptığım belli değil,amacım vardı buraya gelirken sanki uçakta düştü ..
Manasız bir şekilde gözlerim doluyor,oturup aptal gibi neye ağladığımı bilmeden ağlıyorum,eskileri düşünüyorum belki de 10 sene öncekileri ..Bunak gibi yeniyi değil sürekli eskileri hatırlıyorum..Psikoloji kitaplarına göre yeni hayatımdan memnun olmadığım için ama benim yeni hayatım yok ki ...
Hep durağan bir hayatım var ,oturup bazen başımı mı kapatayım gidip iki bira mı içeyim çelişkisine düşüyorum..Çocuğum mu olsun ,yooo ne güzel huzur evleri var yatarım paşalar gibi çıkmazındayım ..
Annemle mesela kedi köpek gibiydik ,köpek olan taraf hep bendim şimdi annem ne kadar haklıymış diyorum..Oturup şükredemiyorum,isyan da edemiyorum ..
Soranlara iyiyim diyorum aslında .ok gibiyim ,aptalım belki de bilemiyorum ama mutlu değilim ..Şu anda da çok uykum var ,kış uykusuna mı yatmam lazım bilemiyorum
Anlamışsınızdır siz beni çok yormayın hadi zira bu sıralar bir koala gibi sandalyeye yapışık halde yaşıyorum ..Alışverişten ,içtiğim sigaradan,kahveden,eşimle mesajlaşmaktan hiçbir şeyden zevk alamıyorum ..Tam depresif şarkılar dinleme,oturup höykürme,ıssız adam filmini kusana kadar izleme modundayım,bir de depresyon hırkasına ihtiyacım var sanırım
ben senden kötü durumdayken çiçeklerle ilgilenmeye başladım tavsiye ederim iyi geliyor :)
Hunt Abbas’ın dönme vakti yaklaşıyor sanki.
Yani sana moral vermek için konunu okurken bunaldım!!!!! şimdi kim bana moral verecek.Zor bir zaman geçiriyosun umarım bir an önce geçer hava değişimi yapar bazen eğer ailenden çok uzaksan yanında kimse yoksa oda yapar.Rabbim yardımcın olsun
çocuğumun olması bana çok iyi geldi..evlendim 7 sene sonra çocuğum oldu 33 yaşımda..çocuk düşünürsen artık düşünmeye başla..hayat öyle bir tutunuyorsunki 10 elle:)yırtıcı bir kaplan falan oluyorsun evladın için..ve onu kendinden bile çok seviyorsun..
bu arada bende kararsızdım çocuk konusunda ama yanlış düşünmüşüm..dünyanın en güzel duygusu..rabbim dileyenlere verir inşallah..
2 sene sonrada 30 yaş sendromuna girersin.
Sendrom manya olursun.
Silkelen kendine gel. Amacın neydi oraya giderken dil öğrenmek mi yoksa milyarca insanın içinde bunalıma girmek mi ?
Dönüş nezaman? Eşini özlemiş olabilir misin?
Dil ne durumda peki?yok ipek ikinci donemin parasını da yatırdım abbas falan dönmeyecek çakılıyom burda kazık çakıcam tek tek
Oooo sen niye tek gittin ki,eşin de gelseydi keşke,ne güzel macera olurduUzak bir yer evet çin cehennemin dibi ..Eşim de değil galiba sorun benim kafamda ..Evet evlilik sürüyor öyle böyle nasıl sürüyor bazen ona da şaşırmıyor değilim hani :)
anlatım tarzına bayıldımben depresyona girdiğimde evde nekadar abuk subuk kıyafetim varsa üstüme geçiririm rengi solmuş tişört depresyon hırkası şu örgülü desenden pijama ama pijamanın lastiği gevşemiş olacak pijamanın paçası çorabın içinde olacak birde alakasız ev terliği bi deprem olsa dışarıya çıkmaya unutanır durup öylece ölümü beklerim
bunlar dalgasıydı ama artık TÜRKİYE ye dönme vaktin gelmişte geçiyor canım benim.koş gel vatanına
Oooo sen niye tek gittin ki,eşin de gelseydi keşke,ne güzel macera olurduUzun yıllardır mı evlisiniz,heyecanınızı mı yitirdiniz ne oldu tam olarak.Evlilikte ara sıra kıskançlık,entrika,kavga,aşk,tutku herşey olmalı ya. Durağanlığa yenik düşmüş olmayasınız,belki o da sizden bekliyor? Eşinizin gözü dışarı kayar böyle devam ederse
Dil ne durumda peki?
Sana kattığı çok şey var ama bir de burayı dolansaydın keşke.
Sen oradayken ben geriliyorum resmen nasıl dayanıyorsun diye.
Yok depresif değilde aklı başında görünüyorsun.Annem haklıymış dediğinde anlamıştım sen büyümüşsün hadi geçmiş olsun.Hallet bitir işlerini topla kendini artık kocanın yanına dön .Ağlama Ağlama.Depresyonda mıyım hangi cehennemdeyim bilemiyorum gelip size bir sorayım dedim
Kendimi bir kaç haftadır çok yorgun hissediyorum ,hem beynen hem fiziken .
On dklık yoldan sanki 2 gündür yürüyormuşum gibi yorgun bir vaziyette geliyorum .Saat 8 oldu mu uyuyuyorum 12 saatten az olmamak kaydıyla .Kafamda sanki bir mengene var sıkıştırıyor gibi .Bu lanet olası yerden de nefret ediyorum Kocama da artık nerdesin diye bile sormuyorum .
Gün içinde 5 kere whatsaptan yazısıyoruz .Günaydın aşkım ,yemek yiyorum,çalışıyorum,iyi geceler ..Derste çalışamıyorum haftalardır ,günlerdir sadece yemek yiyip uyuyorum .
Geçen hafta sonu öylesine bir dışarı çıktım yeni yerler görmeye yok memnun da olmuyorum ,yeni bir şeyde görmek istemiyorum sanki ,gördüklerime de öffffff banane diyorum ..
Kimseyle mesajlaşasım,hey naber bile diyesim yok ..Aşk mı o zaten son 8 yıldır hayatımda değil ,çocuk yok,işim artık yok,ne idüğü belirsiz bir yerde tek başıma ne yaptığım belli değil,amacım vardı buraya gelirken sanki uçakta düştü ..
Manasız bir şekilde gözlerim doluyor,oturup aptal gibi neye ağladığımı bilmeden ağlıyorum,eskileri düşünüyorum belki de 10 sene öncekileri ..Bunak gibi yeniyi değil sürekli eskileri hatırlıyorum..Psikoloji kitaplarına göre yeni hayatımdan memnun olmadığım için ama benim yeni hayatım yok ki ...
Hep durağan bir hayatım var ,oturup bazen başımı mı kapatayım gidip iki bira mı içeyim çelişkisine düşüyorum..Çocuğum mu olsun ,yooo ne güzel huzur evleri var yatarım paşalar gibi çıkmazındayım ..
Annemle mesela kedi köpek gibiydik ,köpek olan taraf hep bendim şimdi annem ne kadar haklıymış diyorum..Oturup şükredemiyorum,isyan da edemiyorum ..
Soranlara iyiyim diyorum aslında .ok gibiyim ,aptalım belki de bilemiyorum ama mutlu değilim ..Şu anda da çok uykum var ,kış uykusuna mı yatmam lazım bilemiyorum
Anlamışsınızdır siz beni çok yormayın hadi zira bu sıralar bir koala gibi sandalyeye yapışık halde yaşıyorum ..Alışverişten ,içtiğim sigaradan,kahveden,eşimle mesajlaşmaktan hiçbir şeyden zevk alamıyorum ..Tam depresif şarkılar dinleme,oturup höykürme,ıssız adam filmini kusana kadar izleme modundayım,bir de depresyon hırkasına ihtiyacım var sanırım
Yok depresif değilde aklı başında görünüyorsun.Annem haklıymış dediğinde anlamıştım sen büyümüşsün hadi geçmiş olsun.Hallet bitir işlerini topla kendini artık kocanın yanına dön .Ağlama Ağlama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?