Sırf hamile değilsiniz diye mi bunca sıkıntı ?
Bismillah önce bir evliliğiniz otursun.
camdanmış sizin dünyaMerhaba kizlar ..
Ben 23 yasindayim ve 7 aylik evliyim. Esimi canimdan cok seviyorum ve cok iyi anlasiyoruz. Arasira tartisma olur tabi her evliligin icinde, oda zaten evliligin tuzu biberidir. Ama son haftalarda ben cok zir durumdayim. Bundan 3 hafta önce hamile oldugumu düsünüp dogum uzmanina göründüm ve doktor hamile oldugumu ve kanimi alip haftaya tekrar gel dedi. Cok sevindim aksam esim eve geldiginde söyledim oda cok sevindi (Aksam söylememin nedeni mutlulugunu görmek icindi). Daha sonuclar gelmeden kan verdikden 3. gün sonra karnim agirmaya basladi ve hasta oldum. Karin agrisiyla hastaneye gittim ve hamile olmadigimi söylediler. Dünyam basima yikildi ogün bugündür kendimde degilim. Esimden ilgi bekliyorum ama malesef bunu göremiyorum. Esim sabah 8 bucukda ise gider ve isden 6da döner ama kendisi kahveye gidiyor ve geceye kadr gelmiyor. Normalde calisiyorum ama bu piskolojiyle ise bilene gidemiyorum. Sabahdan aksama kadr esimun gelmesini dört gözle bekliyorum. Esimi ariyorum birazden evde olurum diyor ama gelmiyor. Esime söyledim zor gönler geciriyorum lütfen bana yardimci ol yanimda ol cok sey istemiyorum ki sadece ilgi baska birsey degil. Her söyledigimde tamam özür dilerim diyor sariliyor öpüyor ama ertesi günü yine ayni sey. Hergün aglamakdan gercekden SIKILDIM. Söyledigimin ertesi günü eve erken geldi cok sevindim yemegimizi yedik oturduk televizyona baktik. Sözlerini cok dikkatli seciyor kötü sey söylemiyor tamam ama hareketleriyle buz gibi hani robot gibi konusmalarida kisa kisa cevap veriyordu. Ben seninle sohbet ilgi bekliyorum baska birsey istemiyorum dedigimde kötü birsey demedim ki sana diyor. Evet demiyor ama ya hareketleri !? Cok zor günler geciriyorum istegim bana ilgi göstersin cok hassas günlerdeyim ..
Napicagimi gercekden bilmiyorum altan aliyorum olmuyor söylesem yine ayni lütfen bana biraz akil verin.
7 ayda neyin kavgasıMerhaba kizlar ..
Ben 23 yasindayim ve 7 aylik evliyim. Esimi canimdan cok seviyorum ve cok iyi anlasiyoruz. Arasira tartisma olur tabi her evliligin icinde, oda zaten evliligin tuzu biberidir. Ama son haftalarda ben cok zir durumdayim. Bundan 3 hafta önce hamile oldugumu düsünüp dogum uzmanina göründüm ve doktor hamile oldugumu ve kanimi alip haftaya tekrar gel dedi. Cok sevindim aksam esim eve geldiginde söyledim oda cok sevindi (Aksam söylememin nedeni mutlulugunu görmek icindi). Daha sonuclar gelmeden kan verdikden 3. gün sonra karnim agirmaya basladi ve hasta oldum. Karin agrisiyla hastaneye gittim ve hamile olmadigimi söylediler. Dünyam basima yikildi ogün bugündür kendimde degilim. Esimden ilgi bekliyorum ama malesef bunu göremiyorum. Esim sabah 8 bucukda ise gider ve isden 6da döner ama kendisi kahveye gidiyor ve geceye kadr gelmiyor. Normalde calisiyorum ama bu piskolojiyle ise bilene gidemiyorum. Sabahdan aksama kadr esimun gelmesini dört gözle bekliyorum. Esimi ariyorum birazden evde olurum diyor ama gelmiyor. Esime söyledim zor gönler geciriyorum lütfen bana yardimci ol yanimda ol cok sey istemiyorum ki sadece ilgi baska birsey degil. Her söyledigimde tamam özür dilerim diyor sariliyor öpüyor ama ertesi günü yine ayni sey. Hergün aglamakdan gercekden SIKILDIM. Söyledigimin ertesi günü eve erken geldi cok sevindim yemegimizi yedik oturduk televizyona baktik. Sözlerini cok dikkatli seciyor kötü sey söylemiyor tamam ama hareketleriyle buz gibi hani robot gibi konusmalarida kisa kisa cevap veriyordu. Ben seninle sohbet ilgi bekliyorum baska birsey istemiyorum dedigimde kötü birsey demedim ki sana diyor. Evet demiyor ama ya hareketleri !? Cok zor günler geciriyorum istegim bana ilgi göstersin cok hassas günlerdeyim ..
Napicagimi gercekden bilmiyorum altan aliyorum olmuyor söylesem yine ayni lütfen bana biraz akil verin.
Emin ol eşin de ilgi istemenden sıkıldı.Bana eşim dese ilgilen benimle yeminle kaçacak delik ararım.İstekle,beklentiyle olmaz ki ilgi sevgi.
Ölümcül hasta değilsin,düşük de yapmadın,ağrı sancı vs var desek??
sen önce adamı kahve alıskanlıgından kurtar bacım ılla depresyona gıreceksen bunun ıcın gır ben anlamıyorum yanı evlı barklıadamın her gece dısarda ısı ne , ayda yılda bır olabılır o da bellı saatler cercevesınde ama onun dısında ne ben gıderım ne ona musade ederım, ben arada aılemı zıyarete gıdıyorum o zamanlar karısmam bır tek cunku ben evde olmadıgım ıcın onuda eve hapsetmek yanlıs gelır bana..Biz cocuk cok istiyoruz ve doktor öyle söyleyince ikimizde cok ümitlendik cok sevindik sonrada hayal kirikligi yasadik. Yasim genc olabilir cocuk icin ama ikimizde genc anne baba olmak istiyoruz. Durum böyle oluncada piskolojik olarak cöktüm ve bir es olarak esimin böyle durumlarda yanimda olmasini istiyorum cok mu sey istiyorum ? Ilgilensin sohbet edelim konusalim gülelim beraber istiyorum ki, bu durumu beraber atlatalim.
Önceden belirli saatlerde giderdi 11 gibi eve gelirdi ama son 2 aydir bi gidiyor ertesi gün calissa bilene 2-3 de gelir hafta sonlari daha cok gec ben her defasina tek basima durmakdan SIKILDIM.sen önce adamı kahve alıskanlıgından kurtar bacım ılla depresyona gıreceksen bunun ıcın gır ben anlamıyorum yanı evlı barklıadamın her gece dısarda ısı ne , ayda yılda bır olabılır o da bellı saatler cercevesınde ama onun dısında ne ben gıderım ne ona musade ederım, ben arada aılemı zıyarete gıdıyorum o zamanlar karısmam bır tek cunku ben evde olmadıgım ıcın onuda eve hapsetmek yanlıs gelır bana..
bence çocuktan çok kocandan ilgil bekliyorsun , bu kadar buyutme allah baska dert vermesin bizde çocuk istiyoruz ama hatatımıza devam ediyoruz ,
7 haftalık bebek aldırdık 2 gun sonra işe başladık , tüp bebekten negatif sonucu aldım 10 dk sonra işe geldim ,
kısmetten ötesi yok olur inşallah
haftasonu bana ayırmayacaksa vaktını gıttıgı yerde kalsın taraftarıyımÖnceden belirli saatlerde giderdi 11 gibi eve gelirdi ama son 2 aydir bi gidiyor ertesi gün calissa bilene 2-3 de gelir hafta sonlari daha cok gec ben her defasina tek basima durmakdan SIKILDIM.
Cocuk kisminda kader kismet sadece olmadigi icin üzülüyorum. Benim demek istedigim böyle üzüntülüyken insan esinden ilgi bekliyor. Esim biraz benimle ilgilense mutlaka böyle olmazdim benim sorunum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?