- 1 Nisan 2015
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi zeynepboun
Arkadaşlar selammm :) Bugün 1 Nisan 2015.. Benim tükendiğim, bittiğim, yorulduğum, kendimi eve kapama isteğine karşı koyamadığım bir gün olarak tarihe geçmesini rica ediyorum Önce hayatımdan bahsetmek istiyorum. Bu sene Boğaziçine girdim OHH DEDİM HAYATIM DÜZENE GİRİCEK... Okulum belli, öğretmen olucam mesleğim belli, 1 yıllık bir ilişkim var veeee kesin zayıflarım, benden mutlusu yok. OLMADI !! Okulun başından beri 5 kilo daha aldım ŞU AN 86 KİLOYUM.
İnternette geziniyordum başarı hikayelerini görüp azıcık kendim için ümit kazanırım diye. Sonra dedim ki kendi kendime NEDEN BEN DE KENDİ HİKAYEMİ YAZMIYORUM
Üye oldum. Artık sizlerleyim. Lütfen bana destek olun. Burdan hepinizi diyetisyenim ilan ediyorum. Orda bir yerlerde yol arkadaşlarım, destekçilerim olduğunu bilmek şimdiden beni motive etmeye başladı.
Şu an yeşilçayımla aşk yaşıyorumYarını bile beklemedim. KENDİME İNANIYORUMMMM
İnternette geziniyordum başarı hikayelerini görüp azıcık kendim için ümit kazanırım diye. Sonra dedim ki kendi kendime NEDEN BEN DE KENDİ HİKAYEMİ YAZMIYORUM
Üye oldum. Artık sizlerleyim. Lütfen bana destek olun. Burdan hepinizi diyetisyenim ilan ediyorum. Orda bir yerlerde yol arkadaşlarım, destekçilerim olduğunu bilmek şimdiden beni motive etmeye başladı.
Şu an yeşilçayımla aşk yaşıyorumYarını bile beklemedim. KENDİME İNANIYORUMMMM