depresyondaymışım!

eşimin nöbet seçme şansı yok. 12/24 esasına göre çalışıyor. mesela pazartesi gececi salı geceden çıkıyor çarşamba gündüzcü perşembe gececi cuma geceden çıkıyor yani paso işte ve çiftlikte.
aynen dediğiniz gibi düşünüyor. ben zaten memuriyetimi yapacağım ordan para kazanıyorum orda sorun yok. siz evde yokken de çiftlikteyim evdeyken evdeyim mantığında. şimdi yardımcı başlattık kendince benim sorumluluğumu azalttığını falan düşünüyordur. olan bana oldu. psikolojim yerle bir! ben çok düşünen takan biriyim o ise rahat ve akışına bırakan.

Kizlar merhaba konusmak dertlesmek istedim cik kotuyum oglumu kaybettim dikuz ay oldu esimde bende birbirimize cik baglandik oncedende boyleydik amaa ozellkikle geceleri okadar kotu oluyoruz ki imimizde bi noktaya kitlenip kaliyoruz nasil tiparlinaz bilmiyorum

Çiğliğin içine ev kurabilme şansınız yok mu,hani orada yaşasanız?

ahh lale öyle bir şey yapsak ben tumarhanelik olurum eşim sevinçten dört köşe! çünkü maaile köyde. hiç huzurumuz kalmaz. birinin saçının teli düşse eşimi çağırırlar.

başınız saolsun çok zor bir durum. Allah bol bol sabır versin. yalnız mesajınız benim konumda kaynar. siz yeni bir konu açın

ahh lale öyle bir şey yapsak ben tumarhanelik olurum eşim sevinçten dört köşe! çünkü maaile köyde. hiç huzurumuz kalmaz. birinin saçının teli düşse eşimi çağırırlar.
Sen de haklısın tabii... Düşünemedim.
Çekip gidesim çok var bugünlerde de belki de ondan şeettim.
Hani oğlana da iyi gelir temiz hava diyecektim bahane olarak. (oğlan vardı di mi?)

Sen de haklısın tabii... Düşünemedim.
Çekip gidesim çok var bugünlerde de belki de ondan şeettim.
Hani oğlana da iyi gelir temiz hava diyecektim bahane olarak. (oğlan vardı di mi?)

hı hı oğlan var. aslında ben de müstakil sakin bir ev isterdim ama bu çiftlikte imkansız. onun başka zararları olur. hatta daha çok . inş sen de hayallediğin gibi yaşarsın. seni tanımıyorum ama seviyorum. bir de nedendir bilmem Alys yı tanımadan seviyorum

Ah çok çok teşekkür ederim.
Ben de seni çok severim.
Alys 'yı da herkesi de çok severim.
Amin inşallah canımıniçi... Hepimiz huzur bulduğumuz yerlerde sağlıkla yaşayalım inşallah...
Hayat zor diyorum ya,yaş geçtikçe hiç çözemez oldum.
Neyse ya bir de ben ağlamayayım şimdi.
Şu okunan ezanların yüzü suyu hürmetine büyük Allahım hepimizin yüreğine ferahlık versin inşallah.

ya hep pozitif hep mantıklısın bayılıyorum sana maşallah nazarım da değmesin inş.
ve bol bol amin diyorum güzel dileklerine

ya hep pozitif hep mantıklısın bayılıyorum sana maşallah nazarım da değmesin inş.
ve bol bol amin diyorum güzel dileklerine
Bu şekilde yansıtabiliyorsam ne mutlu bana.
Hep beraber sağlıklı ve mutlu olalım inşallah.
Değmez canım benim senin nazarın niye değsin.
En yakın zamanda eski neşemize dönelim yeter.

çocukla ilgileniyor. yani akşam gelince oyun oynuyor gezdiriyor o konuda sıkıntı yok. ama çocuk uyurken hop o da uyuya kalıyor. ben de bencilce olduğunu düşünüyorum.

Baba için çocukla ilgilenmek sadece uyumadan kısa süre önce oyun oynamak mıdır? Sizin yaptığınız diğer şeyleri de yapıyor mu? Yemek yedirip banyo yaptırıyor mu?

Yani çocuğumla ilgili şeyler bana yük olmuyor diyebilirsiniz ama bunlar başlı başına iş sonuçta..
Her şeyi sırtlanmayın. Eşinizden yardım talep edin. Kendinize zaman ayırın. Bu ilaçlar kendinize iyi bakarsanız bir zaman sonra kesilebilir ama bu şekilde tek başınıza savaşırsanız korkarım 45-50 yaşınızda antidepresan kullanmadan yaşayamayan kadınlar sınıfına dahil olacaksınız..

Gerekirse doktorla konuştum bana bunları tavsiye etti deyin ki bağlayıcılığı olsun eşiniz için..

Başınız sağolsun.
Evlat acısını düşünmek bile istemiyorum Allah sabır versin.
Ama yeni konu açarsanız daha iyi olur. Burada pek görülmez..

Süper arkadaş bulmuşsun kendine :) ben de depresyondayım modunda dolaşıyorum bir iki aydır.

Sen yoğunluktan bunalmışsın, ben de ev hayatından. Ama tabi benimki şımarıklıkmış gibi duruyor böyle deyince.
Ama aslında problem benzer bence, kişisel olarak kendine vakit ayıramamak, kendi hobine zevk aldığın şeylere zaman / para ayıramamak.

Eşini bu açıdan ben de bencil gördüm, ama senin de talep etmiyor olduğunu düşünüyorum. İsteklerini, seni mutlu edrcek şeyleri hunharca talep etmen lazım. Eşini bu işr gönüllü koşturman lazım. Sağlığın her şeyden kıymetli, sana ne iyi geleceğini sen daha iyi bilirsin. Bana şuan herkesten uzak, özellikle çocuklardan bir akşam aktivitesi iyi gelecek diye düşünüyorum kendimce. Sen de şartları zorla, eşini de zorla.

Çiftlik konusunda eşine ben o kadar kızmadım, o da onun hayali, ama çocuğu alıp gidemez mi mesela, sen de o arada tek takılırsın.

Duyduğunuz endişeler de hastalığın bir parçası olsa gerek. Korkmayın çözümsüz bir hastalık değil. Tedaviye devam ettiğiniz sürece umarım kısa zamanda hayatınız normale döner.

söylüyorum cnm isteklerimi. ama o kendince çözümler buluyor. yani dediğime gelmiyor konu.
yazları bazen çiftliğe götürüyordu çocuğu ama kışın imkansız . çok soğuk zira. bir de çiftliğe gidince kreşe asla itmek istemiyor sıpa.
senin için de kolay değil. başka bir ülke 2 çocuk işten çıkınca sudan çıkmış balığa dönmüş gibisindir. Allah hepimize kolaylıklar versin inş.

Sağol canım.

Ama sen başka bir konuda düzeninizden bahsetmiştin, iş çocuk bir de annende kalmıştınız bir sebeple, o düzene dağ dayanmaz diye düşünmüştüm ben o zaman. Sen çok yoğunsun, eşinin bunu görmesi lazım. Yeniden ve yeniden konuş. Sen plan yapsan uymaz mı diyeceğim de adam da boş vakit bırakmamış. Tatil hakikaten iyi olurmuş, o da sıkıntılı geçmiş. Kötü olmuş gerçekten, ama şartları zorlayıp yine de bir şeyler ayarlayabilir misiniz? Eşin hastalığını gördü biliyor sonuçta, öyle kendi düşündüğü gibi olmadığını, yetmediği yetemediğini anlamıştır biraz en azından.

yok annem de kalmadık da annem baktı oğluma 20 ay falan. şimdilik bir yardımcı bulduk çözüm olarak o da bugün ilk golünü attı. klozet kirliymiş mikrop kaparmışız ben onu niye aldıysam.

Yardımcı hanım,bakıcı vs vs herşey var evde. Onlar iş yükümü alıyor.. bana ilgi,çocuğuma sevgi veremez onlar. Bana eş,kızıma babası lazım.. eşim biraz gecikse tribe giriyorum,kızım baba baba diye başlıyor söylenmeye.. sizin sorununuz eşiniz,eşiniz çözmeli bu durumı. 7/24 çalışan eş,baba olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…