- 29 Temmuz 2018
- 79
- 23
- 88
- 32
- Konu Sahibi Umutbekcisi
-
Peki neden telefonumu caldırıyor arada engel kaldırıyor neden benim ona aldıgım hediyeleri kullanıyor neden hattı kullanıyor hatım sonu bızım ilk ilişkimizin basladıgı ay ve gün neden bunları yapıyor kafayı yicem dusunmektenEklediklerinin liseden arkadaşları olduğunu nereden biliyorsunuz bu insan sizi ınstagramdan da engellemedi mi nasıl görüyorsunuz ayrıca diyeceğinizi demişsiniz o da demiş ve bitmiş daha ne adım atacaksınız hele ablasını araya koymak çok anlamsız gereksiz küçük düşürücü olur
Evet:) degiştiricem cok acı allah dusmanıma bile bunu yasatmasın neler yasadık nelere agladık güldük nelerin hayalini kurduk biliyormusunuz 2 ay once daha evlilik hayalleri icerisindeydik. Allahım sabır ver bana lütfenBenden uzak dur demiş sende uzak dur hatta bayaa bi uzak dur..
İşe tel num değiştirmekle başlayabilirsin
Az once lisedeki arkadaslarıyla bulusmus yine benim aldıgım tisortle kızlar falan gülerek poz vermiş.. Hayat ne kadar zor biliyormusunuz onu 2009 dan beri lisede gizli gizli aglayarak sevdim dualar ettim allaha 2016 yılında tesadufen karsıma cıktı pesimden kostu:) allahım dedim dualarımın karsılıgı.. Ne hevesler ne hayaller kurdum. 2.5 yıl aynı hayallerle uyuyup bi süre sonra o hayalleri dusununce yüreginin sızlaması.. Ölümlü dünya diye avutuyorum kendimi baki degil diye... Yorumlarınız icin tesekkür ederim Haktan Hayırlısıİkna etmeye çabalamak nedir? Bu kadar büyük bir suçunuz mu var? Sessiz olun, tek tavsiyem. Peşine düşerseniz iyice soğur. Adam bir kaybetme korkusu yaşasın izin verin. Ben bittiğini sanmıyorum. Rahat bırakın biraz nefes alsın
İyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Allah razı olsunBir anda ilişkiyi bitiren kişi önceden bunun hazırlığını yapmıştır elbet. Hiçbir şey kaybetmediniz. Değmeyen biri için kendinizi, kelimelerinizi ziyan etmeyin. Tekrar iletişime geçmeye çalışarak, peşine düşerek de değerinizi düşürmeyin. Bundan sonra iyi insanlarla kaşılaşır, mutlu olursunuz inşaallah. Hakkınızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?