normalde mesafeliyimdir ama bunu kırmaya çalıştım kendimdeAcaba sizin ilgilenmediginizi düşündüğü için uzaklaşmış olabilir mi
flörtöz biri değilimdir biri ile düşünürken bir başkası ile konuşmayı içim istemiyorBaşkalarına mavi boncuk at sen de, seçeneklerini çoğalt.
Bişe hisseden erkek bu kadar boşlamaz bence..heleki ilk zamanlar
kesinlikle çok rahattım bu aşk konusundaCanım bu şimdi moda oldu... öyle ilgili gibi görünürler sonra hopppppp ölü taklidi.... hep de aynı bahane "çok yoğunum".... hıhı sen Hakan Sabancısın ya....
Boşver... bekarlık=beynin rahat.
Hayatında kim herşeyi oldurabilyor ki hepimiz yazıyoruz zaman zaman.İnşAllah herşey yoluna girer.Peki bu görüştükleri'nde sen mi devamlı olumsuz dedin yoksa onlar mı
Ben de Aydın dayım ablacim yardimci olayım :)merhaba arkadaşlar kısaca paylaşmam gerekirse mutsuzlukta boğuluyor gibiyim
okulumda ve ailemde yolunda gitmeyen çokça şey var ama asıl konu aşk...
6 Yılda yaklaşık 10 kişi ile kahve içmek , yemeğe çıkmak vs olmuştur ama hiçbirisi ile bi üçüncü görüşme yaşanmadı(yaşım 25)
onu ilk kez arkadaş ortamında gördüm gözlerine baktım öyle bir his geldi ki evlenirim ki ben seninle dedim içimden . ayaküstü bir görüşmeydi 15 dakika sonunda o ayrıldı ortamdan.sonrası da boşver uğraşma yorma kendini dedim kendime.
aylar sonra beni sosyal medya hesabından eklemiş ilk tanıyamadım fotodan sonra kendini hatırlattı .
şuan ben Aydın'dayım o da İstanbul'da (Eskişehir'de okuduk biz) aynı tarihlerde Eskişehir'de olamamız gerekti ve görüştük çok güzeldi gülümsedim konuştuk ama çok vaktimiz yoktu.
Her gün bana mesaj atan adam artık atmıyor şuan yoğun bir döneme gireceğini söylemişti ama bi şekilde yazması gerek...
sadece arkadaş olmak istedi desem insanlar böyle arkadaş bulmaz
beğenmedi beni desem öncesinde zaten gördü beni konuşmamı giyim tarzımı makyajımı
korktu desem hiç evlilik ilişki beklentiler muhabbetine girmedik
mesaj attım sonrasında kısacık konuştuk işim vardı benim de uzatmadım kendisi de sonrasında bir daha yazmadı zaten
hayatımda hiçbir şeyi olduramıyorum.. ben neden hep istenmeyen sevgiyi haketmeyen kişi oluyorum ..
kimse beni sevemeyecek gibi hissediyorum
ve ön kötüsü de aşık olmuş olabilirim ben bu kişiye ..
ne yapabilirim yardım ??
Demek ki henüz zamanı gelmemiş dogru kişinin böyle düşün birde, bu kişi içinde cok üstüne düşme net bişey olusmamıs herhalde onda dabunan yaklaşık yarısı eğlenmek istiyordu mekan mekan gezip tozmak hayat gayesi olanlardandı(böyle bir ilişki beklentim hiç olmadı)
bir kişi ile kültür olarak uyuşmadık bana evlilikle geldi en başından
birini çok sevmiştim o arkadaş olarak gördü
kalanları ile de bir şekilde uyuşamadık hissedemedik birşeyleri
ilişki olsun diye de başlamak istemedim
ama sevgi istiyorum artık
çok sağol ablacım keşke problemim şehirle olsaydı :)Ben de Aydın dayım ablacim yardimci olayım :)
Demek ki henüz zamanı gelmemiş dogru kişinin böyle düşün birde, bu kişi içinde cok üstüne düşme net bişey olusmamıs herhalde onda da
Seven iinsan kaçmaz sevip kaçanda olmayacağına inanmıştır yada korkmustur . Bir gün hersey düzelir ama buna inanüzerine düşmeyeceğim zaten ama dediğim gibi uzun yıllardır aşkı hissettiğim bir görüşmeye çıkmamıştım hisleri kaybetmek istemiyorum ama aynı zamanda hayatlarımızı da yoluna koymamız gerek mezun olduk iş arıyoruz
hayatım yolunda değil der kaçar
çok severim der kaçar
hiç sevemedim der kaçar
ciddi birşey istemiyorum der kaçar
başka şehirlerden olmaz der kaçar
kendine güvenir kaçar güvenmez yine kaçar ..
anlamlandıramıyorum
kendimde hata aradım olmadı , onlarda haya aradım yine olmadı ,sevdim olmadı sevildim yine olmadıSeven iinsan kaçmaz sevip kaçanda olmayacağına inanmıştır yada korkmustur . Bir gün hersey düzelir ama buna inan
iş arıyoruz görüşmelerimiz var sık sık seyahat etmek durumunda da kalıyoruzArayıp telefonda bi muhabbet açabilirsin. Sonra onun aramasını bekle ama ikinci aramayı yapma.bu arada neden yoğun bir sürece giriyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?