Depresyondayim ..

cigdemy12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
32
3
1
31
Merhaba kizlar ..
Ben 23 yasindayim ve 7 aylik evliyim. Esimi canimdan cok seviyorum ve cok iyi anlasiyoruz. Arasira tartisma olur tabi her evliligin icinde, oda zaten evliligin tuzu biberidir. Ama son haftalarda ben cok zir durumdayim. Bundan 3 hafta önce hamile oldugumu düsünüp dogum uzmanina göründüm ve doktor hamile oldugumu ve kanimi alip haftaya tekrar gel dedi. Cok sevindim aksam esim eve geldiginde söyledim oda cok sevindi (Aksam söylememin nedeni mutlulugunu görmek icindi). Daha sonuclar gelmeden kan verdikden 3. gün sonra karnim agirmaya basladi ve hasta oldum. Karin agrisiyla hastaneye gittim ve hamile olmadigimi söylediler. Dünyam basima yikildi ogün bugündür kendimde degilim. Esimden ilgi bekliyorum ama malesef bunu göremiyorum. Esim sabah 8 bucukda ise gider ve isden 6da döner ama kendisi kahveye gidiyor ve geceye kadr gelmiyor. Normalde calisiyorum ama bu piskolojiyle ise bilene gidemiyorum. Sabahdan aksama kadr esimun gelmesini dört gözle bekliyorum. Esimi ariyorum birazden evde olurum diyor ama gelmiyor. Esime söyledim zor gönler geciriyorum lütfen bana yardimci ol yanimda ol cok sey istemiyorum ki sadece ilgi baska birsey degil. Her söyledigimde tamam özür dilerim diyor sariliyor öpüyor ama ertesi günü yine ayni sey. Hergün aglamakdan gercekden SIKILDIM. Söyledigimin ertesi günü eve erken geldi cok sevindim yemegimizi yedik oturduk televizyona baktik. Sözlerini cok dikkatli seciyor kötü sey söylemiyor tamam ama hareketleriyle buz gibi hani robot gibi konusmalarida kisa kisa cevap veriyordu. Ben seninle sohbet ilgi bekliyorum baska birsey istemiyorum dedigimde kötü birsey demedim ki sana diyor. Evet demiyor ama ya hareketleri !? Cok zor günler geciriyorum istegim bana ilgi göstersin cok hassas günlerdeyim ..
Napicagimi gercekden bilmiyorum altan aliyorum olmuyor söylesem yine ayni lütfen bana biraz akil verin.

Sırf hamile değilsiniz diye mi bunca sıkıntı ?
Bismillah önce bir evliliğiniz otursun.

Biz cocuk cok istiyoruz ve doktor öyle söyleyince ikimizde cok ümitlendik cok sevindik sonrada hayal kirikligi yasadik. Yasim genc olabilir cocuk icin ama ikimizde genc anne baba olmak istiyoruz. Durum böyle oluncada piskolojik olarak cöktüm ve bir es olarak esimin böyle durumlarda yanimda olmasini istiyorum cok mu sey istiyorum ? Ilgilensin sohbet edelim konusalim gülelim beraber istiyorum ki, bu durumu beraber atlatalim.

Daha önce böyle bir durumla karşılaşmadım ama dünya başınıza yıkılmış gibi davranmayın.
Çıkın gezin tozun. Daha resmen cicim ayındasınız ve düşünceniz çok ilginç.
Allah korusun daha büyük olaylarda ne yapacaksınız?

önce evliliğini oturt kocan çeki düzen versin kendine böyle bir adamdan çocuk için acele etme

Mevsimsel bacım bu depresyon dert etme, geçer. Öyle sürekli ağlanacak bir derdin yok ama mevsim insanı derdest yapıyor yeminne. Hepimiz depresyondayız, hava soğuk, kapalı, burundan nefes alamıyoruz, bir de dolar yükseldi falan.

Eşinle de konuş, haftada bir kaç gün belirleyin kahveye gitmesi için, öyle her akşam olmaz, kırsın dizini otursun aşağı. Baktın olmuyor sen de çık git bir yerlere o sinir olsun.

camdanmış sizin dünya

Emin ol eşin de ilgi istemenden sıkıldı.Bana eşim dese ilgilen benimle yeminle kaçacak delik ararım.İstekle,beklentiyle olmaz ki ilgi sevgi.
Ölümcül hasta değilsin,düşük de yapmadın,ağrı sancı vs var desek??

içinizde varmıs depresyon
kimyasal gebelıkten ınsan berdus olurmu hıc 7 aylık evlılıkte.
Allah beterınden korusun

7 ayda neyin kavgası
7 ayda neyin bebeği
7 ayda kahvelerden gece gelen kocaya ne bebeği
oturup zırıl zırıl ağlamak yerine tavır al tepki ver.
İyi ki hamile değilmişsin.Çocuktan daha önemli sorunların vr evliliğin oturmamış.Hamile hamile mi bekleyeceksin gece yarılarına kadar

Canim benim 2 Aydir hep öyle kahveye gidiyor benim yasadigim sey ise 3 haftalik

sen önce adamı kahve alıskanlıgından kurtar bacım ılla depresyona gıreceksen bunun ıcın gır ben anlamıyorum yanı evlı barklıadamın her gece dısarda ısı ne , ayda yılda bır olabılır o da bellı saatler cercevesınde ama onun dısında ne ben gıderım ne ona musade ederım, ben arada aılemı zıyarete gıdıyorum o zamanlar karısmam bır tek cunku ben evde olmadıgım ıcın onuda eve hapsetmek yanlıs gelır bana..

doktor neye göre hamilesin dedi? neyse asıl mesele bu değil.
asıl mesele, daha 7 aylık evlilikte hamile olmadığını öğrenidiğin için yıkılacak kadar güçsüzken anne olmaya çalışman.annelik sabır ve güç ister, sende bunu göremiyorum. eşin de sen de azcık büyüyün, insanlar evladını kaybediyor böyle yıkıldım bittim diye ağlamıyor...
genç anne baba olmak oyuncakla oynamak gibi bişey değil, her gün kahveye giden adamdan baba, hamileyim sandım adet oldum diye yıkılan bir kadından anne olursa o çocuk perişan olur.

Önceden belirli saatlerde giderdi 11 gibi eve gelirdi ama son 2 aydir bi gidiyor ertesi gün calissa bilene 2-3 de gelir hafta sonlari daha cok gec ben her defasina tek basima durmakdan SIKILDIM.

çok şükür ki hamile değilmişsiniz. çocuk büyütmek gerçekten meşakkatli birşey.
sizde bu eş varken çocuk da olsa iyice depresyona girersiniz. korunun evliliğiniz oturana kadar. adam kahveden işe işten kahveye. sıkıntılı yani.

bence çocuktan çok kocandan ilgil bekliyorsun , bu kadar buyutme allah baska dert vermesin bizde çocuk istiyoruz ama hatatımıza devam ediyoruz ,

7 haftalık bebek aldırdık 2 gun sonra işe başladık , tüp bebekten negatif sonucu aldım 10 dk sonra işe geldim ,

kısmetten ötesi yok olur inşallah

sen bu kadar düşünüyorsun ya hamilelik haberini eşime söyleyeyim ne tepki verecek mutluluğunu görmek istiyorum diye düşünüyorsun ya işte canım senin eşin tam bir odun. 7 aylık evlisin yaşın büyük olsa neyse ama daha 23sün. 7 aylık evlilikte neden kocan akşamları eve gelip hemen kahveye gidiyor gece geliyor. biz 1.5 yıllık evliyiz arada arkadaşlarımızla görüşürüz, eşim bazen seminerlere gider onun dışında her akşam beraberiz. o iş için seminere gittiğinde bile evde canım sıkılır gelsinde oturalım bir şeyler yapalım diye beklerim. seninki ne diye gidiyor her akşam kahveye. sen istediğin kadar sürpriz yap hamile kalsanda yine gider sağa sola.

daha kocan tam koca olamamış baba olmak için çok yolu var

Cocuk kisminda kader kismet sadece olmadigi icin üzülüyorum. Benim demek istedigim böyle üzüntülüyken insan esinden ilgi bekliyor. Esim biraz benimle ilgilense mutlaka böyle olmazdim benim sorunum bu.

Önceden belirli saatlerde giderdi 11 gibi eve gelirdi ama son 2 aydir bi gidiyor ertesi gün calissa bilene 2-3 de gelir hafta sonlari daha cok gec ben her defasina tek basima durmakdan SIKILDIM.
haftasonu bana ayırmayacaksa vaktını gıttıgı yerde kalsın taraftarıyım bu kadar net...!

Cocuk kisminda kader kismet sadece olmadigi icin üzülüyorum. Benim demek istedigim böyle üzüntülüyken insan esinden ilgi bekliyor. Esim biraz benimle ilgilense mutlaka böyle olmazdim benim sorunum bu.

ilgi kocanın özünde yoksa ne yaparsan yap senle ilgilenmesini sağlayamazsın ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…