Depresyondan çıkıcammmmm !!!! inşAllaaah

zeynepboun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
5
1
28
Arkadaşlar selammm :) Bugün 1 Nisan 2015.. Benim tükendiğim, bittiğim, yorulduğum, kendimi eve kapama isteğine karşı koyamadığım bir gün olarak tarihe geçmesini rica ediyorum :KK43: Önce hayatımdan bahsetmek istiyorum. Bu sene Boğaziçine girdim OHH DEDİM HAYATIM DÜZENE GİRİCEK... Okulum belli, öğretmen olucam mesleğim belli, 1 yıllık bir ilişkim var veeee kesin zayıflarım, benden mutlusu yok. OLMADI !! Okulun başından beri 5 kilo daha aldım ŞU AN 86 KİLOYUM. :mad::mad::mad:

İnternette geziniyordum başarı hikayelerini görüp azıcık kendim için ümit kazanırım diye. Sonra dedim ki kendi kendime NEDEN BEN DE KENDİ HİKAYEMİ YAZMIYORUM:KK5:

Üye oldum. Artık sizlerleyim. Lütfen bana destek olun. Burdan hepinizi diyetisyenim ilan ediyorum. Orda bir yerlerde yol arkadaşlarım, destekçilerim olduğunu bilmek şimdiden beni motive etmeye başladı.

Şu an yeşilçayımla aşk yaşıyorum:KK36:Yarını bile beklemedim. KENDİME İNANIYORUMMMM :KK66:

Geriye dönüp baktığımda bu yazılanları okuyup heeeey gidi günler diyeceğim inşAllah :)

Sabah menüm : yulaf + yoğurt + tarçın +yarım muz karışımı
bir fincan ıhlamur ( selülitlere iyi geliyor derler :p )

öğlen : 5 kaşık kabak yemeği ama içinde pirinç olduğu için ekmek yemedim
3 kaşık yoğurt

ara öğün: bir kocaman :p yeşil elme ve eti form ( eti form yememeye çalışıcam fazla karbonhidrat almış bulundum :KK43: )

En önemlisi aksam yememen bende o sekilde basladım bugun 3.günümün ikindi vaktindeyim :) vermem gereken asıl hedef kilom icin bir 18 kilo var :KK43:

En önemlisi aksam yememen bende o sekilde basladım bugun 3.günümün ikindi vaktindeyim :) vermem gereken asıl hedef kilom icin bir 18 kilo var :KK43:
Akşam yememek çok zor :/ Ama midemiz alışır benim de o kadar hatta fazlası var vericez ümit ediyorum çook öpüyorum :KK70:

Akşam yememek çok zor :/ Ama midemiz alışır benim de o kadar hatta fazlası var vericez ümit ediyorum çook öpüyorum :KK70:
inanırmısın ben asla yapamam diyordum burada bir kac mesajım bile vardır oyle ama suan 5.aksamımdayım ve acıkmıyorum :) sadece oruclu gibi hissediyorum paso su bitki cayı falan

X