- 9 Ocak 2012
- 15.607
- 30.279
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
-
çalışan bir bayanım. koca bir yıl çalıştım tatil dönemini iple çektim. ben 8-17 çalışıyorum. eşim nerdeyse 7/24 bir de çocuğum var. Allah bağışlar inş.
eşimin yoğun çalışması beni de çok yordu. resmen hayatı koşarak yaşıyoruz. işten çık çocuğu al eve geç yemek hazırla eşim yemeği yesin hop tekrar işe gitsin. bazı günler geç gelsin bazı zaman gelmesin falan filan.
bu tatile çok bel bağladım bu yoğunluktan ötürü. ama gel gelelim tatile çıktığımız gün kalp krizi geçiriyorum diye hastaneye gittik bilmediğimiz bir şehirde. bakıldı incelendi bir şey çıkmadı. sakinleştirici verdiler. o bir hafta sürekli acilde sakinleştirici vurularak tatil yaptım.
gelince de hopp psikiyatri de soluğu aldım. panik atak, depresyon teşhisi koydu dr ve tedaviye başladık. atağım ara ara geliyor. evde tek kalmaya korkuyorum. kendime ya da çocuğuma zarar veririm diyemeğer sağlığım ne büyük nimetmiş kıymetini bilemedim bu sıralar ikinci çocuk istiyordum güya!
şimdi tedavimi oluyorum bir de yardımcı hanım başladı evde. ama şu an sağlığım tam gelmiş değil. benimle aynı durumu yaşayıp atlatan var mı?? panik atak ve birine veya kendime zarar veririm korkusu yaşayıp atlatan??
Panik atak hastalarında zarar verme olmaz ki endişe olur korku olur.
Düşünmeyin
Düşündükçe korkularınızı derinleştirmiş olursunuz.
Tedavi olup sonuç almadan bebek düşünme kısmı sıkıntılı çünkü gebelikte kullanamıyorsunuz ilaçları.
Tedavi olun hayatınızda birşeyler değiştirin böyle hayat mı olur insan ne için yaşar
Varsin üç kuruş az para kazanırım ama sağlıklı olurumtedavi oluyorum zaten inş olumlu sonuçlanır. maalesef böyle hayatta oluyor.
Varsin üç kuruş az para kazanırım ama sağlıklı olurum
Sağlık gittikten sonra neyleyim ben o parayı kariyeri statüyü
evet haklısınız öncelik sağlık tabi ki. ama eşim işine aşık. o çok zevk alıyor. sorun da tam burda başlıyor
Oncelikle bu gecici bir donem buna emin ol. Inan hepimiz panigiz hepimiz biraz depresyondayiz. Ilaclarini kullan tedavini sakin yarim birakma.çalışan bir bayanım. koca bir yıl çalıştım tatil dönemini iple çektim. ben 8-17 çalışıyorum. eşim nerdeyse 7/24 bir de çocuğum var. Allah bağışlar inş.
eşimin yoğun çalışması beni de çok yordu. resmen hayatı koşarak yaşıyoruz. işten çık çocuğu al eve geç yemek hazırla eşim yemeği yesin hop tekrar işe gitsin. bazı günler geç gelsin bazı zaman gelmesin falan filan.
bu tatile çok bel bağladım bu yoğunluktan ötürü. ama gel gelelim tatile çıktığımız gün kalp krizi geçiriyorum diye hastaneye gittik bilmediğimiz bir şehirde. bakıldı incelendi bir şey çıkmadı. sakinleştirici verdiler. o bir hafta sürekli acilde sakinleştirici vurularak tatil yaptım.
gelince de hopp psikiyatri de soluğu aldım. panik atak, depresyon teşhisi koydu dr ve tedaviye başladık. atağım ara ara geliyor. evde tek kalmaya korkuyorum. kendime ya da çocuğuma zarar veririm diyemeğer sağlığım ne büyük nimetmiş kıymetini bilemedim bu sıralar ikinci çocuk istiyordum güya!
şimdi tedavimi oluyorum bir de yardımcı hanım başladı evde. ama şu an sağlığım tam gelmiş değil. benimle aynı durumu yaşayıp atlatan var mı?? panik atak ve birine veya kendime zarar veririm korkusu yaşayıp atlatan??
Canım benim eşimdede çıktı panik atak sadece ilaç tedavisi yetmezse terapide alman lazım. Geçmiş olsun çok sık rastlanan bi hastalık gunumuzde.
Mesleği ne kendi işi mi
O Nasıl baba olmak ve evlilik
Yemek ye geri işe git olur mu
Oğlum babası yarım saat geç gelse yahut şehir dışına çıksa kapris yapıyor
Haftasonu kursa gideceğim de Nasıl olacak diye düşünüyorum
Eşiniz yanına eleman alsın
Evdeki yardımcı ortalığı toplar yemek yapar da psikolojik destek olamaz sorumluluklarınızı hafifletemez ki
yardımcı hanım değil eş lazım size.
Benim eşimde var, ilaçlarını kullanıyor şu an öyle ataklar gelmiyor.
İlaç kullanımı önemli malesef. Kullanın siz de muhakkak faydasını görürsünüz.
Yıllarca tek başınıza ev, iş, çocuk, mutfak koşturursanız olacağı bu. Eşiniz yoğun çalışıyor doğal olarak her şeye siz koşturuyorsunuz. Çok normal depresyon ve anksiyete..
Eşinizin yanında yardımcı yok mu? İşi ne bu kadar yoğun? Çocukla zaman geçirmiyor mu hiç?
Oncelikle bu gecici bir donem buna emin ol. Inan hepimiz panigiz hepimiz biraz depresyondayiz. Ilaclarini kullan tedavini sakin yarim birakma.
Gecmis olsun gecicek merak etme.
Geçmiş olsun,hemen şifa bulman dileğimle inşallah arkadaşım.
Çok klişe olacak da hemen hepimiz ya depresyondayız ya da eşiğindeyiz maalesef...
Hayat çok moktan!
saolun arkadaşlar desteğiniz için. inş kurtulurum şu halden. toplu cevap veriyorum kusura bakmayın. eşim polis memuru. geceli , gündüzlü, nöbetli çalışıyor. ama bir de çiftliğimiz var. zevkine gidiyor. hayvanlarla mutlu oluyor. sen işteyken gidiyorum ne zararı var diyor. doğru ama mesela bugün gündüz köyde çiftlikte vakit geçiriyor eve gelip yemek yiyip nöbete gidiyor. nöbetten çıkıp çiftliğe gidiyor sabah akşam gelince koltukta sızıyor. bu konu aramızda büyük problem. benim en büyük hayalimdi çiftlik şimdi kurdum vazgeçmem diyor. ha çiftlik olmadan önce mükemmeldi evimiz, evliliğimiz. evde olduğunda yemek yapar temizlik yapar çocukla ilgilenirdi. şimdi iyi bir eş ama zamanı yok
saolun arkadaşlar desteğiniz için. inş kurtulurum şu halden. toplu cevap veriyorum kusura bakmayın. eşim polis memuru. geceli , gündüzlü, nöbetli çalışıyor. ama bir de çiftliğimiz var. zevkine gidiyor. hayvanlarla mutlu oluyor. sen işteyken gidiyorum ne zararı var diyor. doğru ama mesela bugün gündüz köyde çiftlikte vakit geçiriyor eve gelip yemek yiyip nöbete gidiyor. nöbetten çıkıp çiftliğe gidiyor sabah akşam gelince koltukta sızıyor. bu konu aramızda büyük problem. benim en büyük hayalimdi çiftlik şimdi kurdum vazgeçmem diyor. ha çiftlik olmadan önce mükemmeldi evimiz, evliliğimiz. evde olduğunda yemek yapar temizlik yapar çocukla ilgilenirdi. şimdi iyi bir eş ama zamanı yok
Hadi karısını umursamıyor peki çocuk bu konunun neresinde kalıyor? Önceliklerini sıralarken çocuğu da katıyor mu beyzade? Eşiniz çok çok bencil birisi.
Eşinize benim hastalığımın sebebi sensin dediniz mi hiç? Çocuğun bir babaya ihtiyacı var çiftliğe değil dediniz mi?
Çifliğin içine ev kurabilme şansınız yok mu,hani orada yaşasanız?saolun arkadaşlar desteğiniz için. inş kurtulurum şu halden. toplu cevap veriyorum kusura bakmayın. eşim polis memuru. geceli , gündüzlü, nöbetli çalışıyor. ama bir de çiftliğimiz var. zevkine gidiyor. hayvanlarla mutlu oluyor. sen işteyken gidiyorum ne zararı var diyor. doğru ama mesela bugün gündüz köyde çiftlikte vakit geçiriyor eve gelip yemek yiyip nöbete gidiyor. nöbetten çıkıp çiftliğe gidiyor sabah akşam gelince koltukta sızıyor. bu konu aramızda büyük problem. benim en büyük hayalimdi çiftlik şimdi kurdum vazgeçmem diyor. ha çiftlik olmadan önce mükemmeldi evimiz, evliliğimiz. evde olduğunda yemek yapar temizlik yapar çocukla ilgilenirdi. şimdi iyi bir eş ama zamanı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?