Depresyonda mıyım ?

Kesinlikle değişik canım kafanda bir şeylerin yeni. Aslında hem iyi bir şey hem de nötr. En azından ben dahil bir çok insanın yapmaya cesaret dahi edemeyeceği bir şey.

Tam dönüş ne zaman planlıyorsun peki şu durumda?

"

valla değil gözü afedersin poposu kaysa umrumda değil şu an ..8 yıllık evliyim belki de 9 sayamıyorum ,,evet şehvet,özlem falan yok bizde bolca kavga ve kardeş sevgisi gibi olan abuk bi şi
Çabalamak,düzeltmek gibi bir isteğiniz yoksa nereye kadar devam edecek peki. Birinizden biriniz aldatınca mı ayrılacaksınız? Yoksa ona da mı göz yumarsınız? Bence taa oralara dil öğrenmeye gitmemişsiniz kaçmışsınız sanki

benim mi aklım başımda yok be nerde kafamı salladım mı bozuk yumurta gibi lop lop ediyo yerinde falan değil o arıyorum bulamıyorum
Durumun ne olduğunun farkındasın bu iyiye işaret .psikolojin bozuk olsa farkındalığın bu kadar olmaz.Eşinin iyi taraflarını bir kağıda yazıyosun .Okuyosun .İyi gelir.

evet bence hemen dr a git

fiyatlar nasıl orada. mesela şu pepsi ne kadar bizim tl karşılığı?
Gerçi sen Shanghai deydin orası pahalı baya.

Hakkaten sıkıcıymış ha insan bi ayak barmağını gösterir.

temmuz on beşinde cezam bitiyo ,uçağa koşarak binip 16 sında tr de olurum inşallah Ayyy cesaretimi de burda bırakmak istiyorum ben isteyene de bedava verebilirim yani ..

Yeni hayatına adapte olamıyorsun güzelim o yüzden evet depresyona girmişsin ama tabii sen istersen bu durumu aşarsın , yaptığın şeyden zevk almaya bak canım yoksa eksiye düşersin , erken dönüş yaparsın eve.

Durumun ne olduğunun farkındasın bu iyiye işaret .psikolojin bozuk olsa farkındalığın bu kadar olmaz.Eşinin iyi taraflarını bir kağıda yazıyosun .Okuyosun .İyi gelir.

yazayım bari ,yaza çize 28 yaşına kadar geldim zaten bitmedi yazmayla çizmeyle derdim benim Evet farkında olmak sanırım rahatsız ediyor beni bilmiyorum ki yok mu bu koca kulüpte bir psikolooooooogggg

adapte olamıyorum olmakta istemiyorıum sanki o gökdelenlerin arasında kedi yavrusu gibi kaldım inanır mısın ?TR de olsa bir psikoloğa dadanmıştım ama burda imkansız uyuyorum gün boyu sanki uyuyunca geçecek gibi ..

O kadar uzun kalma canım o zaman zorla olur mu hiç öyle. Benim arkadaşım 3ay çinde kaldı , kardeşi 3sene... Arkadaşım TR de öğrenmeye karar verdi 3ay da eksiklerini orda tamamladı, şuanda güzelde bi işi var. Sende öyle denesen olmaz mı ?

kıyamam ya gönderde göreyim

dil ogrenimin istedigin gibi gidiyorsa ne ala?
homesick diyorlar belki ondan olmusundur gecer.
lakin dil ogrenemiyorsan hala belirli bir seviyeye gelemediysen, zararin neresinden donersen kardir atasozumuzu hatirlatmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…