• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyonu atlatanlar?

Ilac mucizevi bir sey degil sonucta. Senin de cok cabalaman lazim. Ilaclar depresyon tedavisinde yardimci olsa da senin olumsuz dusuncelerini vs sorunlari tersine cevirmez. Bunlari senin cabalayip yapman lazim. Telkin yazilari var internette. Arastirabilirsin. Faydali oluyor.

Ilac mucizevi bir sey degil sonucta. Senin de cok cabalaman lazim. Ilaclar depresyon tedavisinde yardimci olsa da senin olumsuz dusuncelerini vs sorunlari tersine cevirmez. Bunlari senin cabalayip yapman lazim. Telkin yazilari var internette. Arastirabilirsin. Faydali oluyor.

deniyorum ama olmuyor yine kotulesiyorum

Maneviyata yönelmek iyi geliyor bana istersen dene takıntı ve depresyon brnde de var bazen insan çöküyor bir de a kafanı hemen dağıtmaya çalış kitap dizi film oyun vb gibi inş Allah yardımcın olsun

bu çok uzun bir süreç..ilaçlar iyi gelmiyo diye sakın bırakmaya kalkma..yürüyüşe cık zorlada olsa cık..beslenmene dikkat et..hormonların düzene girmesi uzun zaman alır..

ilaçlar işe yarıyor . tabi kendini asla karamsarlığa sürükleme sonuçta ilaçların yanında kişinin düşünceleri de önemli. bana da ilaç kullanmana gerek yok demiştiler çevremdekiler. halbuki bunları etkisi fazla. doktoruna söyle ve belki ilacını değiştirir yada dozunu başka türlü ayarlar. ayrıca bu tarz ilaçları da doktora danışmadan bırakmamak gerekiyor bunu da eklemek istedim.

bu çok uzun bir süreç..ilaçlar iyi gelmiyo diye sakın bırakmaya kalkma..yürüyüşe cık zorlada olsa cık..beslenmene dikkat et..hormonların düzene girmesi uzun zaman alır..

İlacimi birakmiyorum ama yasamak icin bir amac bulamiyorum hemde universite son sinifta olmama ragmen is hayati da beni korkutuyor hicbirsey yapmadan aglayasim var..

Özellikle psikolojik şeylerin ilaçla nasıl düzeldiğini anlayamamışımdır bir türlü.
Tamamen kişinin yalan da olsa olumlama yapması, ilaçtan bağımsız bir efor sarfetmesi gerekiyor bana göre.
İlaç kullanan veya kullanmış olan birçok tanıdığım uyuşuyor resmen.
Faydası dokunan da oldu bir yol katedemeyen de.
Biraz kişisel uğraş şart.

ilaçlar işe yarıyor . tabi kendini asla karamsarlığa sürükleme sonuçta ilaçların yanında kişinin düşünceleri de önemli. bana da ilaç kullanmana gerek yok demiştiler çevremdekiler. halbuki bunları etkisi fazla. doktoruna söyle ve belki ilacını değiştirir yada dozunu başka türlü ayarlar. ayrıca bu tarz ilaçları da doktora danışmadan bırakmamak gerekiyor bunu da eklemek istedim.

ilaclarimi birakma niyetim yok zaten baska doktora gitcem pazartesi gunu.

Bende depresyona girdim. Ne doktora gittim, nede ilaç kullandim. Ama siz bu hatayi yapmayin, doktora gidin ve tedavi gorun.

Ben normal hayatima devam ettikçe, depresyonum azaldi ve iyilestim. Muhasebeciyim, ve de meslegimin çok faydasinin oldugunu dusunuyorum. Kendinize bi mesguliyet bulmanizi oneririm.

Back
X