depresyondaymışım

feracelife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
352
69
38
37
psikiyatriye gittim. depresyon tanısı konuldu.
kendime yeni hobiler bulmaya çalışıyorum
evden uzaklaşmanın yollarını arıyorum daha çok sosyal olmaya çalışcam bundan sonra
ama bu ruh halinden nasıl kurtulcam ben biran da düzelmeyi beklemiyorum ama öyle kendimi koyvermeyide istemiyorum
bu durumdan kurtulmak için ne yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum kesinlikle uygulayacağım söylediklerinizi
artık kurtulmak istiyorum

Canınız yataktan çıkmak istemedikçe inadına çıkacaksınız. Evde çok zaman geçirmeyin. Evet insan o dönemde evden çıkmak istemez ama kendinizi zorlayıp bir kere çıkarsanız yavaş yavaş devamı gelir.
Hava soğuk da olsa hergün çıkın yürüyüş yapın. Bu bana çok iyi geliyor mesela. Bir de kurslara katılmayı düşünün. Kafanız dağılır.

teşekkür ederim
aklımda iki tane kurs var arayıp konuşcam inş gitcem
dediğiniz gibi yürüyüşe de çıkarım budan sonra :) hem zayıflarım da
of off iradede lazım biraz uyumamak için ama napalım başa ggelen çekilirmiş

Bende depresyondayım. Sana tavsiyem maddi durumun varsa kurslara yazıl. Dans olabilir ki latin danslarını öneririm. Resim olur, enstrüman olur. Hem yeni çevreler edinirsin hemde kendini geliştirirsin. Ayrıca kendine umut dolu kitaplar edin. Akşam türk kahveni yap çikolatanı al kitabını oku sakin kafayla oh. Sophie Kinsella'dan Pasaklı Tanrıçayı öneririm. Bir depresyonumdan bu kitap sayesinde çıkmıştım. Hiçbir ev işinden anlamayan bir avukatın istediği terfiyi alamayınca herşeyi bırakıp hizmetçi olarak yeni bi işe başlamasını anlatan komedi dolu anlarını anlatıyor. Pucca'nın serileride çok ama çok komiktir. Depresyondan çıkarır insanı bu kitaplar :)

gidin mutlaka eminim kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bir psikiyatristten dinlemiştim. Dışarı ilk çıkıp döndüğünüzde kensinizi %20 daha iyi hissedeceksiniz. Her çıkışınızda bu oran büyüyecek demişti.

kitabı çok merak ettim. Mutlaka ben de okuyacağım :)

geçmiş olsun..
insan kendi iyi edebilir..en azından azimli görünüyorsunuz..
sevdiğiniz insanlarla beraber olun
sevdiğiniz işler bulun
güzel enerjik müzikler dinleyin...
dans edin..
yürüyüşler işe yarar hele de biriyle sohbet ede ede yürümek

Öncelikle kuaföre girip kendine yeni bir imaj edinebilirsin kesinlikle bakım insanın ruh halini değiştiriyor.
Herkesin dediği gibi kurslara yazıl, arkadaşların varsa onlarla buluş.
Seni mutsuz eden ve mutlu eden şeylerin listesini çıkar.
Ve mutsuz eden herşeyin üstünü çiz-uzaklaş.
Sonra ne mutlu ediyorsa onu yapmaya çalış.
Hayat çok güzel- modum çok düşükse sevdiğim şarkıları ofiste açıp dinlerim ben mesela. (İç karartıcı şarkıları değil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…