depresyondayim galiba

kasya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
18
0
0
İzmir
merhaba kizlar, bugun cnm ck skkin sizinle paylasmak istedim icimi dokmek...bugun butun gun evdeydim yataktan nerdeyse cikmadim ve o nefret ettigim gunlerden biriydi : hic hayattan zevk almadigim canimin ck skildigi gunlerden biri...sanirim deprosyandayim uzun suredir bole...bazi gunler cok mutluyum ama cogu zmn o kdr mutsuzum ki...aslinda cok sukur herseye sahibim iyi kotu bi ailem var sevgilim var arkdaslarimda var isim var param var ama gelin gorunki mutlu degilim :(( neden boleyim bilmiyorum neden hayattan zevk alamiyorum...icime kapandim son zmnlar kimseyle konusasim yok arkadaslik edesim yok hep bole kendi kendime kalma istegi var ama kendimle kalincada ck snm skiliyor :(( off neden herkes gibi olamiyorum bende canli olamiyorum hep uzerimde bi mutsuzluk bi uzuntu bi dusunceli haller...depresyonda oldugmu dusunuyorum sizce doktora gitsem bi yardimi olur mu... kimseye kendimi anlatamiyorum aslinda anlatmak istemiyorum bana acilamarini veya uzulmelerini istemiyorum :((bazen sevdgilimden atrilmayi dusundum sirf bu yonum yuzunden , onun mutlu olmasini istiyorum onu mutlu edemicem diye korkuyorum ama kaybetmekte iste,miyorum...isimden zevk almiyorum daha dogrusu is yerimdeki ortamdan calisanlardan...arkadaslarim yani en iyi arkadaslrimla ayni sehirde yasamiyoruz malesef suandaa cok iyi anlastigim kendime yakin hissettgim bi arkadasim yok yani yasadigim sehirde.hic biseyden zevk alamiyorum cogu zmn...sadecee uyumak ve bidaha hic uyanmamak istiyorum....yasamaktan zevk alamamak cok kotu bisey :((eger deprosyanda oldugmu dusunuyorsaniz bana neler yapmami onerirsiniz kurtulmam icin...ben hayati dolu dolu yasmaka istyorum kotulukleri dusunerek degil guzel dusuncelerle yasamak istyorum off bole iste kafam cok karisik belki karisik anlattim biraz...simdiden cevaplarinz icin tsk ederim

dönemsel br durum olabilir canım elbette ki kimsenin hayatı tek düze gitmiyor iniş ve çıkışları hepmiz yaşıyoruz, sana tavsiyem öncelikli olrak tam kan sayımı yaptır vucuddunda kan yada herhangi bir eksik var ise vitamin vs bu da insana etki eder, her şey yolunda ise yetengin oldugu bir branşda kendine vakit ayır, hob,lerinle ilgilen yeni şeyler ortaya çıktıkça ürün beceri vskendini daha iyi hissediceksn bir de bol bol Allah a şükret:) kalbini Allah a dayarsan her zaman hep sıkıntı dönemler çabuk geçer, öpüyorum;)

Back