- 14 Kasım 2016
- 710
- 382
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bu kadar düşünüyorsun ya hamilelik haberini eşime söyleyeyim ne tepki verecek mutluluğunu görmek istiyorum diye düşünüyorsun ya işte canım senin eşin tam bir odun. 7 aylık evlisin yaşın büyük olsa neyse ama daha 23sün. 7 aylık evlilikte neden kocan akşamları eve gelip hemen kahveye gidiyor gece geliyor. biz 1.5 yıllık evliyiz arada arkadaşlarımızla görüşürüz, eşim bazen seminerlere gider onun dışında her akşam beraberiz. o iş için seminere gittiğinde bile evde canım sıkılır gelsinde oturalım bir şeyler yapalım diye beklerim. seninki ne diye gidiyor her akşam kahveye. sen istediğin kadar sürpriz yap hamile kalsanda yine gider sağa sola.
daha kocan tam koca olamamış baba olmak için çok yolu var
bak ben de bi bayanım eşim bana benimle ilgilen dediği zaman kaçıyorum resmen. 1 aydır adama yanaşamıyorum sırff neden cinsel hayatımız böyle dedi diye. bi rahat bırak adamı. derdini sıkıntını bi süre anlatma. sen yıkıldın da o yıkılmadı mı?
Ilk zamanlar o kahveye gittigind ehemen gelirdi maca bakip geliyorum derdi öyledide. Simdi evde durdugu zaman bilene canim SIKILIYOR diyor. Bu beni cok üzüyor
ben ona herzaman ilgilen ilgilen demiyorum ki sadece bi kere söyledim oda zor günler yasiyorum bana yardimci ol ki tekrar ayaga kalkim diyorum
çok iyi evliliğiniz olduğu birbirinizi anladığınız canından çok sevdiğini söylediğin kocanın kahve alışkanlığı var gece yarılarına kadar gelmiyor ve sen çocuk mu istiyorsun?Biz cocuk cok istiyoruz ve doktor öyle söyleyince ikimizde cok ümitlendik cok sevindik sonrada hayal kirikligi yasadik. Yasim genc olabilir cocuk icin ama ikimizde genc anne baba olmak istiyoruz. Durum böyle oluncada piskolojik olarak cöktüm ve bir es olarak esimin böyle durumlarda yanimda olmasini istiyorum cok mu sey istiyorum ? Ilgilensin sohbet edelim konusalim gülelim beraber istiyorum ki, bu durumu beraber atlatalim.
Ilk zamanlar o kahveye gittigind ehemen gelirdi maca bakip geliyorum derdi öyledide. Simdi evde durdugu zaman bilene canim SIKILIYOR diyor. Bu beni cok üzüyor
e ne diye bebek istiyorsun yine seni bırakıp gidecek. al karşına konuş olmaz böyle evlilik