Depresyonnnnnnnnn

Bensiz depresyon mu
Katiyen olmaz durun çekirdeğimi alıp gelemm

Bazılarını zayıflatıyormuş. Sen bana bakma ya bırakmak zararlı aslında da bıktım ilaçtan ondan. Bir de yan etkilerini okudum o da panik atak gibi etkiledi beni daha içemedim
Ben mecbur kaldım hayatım ya 1 bucuk yıllık evliyim eşim mükemmel adam ama görümcelerimin yaptığı haksızlıkları kötülükleri kafamdan silemedim ve evliliğime yansıdı eşimin hiç bir kabahati yok gözüme bakar

İşe yaradı mı peki, dikkat et bağımlılık yapıyormuş
Walla hayatım ne yaparsa yapsın yeterki düzeleyim sinirden takıntıdan bıktım 100 de 50 baya düştüm daha var ama 20 gün oldu

Aman sen yine de gözünü aç dikkat et evlilikten sonra genellikle değişiyorlar

Ayyyy kaynana demeyin kizlar fobim var:) Bende de anksiyete oldu.Allahtan ben icimde tutan insan degildim de evliligimde sindirildim ha tatsizlik cikmasin ha yanlis anlamasinlar aman tadimiz kacmasin diye diye ve patladim.Allahima sukurler olsun,sonra birkac terapistle falan döndürdüm depresyondan gibi.Size kitap tavsiye ediyorum'Vucudunuz Hayir Diyorsa' yazari Gabor Mate.

Hoşgeldin, yaşadığın em büyük kazık nedir
valla yaşadığım kazıkları oturup hiç saymadım hepsini çıkarttım hayatımdan. Benim sorunum kendimle. Çok şükür ki öz eleştirim var herşeyi kontrol almaya çalışıyorum bunu yapabilince huzurlu ama mutsuz oluyorum garip bi döngü.

haaaaaaa anladım bende ilaçların gramını düşürdün sandım
Yok canım film yeni başlıyor daha uzun yolum var yaşadıklarım az buz değil sağolsun eşim elimden tuttu iyi olcam ama bu görümceler olmasa

Herşeyi kontrol etmek yormuyor mu seni
yoruyor.Zaten edemiyorum edemem de ve bu huyumdan nefret ediyorum ailemden kalan tek huy ve onlarda da nefret ederdim haliyle bana da geçmiş şimdi nasıl vazgeçebilirim onu bulmaya çalışıyorum ama aileme göre baya iyi durumdayım torpuledim kendimi ama bitmedi.

YARDIMMMMMMMMM

Kız benim de babamdan hiç sevmediğim huylar var ve nefret ettiğim halde kendimde görmek beni zır deli yapıyor, ama azimle değiştireceğiz kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…