Depresyondamıyım ?

Morzirhli

Kün Fe Yekûn
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
979
628
53
Sakarya
Hic birsey yapmak istemiyorum geç uyuyup geç uyanıyorum ve uyaninca yataktan kalkmak istemiyorum mecbur kalkiyorum kahvalti edip koltuga uzaniyorum ve ordan kalkmiyorum. Adam isten gelecek yemek dahi yapmak istemiyorum evi temizlemiyorum neden boyle bilmiyorum mevsim gecişimidir yoksa depresyonmu anlam veremiyorum.

Mevsim gecişide olabilir
Kendinizi zorlada olsa en azından bir markete gitmeye veya ne bileyim kitap okumaya zorlayın

Hersey olabilir ama.emin ol su an cogu insan ayni.

Biraz zorla kendini
Disari falan cik bakalim
Bazen iyi geliyor

Uzun surerse mevsim gecisi degildir

Aynılarını yaşadım bir dönem.. B12 eksikliğinden olduğunu gördüm.

Bu bahsettiklerinizi yillarca yasadim. simdi yediklerime dikkat ediyorum, mesela glutensiz besleneiyorum. B12 hapi aliyorum, omega3 yagi vs. cok sukur simdi zipkin gibiyim. Bir de cok fazla evde kalmayin mutlaka her gun yuruyuse cikin, o da havanizi degistirir.

Bende aynen böyleyim...

Birine yardım edin, mutlaka iyi olduğunuz bir konu vardır. Sizin dokunuşunuz ile biri kendini iyi hissettiğinde siz de iyi olacaksınız.

Mevsim geçişi değilse ve sürekli halsizlik varsa bir doktora gidin. Arkadaşın dediği gibi B12 eksikliği veya kansızlık gibi sorunlardan da olabilir.

Depresyon

Kis temizligine basladim cok yakinda gecer bu işe kaptiririm kendimi :) tesekkur ederim

Ben çok uzun zamandır böyleyim, o koltuktan kalkmak ölüm gibi geliyor, ne zamandır böylesiniz

Ben çok uzun zamandır böyleyim, o koltuktan kalkmak ölüm gibi geliyor, ne zamandır böylesiniz

2 3 gundur. Ama yarin kendime gelicem insallah ev aldi basini gidiyor careyi temizlik yapmakta bulucam halilari yikatmaya vericm ilk olark snra ver elini temizlik :) temizlik benim icin en iyi terapi

2 3 gundur. Ama yarin kendime gelicem insallah ev aldi basini gidiyor careyi temizlik yapmakta bulucam halilari yikatmaya vericm ilk olark snra ver elini temizlik :) temizlik benim icin en iyi terapi
Ben de haftada bir kendimi zorlayıp temizliğe girişiyorum, hafta içi yine aynı moddayım. İnşallah hemencecik biter sizin. :) benim 2 yıl sürdü, tedaviye başladım. Mevsim geçişidir merak etmeyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…