Derdi nedir

Ne acelen war var git baskasiyla ewlen diyen bir adam olmadiga tek cewabim hadi by by olurdu herhalde.
Arkadasinizin yasi geciyosa ve artik ewlilik dusunen biriyle olmasi kadar mantikli bisey yok gitcek baska biriyle beraberlik kurcak net.Omrunu curutur boyleleri

Zaten arkadasim bir derdi var herhalde diye baya irdelemis ama sevgilisi sacmaladikca sacmalamis. Kilo al gelinlik yakissin dedigi olmus...boyun uzun olsa daha iyi olur demis. Gencligimi yasamak istiyorum demis..yukarda yazdigim gibi vs..tabi sonradan kivirmis. Seni herhalinle seviyorum demeler, kendi adina kilo almani istiyorum demeler.
Kiza en azindan evlilikten bahsetmeseymis iyi olurmus. Sonucta evlilik konusunu acan kisi gerisini getirmeli..
Bu böyle dalga geciyor gibi veya ne istedigini bilmiyor gibi bir algi olusturmuyor mu sizce..
Kuzeniniz ay pardon arkadaşınız şüphelerinde haklı. Oyalanıyor.

ciddi bir ilişki yaşıyormuş izlenimi veriyor. arkadaşınızla ilgili erotik fikirleri var gibi geldi :confused:
eğer bunu elde ettiyse yavaştan evlenme niyetinin olmadığını ortaya döküyor işte.
ya da elde edemediyse sıkılmıştır.

bence de arkadaşınız evlenecek başka birini bulsun. Hoppa

Tek kelime oyalıyor maalesef.

Babasına söylese bile bu adama güvenip o yola baş koyabilecek mi gerçekten.
yanar döner biri işte.
faydalanmak için net bahane 'evleniriz' zaten

Adamın evlenmeye niyeti yok bence kızı oyalıyor bence cinsel beraberliği varsa o şekilde devam etmek istiyor.kesinlikle evlilik niyeti yok.

Back
X