Kimse tanımadım yıllardır.Tatile çık turlara katıl kurslara katıl ve en önemlisi buna eşlik edecek seveceğin birini bul. O zaman her şey daha heyecanlı olur.
İş değişikliği yapamam. Böyle iş bulmam mümkün değil.Doğru söylüyor dr iş değişikliği yapıp yeni insanlarla tanışabilirsin akşamları çıkıp eğlenebilir kahve icebilirsin arkadaşlarınla gezebilirsin hobi edinebilirsin zorla da olsa yap hayata karış.
Özellikle spora gitmek çok iyi gelir bana.
Bende bazen bu durumu düşüyorum saatlerce uyumak istiyorum hiç enerjim olmuyor genellijke tükenmiş hissedersem böyle. Ama cidden bir adımla herşeyi değiştirmek yine senin elinde.
Bundan dolayı böylesin. Hayatına yeni bir heyecan arıyorsun.Kimse tanımadım yıllardır.
Yıllardır çabaladım. Hep aksilikler. Yoruldum diyebilirim.Insan oturdukca oturasi gelir gezdikce de eve giremez hale gelir. Siz sihirli degnek dokunusu bekliyosunuz ama caba gostermeniz sart bu durumda. En basitinden resim kursuna gidin, kucuk kucuk baslayin insan icine karismaya ve sevkiniz nerede kirildi bunu inceleyin.
Yıllardır aynı şekildeyim. Yalnızım. Yaşamak için bir nedenim yok. İşe gidiyorum, akşam geliyorum. Uzandığım yerde elimde saatlerce telefon. Sonra uyuyorum, sabah kalkıyorum tekrar iş. Yeni birilerini tanımıyorum, etrafımda hep aynı insanlar. Yeni birilerini sevemiyorum. Gezmek istemiyorum. Alışveriş yapmak bile boş geliyor artık. Niye alayım, nereye harcayayım. Neden yaşadığımı anlamıyorum bile. Destek almak istedim. Gittiğim doktor “senin bir rahatsızlığın yok, hayatını değiştirmelisin” dedi. Ama ben hiçbir şeyi değiştiremiyorum. Birşeyleri değiştirmeye kalksam sürekli bir engel çıkıyor. Artık uğraşmaktan da yoruldum. Böyle bir hayat işte benimkisi. Dertleşmek istedim. Teşekkürler.
İş değişikliği yapamam. Böyle iş bulmam mümkün değil.
Muhtemelen psikiyatra gittiniz.Yıllardır aynı şekildeyim. Yalnızım. Yaşamak için bir nedenim yok. İşe gidiyorum, akşam geliyorum. Uzandığım yerde elimde saatlerce telefon. Sonra uyuyorum, sabah kalkıyorum tekrar iş. Yeni birilerini tanımıyorum, etrafımda hep aynı insanlar. Yeni birilerini sevemiyorum. Gezmek istemiyorum. Alışveriş yapmak bile boş geliyor artık. Niye alayım, nereye harcayayım. Neden yaşadığımı anlamıyorum bile. Destek almak istedim. Gittiğim doktor “senin bir rahatsızlığın yok, hayatını değiştirmelisin” dedi. Ama ben hiçbir şeyi değiştiremiyorum. Birşeyleri değiştirmeye kalksam sürekli bir engel çıkıyor. Artık uğraşmaktan da yoruldum. Böyle bir hayat işte benimkisi. Dertleşmek istedim. Teşekkürler.
Küçük bir yerde yaşıyorum. Pek böyle imkanlar yok.Ya yüzmeye ya da tenis kursuna yazıl. Gözün gönlün açılsın.
Pek kurs yok yaşadığın yerde. Ama yine de araştıracağım.Muhtemelen psikiyatra gittiniz.
Psikoloğa gitmeniz gerekiyor, terapiye başlamanız gerekiyor yani.
Hobi edinin. Farklı yaratıcı hobi atölyelerine gidin (resim, seramik, müzik, dans,...vs) hangisinden en çok zevk alıyorsunuz bir bakın/deneyin. Sonra zevk aldığınız hobinin kursuna yazılın....
Hem yeni insanlarla tanışırsınız, hem bir şeyler yaratmak yaşam sevincinizi geri getirir.
Küçük bir yerde yaşıyorum. Pek böyle imkanlar yok.
Doğru doktora gidip ilaç başlamalısın kuzum sonra da terapiyle destekleyebilirsin.. hobi edinmek, gezmek eğlenmek için öncelikle fizyolojik olarak kendini desteklemen gerekir, zaten içinde istek olsa hobi de edinirsin gezersin de. Öncelikle ilaç takviyesi alman iyi olacaktır sonrası çorap söküğüYıllardır aynı şekildeyim. Yalnızım. Yaşamak için bir nedenim yok. İşe gidiyorum, akşam geliyorum. Uzandığım yerde elimde saatlerce telefon. Sonra uyuyorum, sabah kalkıyorum tekrar iş. Yeni birilerini tanımıyorum, etrafımda hep aynı insanlar. Yeni birilerini sevemiyorum. Gezmek istemiyorum. Alışveriş yapmak bile boş geliyor artık. Niye alayım, nereye harcayayım. Neden yaşadığımı anlamıyorum bile. Destek almak istedim. Gittiğim doktor “senin bir rahatsızlığın yok, hayatını değiştirmelisin” dedi. Ama ben hiçbir şeyi değiştiremiyorum. Birşeyleri değiştirmeye kalksam sürekli bir engel çıkıyor. Artık uğraşmaktan da yoruldum. Böyle bir hayat işte benimkisi. Dertleşmek istedim. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?