Selam kizlar sevgilimle bir bucuk yildir birlikteyiz. Kendisi su an depresyonda. Onceleride olan birsey bu yeni degil. Yasadigi durumdan dolayi maddi ozgurlugu olmadigi icin zor gunler gecirdigi oluyo galiba bu yuzden araliklarla depresyona giriyo. Birine guvenip maddi sikintiya girmis kendisi. Duzelmeyecek birsey degil sadece birkac yilini alcak.
Iste yine depresyonda. Kafasi cok karisik ve benimle birlikte devam etmek istedigine suphe ediyorum. Cunku maddiyati el vermedigi icin ciddi adimlar atamadik. Ben birlikte yapariz onun elindeki azda olsa birseyler insa edebiliriz kafasindayim cunku ek geliri var.
Ben hem beni istedigine emin degilim. Hemde. Ben kendimi sorumlu hissediyorum. Hayatinda ben olmasam daha rahat olur baski hissetmez. Kendi icin yasar gibi. Cunku kendiside sabit fikirli degil su an bizle ilgili. Bir oyle davraniyo, birde biz birlikte kalcaz diyo boyle davraniyo ama artik ben saskinim.
Ayyy depresif kişilere ve ortamlara dayanamıyorum şahsen. Kimseyi çekecek veya iyileştirmeye çalışacak değilim. Tolare edebilenlere saygım var ama ne gerek var cidden
Guzel soru sadece uzgun oldugunu soyleyemem. Her an kirilacak gibi hissediyorum diyo, cokta kilo verdi gectigimiz ay. Zevk aldigi hicbirseyi yapmaz oldu. Doktoru arayacagini soyledi. Kendiside sorunun ne oldugunu bilmiyo tam olarak bence. Yani oyle diyo. Hergun survival gibi diyo.
Ayyy depresif kişilere ve ortamlara dayanamıyorum şahsen. Kimseyi çekecek veya iyileştirmeye çalışacak değilim. Tolare edebilenlere saygım var ama ne gerek var cidden
Guzel soru sadece uzgun oldugunu soyleyemem. Her an kirilacak gibi hissediyorum diyo, cokta kilo verdi gectigimiz ay. Zevk aldigi hicbirseyi yapmaz oldu. Doktoru arayacagini soyledi. Kendiside sorunun ne oldugunu bilmiyo tam olarak bence. Yani oyle diyo. Hergun survival gibi diyo.
Depresyonda deyip durmayin o zaman. Teşhis yok bir şey yok. Depresif ruh haline giren herkes depresyonda sanıyor kendini. Doktora gitsin, bir şey varsa tedavi olsun.
Depresyonda diye kendi kendinize teşhis koymanız doğru olmaz. Kişilik bozukluğu olabilir, depresyon olabilir, kan değerlerinde sorun olabilir, olabilir de olabilir. Anladığım kadarıyla onun sorunu sizden önceymiş. Dolayısı ile onu hep böyle tanıdınız o yüzden, sizin doğru öngörüde bulunabilmeniz pek mümkün değil.
Bence doktora görünmeli, ikna etmelisiniz. İyi gelecektir