Youtubedan telkin videoları dinleyin uyumadan önce, muz ve çikolata ilaç etkisinyapar bolca tüketin gün içibdeKızlar depresyondayım. Hiçbir şeyden zevk almıyorum. Öyle bir bitki gibi yaşıyorum. Önerileriniz var mı acaba? Yani terapi veya ilaç kullanmak dışında. Bunlar için maddi olanaklarım yok. Hayattaki sorunlarımı çözemiyorum ve bu iyice beni mahvetti. Geceleri uyuyamıyorum artık.
İlaçlara karşı değilim ama daha önce kullandığımda çok uyku ve kilo yapmıştı.İlaçlara karşı önyargılı olmayın.
Kullandım senelerce, işe yarıyor.
Bu adam bana Esra Ezmeci’nin erkek versiyonu gibi geliyorAdem Güneş'in "Bırak ve Rahatla" kitabını deneyin bir de.
En azından devlet Hastanesi'ne gitme şansınız yok mu? Depresyonu bazen vitamin eksiklikleri bile tetikleyebiliyor. Onun dışında YouTube'da Beyhan Budak, İbrahim Bilgen gibi psikolog/psikiyatri uzmanlarını izleyebilirsiniz. Ayrıca günlük tutup hislerinizi yazmak da içinizi dökmek de fayda sağlayabilir. Belki ufak ufak yürüyüş yapmak, sosyalleşmek de iyi gelebilir. Bir an önce atlatmanızı dilerim. Fakat devlet hastanesi önerisini de dikkate alın lütfenKızlar depresyondayım. Hiçbir şeyden zevk almıyorum. Öyle bir bitki gibi yaşıyorum. Önerileriniz var mı acaba? Yani terapi veya ilaç kullanmak dışında. Bunlar için maddi olanaklarım yok. Hayattaki sorunlarımı çözemiyorum ve bu iyice beni mahvetti. Geceleri uyuyamıyorum artık.
Bi hocaya okutun kendinizi o zamanYani terapi veya ilaç kullanmak dışında.
Esra Ezmeciyi tanımıyorum, kitabı bana çok ama çok iyi geldiği için tavsiye ettim.Bu adam bana Esra Ezmeci’nin erkek versiyonu gibi geliyor
Yürüyüş yapmak , kitap okumak , bir dizi film izlemek , müzik dinlemek ( ben domdom kurşunu sarkisiyla tam anlamıyla deli gibi oynuyorumKızlar depresyondayım. Hiçbir şeyden zevk almıyorum. Öyle bir bitki gibi yaşıyorum. Önerileriniz var mı acaba? Yani terapi veya ilaç kullanmak dışında. Bunlar için maddi olanaklarım yok. Hayattaki sorunlarımı çözemiyorum ve bu iyice beni mahvetti. Geceleri uyuyamıyorum artık.
Maddi açıdan durumum yok ondan öyle dedim. Terapiye gitmem mümkün değil.Bi hocaya okutun kendinizi o zaman
Hayır aniden kesmedim. Zaten çok kullanmadım. 1 ay sonra filan bırakmıştım. O da yıllar olmuştu zaten.Daha önce kullandığınız ilaçları uyku yapıyor diye kendi kafaniza göre aniden kesmediniz umarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?