• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyondayim ..

bak ben de bi bayanım eşim bana benimle ilgilen dediği zaman kaçıyorum resmen. 1 aydır adama yanaşamıyorum sırff neden cinsel hayatımız böyle dedi diye. bi rahat bırak adamı. derdini sıkıntını bi süre anlatma. sen yıkıldın da o yıkılmadı mı?

sen bu kadar düşünüyorsun ya hamilelik haberini eşime söyleyeyim ne tepki verecek mutluluğunu görmek istiyorum diye düşünüyorsun ya işte canım senin eşin tam bir odun. 7 aylık evlisin yaşın büyük olsa neyse ama daha 23sün. 7 aylık evlilikte neden kocan akşamları eve gelip hemen kahveye gidiyor gece geliyor. biz 1.5 yıllık evliyiz arada arkadaşlarımızla görüşürüz, eşim bazen seminerlere gider onun dışında her akşam beraberiz. o iş için seminere gittiğinde bile evde canım sıkılır gelsinde oturalım bir şeyler yapalım diye beklerim. seninki ne diye gidiyor her akşam kahveye. sen istediğin kadar sürpriz yap hamile kalsanda yine gider sağa sola.

daha kocan tam koca olamamış baba olmak için çok yolu var

Ilk zamanlar o kahveye gittigind ehemen gelirdi maca bakip geliyorum derdi öyledide. Simdi evde durdugu zaman bilene canim SIKILIYOR diyor. Bu beni cok üzüyor

bak ben de bi bayanım eşim bana benimle ilgilen dediği zaman kaçıyorum resmen. 1 aydır adama yanaşamıyorum sırff neden cinsel hayatımız böyle dedi diye. bi rahat bırak adamı. derdini sıkıntını bi süre anlatma. sen yıkıldın da o yıkılmadı mı?

ben ona herzaman ilgilen ilgilen demiyorum ki sadece bi kere söyledim oda zor günler yasiyorum bana yardimci ol ki tekrar ayaga kalkim diyorum

ben ona herzaman ilgilen ilgilen demiyorum ki sadece bi kere söyledim oda zor günler yasiyorum bana yardimci ol ki tekrar ayaga kalkim diyorum

yahu bırak deme. hayatında bi tek eşin mi var? git işine çalış bu sana iyi gelir. sıkıntını arkadaşlarınla ailenle paylaş. eşimiz canımız ciğerimiz ama adama benimle ilgilen deme. inan ki demediğimiz zaman biz soğuk davrandığımız zaman onlar ilgili oluyo. bi dene şu yöntemi

Biz cocuk cok istiyoruz ve doktor öyle söyleyince ikimizde cok ümitlendik cok sevindik sonrada hayal kirikligi yasadik. Yasim genc olabilir cocuk icin ama ikimizde genc anne baba olmak istiyoruz. Durum böyle oluncada piskolojik olarak cöktüm ve bir es olarak esimin böyle durumlarda yanimda olmasini istiyorum cok mu sey istiyorum ? Ilgilensin sohbet edelim konusalim gülelim beraber istiyorum ki, bu durumu beraber atlatalim.
çok iyi evliliğiniz olduğu birbirinizi anladığınız canından çok sevdiğini söylediğin kocanın kahve alışkanlığı var gece yarılarına kadar gelmiyor ve sen çocuk mu istiyorsun?
babamı gördüm..
annem yalnız kalmamak için beni doğurmuş iyi ki olmuşum ki kadın gerçekten yalnız kalmamış. gece yarılarına kadar kahvede takılan nerdeydin diyince bi arkadaşla biyerdeyimden başka cevap vermeyen bi adamla 20 sene evli kaldı bir de..
gördün mü geleceğini??
o zaman çık şimdi depresyondan önce kocanı adam et..

7 aylık evlilik değil de 17 yıllık evlilik monotonlugu var sizde , karısını evde bırakıp gece 2de 3de eve gelen adama mı baba yapacaksınız ? Şimdiden böyle psikolojiniz bozulduysa çocuk doğsa eşiniz eve gelmese ne olur haliniz.

adam kahveden eve gelmiyo sen hamile değilmişim ühühühühü diy edepresyone giriyosun. sanırsın çocuk olunca adam mükemmelleşcek. bebekle bi başına kalmazsan ben de kaptan değilim.

e ne diye bebek istiyorsun yine seni bırakıp gidecek. al karşına konuş olmaz böyle evlilik

Konusdum ben hergün burda gecelere kadar seni beklemek tek basima yataga girmekden SIKILDIM diyorum önceden yazdigim gibi özür dilerim diyor öpüyor sariliyor inanmam icin kurana bilene el basti bu gecen pazar günü. Dün eve geldi ama bu seferde evde durmak bana göre degil SIKILDIM diye kelimeler kullaniyor bu seferde. Bende Bi kac saat sinra SIKILDIM dedim neden dedi ne sohbet ediyorsun ne birsey bende SIKILDIM dedim birsey demedi

Back
X