- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi okyanustakibulut01
-
Bende 3 senedir issizim seni okadar iyi anliyorum ki keske kpss ye calismakta kolay olsa
5 yıldır iş bulamamak biraz garip geldi ama kınamıyorum,
Mesleğinizle ilgili olmak zorunda değil tezgahtarlık bile olur atanana kadar. Çıkın biraz sosyallesin. Yoksa daha kötüye gider
İşsizlik=parasızlık.Birkaç günlük yurtiçi turlara çıkarak kafanızı dağıtabilirsiniz. Sürekli eve tıkıl ders çalış nereye kadar. İlerlemek için bazen arada durmak gerekir.
Bilemiyorum, ben de işsizim. Ben de depresyondayim daha yeni mezun olduğum halde. 5 yılı düşünemiyorum. Kendi ayaklarım üzerinde duramayacağım gibi geliyor bazen çok korkuyorum. Allaha şükür maddi durumumuz kötü değil her zaman paran var mı diye sorar babam ama ben yine de işsiz olduğum için istemiyorum bazen o parayı hak etmiyormuşum gibi geliyor. Kendi durumumu düşündüğüm için böyle dedim. Tatile çıkamasa bile ders çalışmayı bir kaç günlüğüne bıraksa daha iyi olur diye düşündüm.İşsizlik=parasızlık.
Babasından falan parası olsa bu kadar depresyona girmez bence. Nereden para bulsun da gitsin birkaç günlük geziye?
Parası varsa tabii gitsin yanlış anlamayın.
Birkaç günlük yurtiçi turlara çıkarak kafanızı dağıtabilirsiniz. Sürekli eve tıkıl ders çalış nereye kadar. İlerlemek için bazen arada durmak gerekir.
İşsizlik=parasızlık.
Babasından falan parası olsa bu kadar depresyona girmez bence. Nereden para bulsun da gitsin birkaç günlük geziye?
Parası varsa tabii gitsin yanlış anlamayın.
Bilemiyorum, ben de işsizim. Ben de depresyondayim daha yeni mezun olduğum halde. 5 yılı düşünemiyorum. Kendi ayaklarım üzerinde duramayacağım gibi geliyor bazen çok korkuyorum. Allaha şükür maddi durumumuz kötü değil her zaman paran var mı diye sorar babam ama ben yine de işsiz olduğum için istemiyorum bazen o parayı hak etmiyormuşum gibi geliyor. Kendi durumumu düşündüğüm için böyle dedim. Tatile çıkamasa bile ders çalışmayı bir kaç günlüğüne bıraksa daha iyi olur diye düşündüm.
eger ıssızlık deprosyon sebebı ıse bundan bır kusak oncesı kadınlar hiç çalışmıyordu...genelde hepişsizdi...ama deprosyonda degillerdi...
Inşallah bulursunuz ...cidden bazilari acimasizca elestiriyor ..kimseye beddua bile edemem bu konuda cunku baskasinin basina gelse benim cektigim aciyi cekmelerini hic istemiyorum ..zor cidden ..bazilari beddua mi aldin diyor halbuki kimseye birsey yapmadm
Seni çok iyi anlıyorum canım 2014 de mezun oldum ha oldu ha olacak derken hala işsizim. Geçen sene tekrar üniversite sınavına girdim radyoloji okudum tam.diyordum iş bulurum inşallah şimdi de hamileyim.kpss ye de gireceğim bu sene ama dediğin gibi umudum yok hiç.olmayınca olmuyor. Belediye kurslarına falan kayıt ol kafan dağılır en azından. Zor oluyor bilirim.Iyi geceler hepinize.. daha once belirtmiştim 5yildir işsizim ..hala kpss calisiyorum 28yaşındayım... etut merkezlerine hastanelere basvurmama ragmen olmuyor...dayim bile senin icin nereye basvursam olmuyor diyor...depresyondayim hayattan zevk almiyorum ... cevremdekilerin aciyan bakışlarindan bıktım...disari cikinca uzayli gibiyim...sanki bir hayal evreni kurmusum disari cikinca bozuluyor...ders calisma azmim kalmadi yoruldum.. ne yapayim bu depresyondan cikmak icin
Seni çok iyi anlıyorum canım 2014 de mezun oldum ha oldu ha olacak derken hala işsizim. Geçen sene tekrar üniversite sınavına girdim radyoloji okudum tam.diyordum iş bulurum inşallah şimdi de hamileyim.kpss ye de gireceğim bu sene ama dediğin gibi umudum yok hiç.olmayınca olmuyor. Belediye kurslarına falan kayıt ol kafan dağılır en azından. Zor oluyor bilirim.
Aynı yaştayız ve aynı şeyleri yaşayıp hissettik. Umudunu kaybetme ve hep mücadele et. Umutsuzluğa kapılıp ağladığım, insanlardan nefret ettiğim zamanlar oldu... Hiç hesapta yoksan haber geldi işe başlayacağım yakında. :)
Çok sevindim inşallah mutlu olursun:)
Teşekkür ederim. :)
Beni neler bekliyor bilmiyorum.
Yıllarca iş aradım kapılar bir bir suratıma kapandı.
Umutsuzluğa kapılma ve mücadele etmeye devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?