- 24 Şubat 2019
- 627
- 806
- 53
- Konu Sahibi kimliksizkedi
-
çok samimi değiliz, benimle gelir mi bilmiyorumBir yerlere gidin evden çıkarmaya çalışın evde kal kal daha bunalıma girer
Doktor kontrolünde ilaç kullanıyorsa ilaçlarını almasını tavsiye edebilirsiniz, konuşmak isterse yanında olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Başka da bir şey yapamazsınız.
Haklısınız sanırım sadece doktora gitmek için cesaret verebilirimLütfen kurtarici moduna girmeyin. Hoslantiniz da muhtemel bundan dolayi. Kimsenin terapi merkezi olmayin, terapi almasina cesaretlendirin sadece
Konuşuyorum dediniz geçen yıl vefat eden dedeyi biliyorsunuz demek ki çok muhabbet yoksa da bir iletişim varçok samimi değiliz, benimle gelir mi bilmiyorum
instagramdan gördüm, ama yine de ara sıra konuşuyoruz teşekkür ederim bir soracağımKonuşuyorum dediniz geçen yıl vefat eden dedeyi biliyorsunuz demek ki çok muhabbet yoksa da bir iletişim var
O yüzden dedim bende dışarıya çıkın evde kapali kalmasın diye bir önerin gelirse gelir gelmezse yapacak bir şey yok
çok haklısınız, şimdi hoşlandığımı söylemek de çok anlamsız olur, bir keresinde her şey bana boş ve anlamsız geliyor demişti, sohbet tam olarak nereden açıldı hatırlayamıyorum, intihar etmesinden de çok korkuyorum boşlukta gibiKimsenin terapi merkezi olmayın.
Onun sağlıklı bir birey olmasına katkı sağlayabilirsiniz. Ama sakın bu aşamada ilişki istemeyin, hissetmeyin de.
Bu arada birinin dedesinin vefatı hayatını etkileyecek kadar yas sürecini gerektirmez. Bunu yas olarak devam ettiriyor ise psikolojik olarak zaten diğer sorunları vardır ölüme sığınıyordur.
Haklısınız sanırım sadece doktora gitmek için cesaret verebilirim, benimle gelmek istemeyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?