Bir yıl oldu depresyondayım tedavi de görüyorum ama geçmedi geçmiyor arada cok fena bastırıyor. İkili ilişkilerden deli gibi korkuyorum hep üzüleceğimi ayrılacagımızı düşünüyorum zaten kafama göre de biri cıkıyor buna cok takıyorum kafamı yasım 24 oldu evde kalacağımı düşünüyorum alt sorun ailede mutsuz olmak. Babamın sorumsuzluğu. Ama kendi hayatıma bakmak istiyorum olmuyor Allahtan suan calısıyorum daha iyi biryer istiyorum ama iş arayacak cesaretim bile yok ağlayasım geliyor. Neden kimseye güvenemiyorum karsıma neden sevdiğim biri cıkmıyor kafana yatan biri yada baskalari gibi anısına bırakamıyorum bilmiyorum hemen hastalanıyorum.. Önceki ayrılıklarımı cok agır atlattım sonucunda depresyona girdim hep. Varmı böle olan bunu aşanben cok mutsuzum
Ya 24 yaş ne ki??niye iliskilere endekslisiniz??hayatin anlami degil ki sonucta..
Bi kere ayaklarinin üstünde daha saglam dur..kendini toparla..sonra hayatina birini dahil et..
Niye kizlarimiz kendilerinin degil de iliskinin,nisanin,dügünün derdine düsüyorlar anlamis degilim..[/QUOTE
Evde huzur yok hep mutsuzluk var calısmalar bir babam var onlara da ilerde bakmak zorundayım annem için en azından bu yüzden mutlu olamıyorum
Nişan attın depresyona girmedinmi benim zaten en büyük problem babam calısmaması içmesi yıllardır böyleAynı yaştayız ben nişan attım bir sene oldu ya canım evde kalmaktan flan korkma daha dun 29 yasındakı komsumuzun kızı evlendi.. hem kendine uğras bul olur mu
öncelikle ben hastayım ben kötüyüm demekten vazgeçeceksin. kendi içinde iyileşmeye çalışacaksın haplar kesin çözüm değilBir yıl oldu depresyondayım tedavi de görüyorum ama geçmedi geçmiyor arada cok fena bastırıyor. İkili ilişkilerden deli gibi korkuyorum hep üzüleceğimi ayrılacagımızı düşünüyorum zaten kafama göre de biri cıkıyor buna cok takıyorum kafamı yasım 24 oldu evde kalacağımı düşünüyorum alt sorun ailede mutsuz olmak. Babamın sorumsuzluğu. Ama kendi hayatıma bakmak istiyorum olmuyor Allahtan suan calısıyorum daha iyi biryer istiyorum ama iş arayacak cesaretim bile yok ağlayasım geliyor. Neden kimseye güvenemiyorum karsıma neden sevdiğim biri cıkmıyor kafana yatan biri yada baskalari gibi anısına bırakamıyorum bilmiyorum hemen hastalanıyorum.. Önceki ayrılıklarımı cok agır atlattım sonucunda depresyona girdim hep. Varmı böle olan bunu aşanben cok mutsuzum
canım herkesin vardır bence öyle dönemleri kiminin çok ağır kimi büyütmez hafif atlatır..bnce ikili ilişkiler konusunda bi süre kendine zaman ver yalnız kalman daha iyi sanki..kendinle ilgilen kendine bak makyaj yap sacını yap tek basına yürüyüşe çık..bi süre sonra kendin de düşünmekten sıkılıp kendine değer vermye yönelceksin eminim..ayrılıklarını ağır atlatmanın nedenini söylüyümmü sana işte kendinden çok karsındakine değer verdiğin için oluyo..o yüzden diyorum aynada kendne bak kendni beğenki ayrıldığında beni mutlu edebilcek çok kişi çıkar karşıma hata onundu diyebilesin..sevdiğin bi işe giirip ona konsantre olunca kafan dağılır hem de ne bilim kendi paran çıkarsın alışverişe..evde kalcagımı düşünüyorum demişssin birinciisi kalsan nolur evlenip pişman olan çok insan var..ikincisi kısmetin er ya da geç seni bulur öyle düşün Allah karsına nolursa olsun kaderinde varsa cıkaracak kacısın yok bol bol dua et:)Bir yıl oldu depresyondayım tedavi de görüyorum ama geçmedi geçmiyor arada cok fena bastırıyor. İkili ilişkilerden deli gibi korkuyorum hep üzüleceğimi ayrılacagımızı düşünüyorum zaten kafama göre de biri cıkıyor buna cok takıyorum kafamı yasım 24 oldu evde kalacağımı düşünüyorum alt sorun ailede mutsuz olmak. Babamın sorumsuzluğu. Ama kendi hayatıma bakmak istiyorum olmuyor Allahtan suan calısıyorum daha iyi biryer istiyorum ama iş arayacak cesaretim bile yok ağlayasım geliyor. Neden kimseye güvenemiyorum karsıma neden sevdiğim biri cıkmıyor kafana yatan biri yada baskalari gibi anısına bırakamıyorum bilmiyorum hemen hastalanıyorum.. Önceki ayrılıklarımı cok agır atlattım sonucunda depresyona girdim hep. Varmı böle olan bunu aşanben cok mutsuzum
Ona depresyon demeyelim de bunalim diyelim bence:)Bu benim uzmanlık alanıma giriyorhep depresif hallerde biri olarak en fazla 1 gün süren depresyonum vardır kendime hep uğrasıcak eğlenicek şeyler bulurum..Bak mesela geçen şok geçirdim bildigin şok geçirdim bi olayda sonra 5 saatlik bi depresyon evresi oldu..Kalktım bi film izledim güldüm,eglendim...Ve akşam dans ediyordum en son hayat coook kısa ölm ani..Hayatın keyfini çıkar bak simdi 1 hafta sonra sınavım var fena sitresliyim sınavdan sonra ablama gidicem stres atcaz kopcazz
Bunalım,depresyon bunları atlatmabız kendi elinozde ben hemen cözüm yolu buluyorum haa arada uzun oluyor ama hersey kendi elimizde allaha sığınınca rabbim yardım ediyor zatenOna depresyon demeyelim de bunalim diyelim bence:)
Gercek depresyona oyle bi gunde girip cikamiyosunuz maalesef. Ben 1 ayda 6 kilo vermistim, okulda serviste evde surekli uyuyodum gozumu acamiyodum,ruh gibiydim yani.
6 ay da anca cikabildim o da ilac tedavisiyle:/
Evet oyle cok sukur ama bazen elinden hic bisey gelmiyo insanin. Zor imtihan Allah kimseye gostermesinBunalım,depresyon bunları atlatmabız kendi elinozde ben hemen cözüm yolu buluyorum haa arada uzun oluyor ama hersey kendi elimizde allaha sığınınca rabbim yardım ediyor zaten
AminEvet oyle cok sukur ama bazen elinden hic bisey gelmiyo insanin. Zor imtihan Allah kimseye gostermesin
Meylis haklı bazen elinde olmuyor yani mesela film izlemek olan için öyle bir daralıyor ki bozulacak gibi film filan görmüyor gözünBunalım,depresyon bunları atlatmabız kendi elinozde ben hemen cözüm yolu buluyorum haa arada uzun oluyor ama hersey kendi elimizde allaha sığınınca rabbim yardım ediyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?