Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebek kizmi:)) canim strese girme. oncelk senin ruh halin. snra yediklerin. folim asotin mide bulantisi yaptigini bilmiodum ama bebek icin onemli. yemekleri de ewde pisirme bi sure baska yerlerde yemeye calissan. eve sinen yemek kokusu daha beter olur. ufak ufak faydali az az ye. duzelir insallah
Umarım düzelirsiniz ilk 3 ay bende kötü oluyorum yemek yiyememiştim aynen hatta bayagı kilo vermiştim çok moralim bozulmuştu bebek beslenmiyor diye ama çok sükür bebegim sağlıklı doktorlar genel olarak diyor zaten ilk aylarda bebek beslenir korkmayın diye.
Kraker yiyebilirsiniz beyaz leblebi de hem bulantıyı onler hem de tok tutar.
Dışardan yemek söyleyin bir müddet çorba tarzı yahut hafifi yemekler.
İnşallah bende çok meraklıyım randevu alamazsam eltim bu hafta gidecek onunla girer içeri durumu anlatırım doktora test zamanım geçiyor diye gerçi bu tarafta medet umduğum çoğu doktordan garip tepkiler alıyorum hele bir acildeki sekreteri evli değilsiniz sanırım diyince şaşırdım ve kadına meryem anamıyım ben diye çıkıştım o kadar garip insanlar varki sanırım gece 2 de acile gittim diyemiydi bu tepki eşim kapıdaydı halbuki içeri almadılar
Umarım düzelirsiniz ilk 3 ay bende kötü oluyorum yemek yiyememiştim aynen hatta bayagı kilo vermiştim çok moralim bozulmuştu bebek beslenmiyor diye ama çok sükür bebegim sağlıklı doktorlar genel olarak diyor zaten ilk aylarda bebek beslenir korkmayın diye.
Kraker yiyebilirsiniz beyaz leblebi de hem bulantıyı onler hem de tok tutar.
Dışardan yemek söyleyin bir müddet çorba tarzı yahut hafifi yemekler.
Serum yedim 4 gün önce doktor bence şu bir kaç saat yiyebildiğini te serum etki etmiştir der demez çorbacıya gittik eşim mutlu ben yemek yicem diye yüzümde güller acıyor çorba geldi ben insanların içinde hem ağlıyorum hem saatlerce kolumdan verilen serumu çıkartım ondan öncesi hiç yemek yememiş su içmemiştim bildiğiniz serumu çıkarttım eşim tek tek özür diledi hem ağlayarak hem insanlardan özür dileyerek attım oradan kendimi dışarı dışarıdan hiç bişey yiyemiyorum malesef
İnşallah bende çok meraklıyım randevu alamazsam eltim bu hafta gidecek onunla girer içeri durumu anlatırım doktora test zamanım geçiyor diye gerçi bu tarafta medet umduğum çoğu doktordan garip tepkiler alıyorum hele bir acildeki sekreteri evli değilsiniz sanırım diyince şaşırdım ve kadına meryem anamıyım ben diye çıkıştım o kadar garip insanlar varki sanırım gece 2 de acile gittim diyemiydi bu tepki eşim kapıdaydı halbuki içeri almadılar
Meryem ana mıyım lafınıza güldüm valla Allah da sizi güldürsün bilememiştir boşverin siz stres en büyük düşman bide sürekli bunları düşünmeyin iyi olmaya başka şeyler düşünmeye çalışın psikolojik durumda çok etkiler hem bebeği hem sizi hem midenizi herşey güzel olcak ben buna inanıyorum Allah’ın izniyle
Maşşalah Rabbim hep sağlıklı olmayı nasip etsin inşallah bende aylar sonra sizin gibi diyebilirim çiğköftemi aman Allahım canım ne çekerse çeksin kokusunu alınca böğürmekten artık eşim unutmam için mide bulantımı şakalar yapıyor çocuk ağzından çıkacak artık diyeee
Bulantı kadar zor birşey yok. O kadar halsizdim ki odadan banyoya gidecek takatim yoktu. Ben de banyo ya sandalye koyup orada akşamlıyordum. Çıkardıktan sonra 5 dakika uyulayıp sonra bir daha çıkarıyodum. Off şimdi 2. Yi istiyorum ama gözümü en çok bulantı korkutuyor. ilk 4 ay uyutulsak keşke :)
Meryem ana mıyım lafınıza güldüm valla Allah da sizi güldürsün bilememiştir boşverin siz stres en büyük düşman bide sürekli bunları düşünmeyin iyi olmaya başka şeyler düşünmeye çalışın psikolojik durumda çok etkiler hem bebeği hem sizi hem midenizi herşey güzel olcak ben buna inanıyorum Allah’ın izniyle
İnşallah Rabbime sığınıp ona dua etmekten başka carem kalmadı artık doktor doktor gezmektende sıkıldım inşallah hepimiz sağlıklı kucağımıza alıp bu günleri anlatıp güleriz
Bulantı kadar zor birşey yok. O kadar halsizdim ki odadan banyoya gidecek takatim yoktu. Ben de banyo ya sandalye koyup orada akşamlıyordum. Çıkardıktan sonra 5 dakika uyulayıp sonra bir daha çıkarıyodum. Off şimdi 2. Yi istiyorum ama gözümü en çok bulantı korkutuyor. ilk 4 ay uyutulsak keşke :)
Hahaha gerçekten uyutulabilsek gecen eşim 2 çoçuğumuz geniş ailemiz olur diye bir cümle kurunca sen neden bassediyorsun ben bu haldeyken ne ikincisi diye ağladım inşşalah tekrar kendime güvenim gelir
Bayanlar 12 haftalık hamileyim ve yemek yiyemiyorum sadece makarna ve patates haşlama herkes geçer dedikçe daha kötüye gidiyor sanki denemediğim ilaç kalmadı bebek zarar görürmü yada sağlıksız olurmu ? Folik asit kullanamıyorum daha çok mide bulantısı yapıyor doktor 1 hafta geriden geldiğimizi söyliyor
bende oyleyim cok istahsizim yemekde yapamiyorum cok zorlaniyorum birde cocuk var bende doyurmam gereken aksam koca var ama cok zorlaniyorum ne yapabiliyorum nede yemek istiyorum sirf karnim doysun diye mecburen acliktan yiyorum.surekli disardanda soylemek istemiyorum bikiyorum ya keske yakinimda biri olsa yapsa getirse ara sira cagirsa ama nerdeee