MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
Ne olmustu daha evvel biraz acarmsnz ona gore yazar insanlarHala bildiğiniz gibiyim , bir degisiklik yok. Uzerine halsizlik yorgunluk sinir hali var. Once tahlil mi yaptırsam? Hangi tahlilleri yaptırmak gerek? Hepsini saglik ocağında yaparlar mi? Psikiyatriye gittigimde ilk tahlil soracak. Hala psikiyatriye gidemedim cocuktan dolayi.
Eşimle bir gelişme yok. O iyi olma çabasında ama ben nefret ediyorum kendisinden. Beni dinlemediğini iyiden iyiye anladim. Hafta sonu ailem gelecek. Kimseyi gormek konuşmak istemiyorum aslinda.
Çok dogru anlamışsınız. O geçmiş kısmini cozmenin yolu var mi? Psikologda o asamaya geldik ama yuzlesmeyi reddettim, iyiyim dedim ve gitmedim. Fakat uc dort hafta iyiysem sonra yine mutsuzum. Dusunmesem bile mutsuzum.Daha önceki konularınızı inceledim. Sanırım derin bir mutsuzluk yasıyorsunuz ya da ben oyle anladım yanlıs anladıysam kusura bakmayın. Hepimiz zaman zaman depresyona giriyoruz. Çok agır depresyon gecırdiğim bir dönem oldu. Şimdi insanlar genelde dışarı çık hava al gez toz vb seyler der ama onlar bile o dönemde batar. Bunun tek çözümü tedavi, baska yolu yok. Çünkü su an ki hayatımızdaki hüzünlü mutsuz depresyon halimiz bizim bile unuttuğumuz ya da unuttugumuzu sandığımız geçmişimzden kaynaklı da olabilir.
O gecmeyen yattigim yerden kalkmami engelleyen bas agrisi uc gundur bende de var.Aile hekiminize yukarida anlattiiginiz gibi halsizlik,yorgunluk uyku hali vs. var deyin.D vitamini,b12 vitamini , demir artk ne varsa soyleyn.Zaten en önemli olanlar genelde bnlar ve size bu tahlilleri yazacaktır.Depresyon icinde snu soyleyebilirm.Eger bir saglik sorununuz yoksa,esiniz cocugunuz saglikliysa ilk basta buna sukredin.Cnku insan sagligi gittimi elinde hic bir hazinesi kalmıyor.Bir haftaya yakindir inanilmaz bas agrisi cekiyorum.İlaçlar gecirmiyor.Hic birşey fayda etmiyor.Neden oldugunuda bilmiyorum.Mr da bisry çıkmadı.Sinirden dişlerimi sikasim geliyor.Saglik buyuk nimet.Diger seyler icinse zaten cozulebulecek seylerse konusarakda cozulebilir.Bu depresyon hali yarisi tedaviyle gecse ble yarisida insanin elinde bence.İyi bir rahatlamaya ihtiyacınız var.
Tedaviye devam edin heme birkaç seansta olabilecek bisey degıl. Bazen bır yılı bole gecebılıyor. Siz iyiyim sanıyorsunuz ama sonra nüksediyor bir hastalık gibi düşününÇok dogru anlamışsınız. O geçmiş kısmini cozmenin yolu var mi? Psikologda o asamaya geldik ama yuzlesmeyi reddettim, iyiyim dedim ve gitmedim. Fakat uc dort hafta iyiysem sonra yine mutsuzum. Dusunmesem bile mutsuzum.
Anksiyeteden dolayi iki bucuk yila yakin ilac kullandim. Gebelik dogum emzirme vs derken yine nüksetti sanirim.bende 6 ay anksiyete ve depresyon için ilaç kullandım. o dönem iyi geldi. şimdi üzerinden 2 yıl geçti bir atak yaşamadım ama o zaman üstünü kapattığım sorunların çığ gibi büyüdüğünü gördüm. şimdi psikologa başladım emdr yapıyoruz. bence bi psikiyatriye gitsen bile psikologa da başla gerçekten iyi gelecektir. onun dışında yürüyüş, müzik dinleme, zerdeçal tozu vs bi sürü şeyi yapmaya devam ediyorum
Haklisin biliyorum ayni akılları bende veriyorum ama su anda uygulayamıyorum. Simdi dikkat ettim 23 Nisan haftasi yaklasinca boyle oluyorum. Ogretmenim, 23 Nisan icin cocuklarla hazirlik yapiyoruz," ya tam olmazsa, begenilmezse vs."kaygim cok oluyor. Amacım cocuklar eğlensin gerisi bos aslinda ama bazen anlatamiyorum kendime. Lohusanin L si kalmamistir sanirim. 2 yasina girecek yazin:)) O donemde nefret ettigim herkesten hala nefret ediyorum: Esim annem kv görümce kardesim .mutsuzluktan ölünebilecek olsa ölürdüm herhalde. o zaman bi psikologa gitmiştim ve 5 . seansta bırakmıştım sorunlarla yüzleşmemek için. şimdi de kıyısından bakıyorum sorunlarıma. bunun bir süreç olduğunu ve olması gerekenin olması gerektiği zaman olacağını hissetmeye başladım. lohusa depresyonu da olabilir. mutlaka profesyonel yardım al. en değerli sensin. sen iyi ol
Ben baslayayim sen de ardimdan gelirsin belki:)) ben yalniz gitmeyecegim artik psikologa. Psikolog esin de gelecek iletisimsizlik var diyor. Esim maddi manevi gitmek istemiyor. Tayinimiz çıkınca tum sorunlarımız çözülecekmiş! Dogruca psiliyatriye gidip ilaclarla kafa bi milyon dolasmak var ama esime eziyet olsun diye gitmiyorum. Esimle dogumdan sonra koptuk. Annem ve annesiyle olan sorunlardan sonra icine kapandı adam ve dinlemeye ve dinlenmeye kendini kapatmış durumda. Surekli disarida kalmak istiyor. Bende sinir oluyorum. Bugun sabah cikti bu saat oldu az once aradi isim uzadı vs.gelmedi. cocugu banyo yaptirdim, oyuncaklarini onune koydum" annem sen burda oyuncaklarınla oyna ben de banyo yapıp geleceğim" dedim. Biraktim banyoya girdim. Uslu cocuk ama cocuk bu koltuga ciksa tepe taklak dusse, elini cekmeceye sıkıştirsa ne olacak? Bunlari dusunmeyip, uslu nasilsa demesi canimi sıkıyor.25 aylık çocuğu olupta lohusa depresyonunda olan velim var :) bence mutlaka psikologa git. ben de pek uygulayamıyorum ama olsun bu sefer sorunlarımın köküne inmeye kararlıyım. bende eşimden çok dertliyim ama o kısma henüz inemedim bile :S belki biraz önümü görmeye başlarsam yazarım buraya oturup ağlarız
Evet farkinda. Elinde bir buket çiçekle gelmis. Beni dinlemeyen adam dünyayı önume serse neye yarar? Teklif var, ısrar yok.bende 2 sene önce gittiğimde eşimi istemişti psikolog sonra o gelmek istemedi. depresyona da psikologa da inanmaz zaten. bu sefer haber vermeden başladım. psikolog eşin gelsin dediyse mutlaka götür. beraber çözebilirsiniz umarım sorunlarınızı. sorunların farkında belli ki onun için evden uzak duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?